Οι σιλουέτες μας επιτρέπουν να αποτυπώσουμε την ομορφιά και τη μαγεία μιας σκηνής διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση διάθεσης και μυστηρίου. Όταν χρησιμοποιείται σωστά και στο σωστό πλαίσιο, αυτή η δημιουργική τεχνική μπορεί να βοηθήσει έναν φωτογράφο να δημιουργήσει εντυπωσιακές, καλλιτεχνικές εικόνες. Παρόμοια με την τεχνική Creative White Balance που περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνική μόνο με φειδώ και στις κατάλληλες στιγμές. Από τη μια πλευρά, καταλαβαίνουμε ότι τα ζευγάρια γάμου δεν θέλουν ή δεν χρειάζονται υπερβολικές εικόνες σιλουέτας, αλλά από την άλλη, πάντα επιδιώκουμε να υπερβούμε τη λήψη βασικών, ασφαλών φωτογραφιών. Αφού λοιπόν τραβήξουμε όλες τις κύριες, must-have φωτογραφίες, στρεφόμαστε σε αυτούς τους τύπους τεχνικών για να προσθέσουμε στην ιστορία.

Αυτές οι μαγικές, κυκλοθυμικές εικόνες είναι ιδανικές για τέχνη τοίχου ή ως τελικές εικόνες στο άλμπουμ του γάμου σας. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες γάμου Silhouette για την έμπνευσή σας.

Έμπνευση φωτογραφίας σιλουέτας γάμου και αρραβώνων

σιλουέτα φωτογράφος γάμου σιλουέτα φωτογραφία γάμου σιλουέτα ηλιοβασίλεμα φωτογραφία γάμου σιλουέτα αρραβώνων του Δημαρχείου της Πασαντένα DTLA σιλουέτα φωτογραφία γάμου γαμήλια σιλουέτα

σιλουέτα φωτογραφία γάμου

φωτογραφία γάμου σιλουέτα