ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΤΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΔΩΡΑ

0
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΤΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΔΩΡΑ

Την Τετάρτη πήγα σε ένα πάρτι Favorite Things που κάνει η φίλη μου η Kristel κάθε χρόνο. Είναι ένα τόσο διασκεδαστικό πάρτι και τόσο εύκολο να οργανωθεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε κάθε μία από εσάς με τις φίλες σας!! Μας αρέσει να το κάνουμε το Φθινόπωρο για να πάρουμε υπέροχες ιδέες για δώρα για τις επερχόμενες γιορτές! Μοιράστηκα μερικά από τα παρασκήνια στα Instastories και όλοι είχατε πάρα πολλές ερωτήσεις, οπότε θα προσπαθήσω να τις απαντήσω σε όλες εδώ.

Το κάνουμε ΧΡΟΝΙΑ… Νομίζω ότι ήταν η 8η χρονιά μας και ουάου μεγάλωσε!!! Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιαδήποτε ομάδα μεγέθους και είναι τόσο διασκεδαστικό!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φιλοξενήσετε ένα από αυτά τα πάρτι. Όλοι φέρνουν ένα αγαπημένο πιάτο (εφαρμογή, συνοδευτικό κ.λπ.) και 3 από τα αγαπημένα σας πράγματα περίπου 25 $. Φέρνεις 3 από το ίδιο ακριβώς αντικείμενο. Μπορείτε να ορίσετε οποιοδήποτε σημείο τιμής/ποσότητα θέλετε ανάλογα με την ομάδα σας. Ένα χρόνο κάναμε 5 δώρα γύρω στα $10, κ.λπ. Όταν φτάσουν όλοι, βάλτε τα δώρα σας σε ένα τραπέζι για να τα δουν όλοι… μην τα τυλίξετε. Η Kristel έχει έναν φορτιστή με το όνομα κάθε καλεσμένου, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού να τοποθετήσετε τα αντικείμενά σας. Στη συνέχεια, λάβετε την ποσότητα των μπολ ανά ποσότητα δώρου που αποφασίσατε να έχετε και γράψτε τον αριθμό των καλεσμένων σε χαρτί και βάλτε σε κάθε μπολ (είχαμε 3 δώρα το καθένα = 3 γύρους και 31 άτομα… έτσι 3 μπολ….αριθμοί 1-31 σε χαρτί σε κάθε μπολ). Είναι καλύτερα να το κάνετε σε γύρους αντί για ένα τεράστιο μπολ για να βεβαιωθείτε ότι όλοι θα έχουν τη σωστή ευκαιρία να διαλέξουν τα δώρα που θέλουν. Ένα χρόνο κάποιος είχε όλες τις συμμετοχές του στο τέλος, οπότε δεν είχε πολλά αντικείμενα για να διαλέξει.

Όλοι παίρνουμε νωρίς, τρώμε/ανακατεύουμε και μετά ξεκινάμε την ανταλλαγή δώρων. Όλοι τραβάμε 1 αριθμό από το μπολ και κάθε άτομο πηγαίνει και διαλέγει το δώρο που θέλει μέχρι να γίνει ο πρώτος γύρος και μετά περνάμε στο επόμενο μπολ (συμβουλή… χρησιμοποιήστε διαφορετικό χρώμα χαρτιού για τους αριθμούς κάθε γύρο, έτσι μην μπερδεύεσαι). Κάνετε αυτό κάθε φορά μέχρι να φύγουν όλα τα δώρα. Θα φύγετε με το ποσό των δώρων που φέρατε.

Όλοι ανυπομονούμε για αυτό το πάρτι κάθε χρόνο.

Πολλές ερωτήσεις σχετικά με το τι παρουσιάστηκε στο πάρτι, οπότε ορίστε. Αυτό είναι σχεδόν κάθε στοιχείο. Ορισμένα ήταν προσαρμοσμένα ή δεν μπορούσα να τα βρω στο διαδίκτυο, οπότε δεν τα σύνδεσα. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις ποια είναι τα αγαπημένα πράγματα όλων των φίλων σου! Όλα αυτά θα ήταν υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΩΡΑ ΠΑΡΤΙ

***Μερικά από αυτά τα στοιχεία ομαδοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν 1 δώρο 25 $. Επίσης τα σετ δώρων είναι υπέροχα που μπορούν να χωριστούν σε πολλά δώρα. Για παράδειγμα. . .ένα σετ Lipgloss με 3 gloss για 45$. Μπορεί να χωριστεί σε 3 δώρα και να προσθέσει κάτι άλλο σε αυτό***

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε, μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια. Ευχαριστώ για την υποστήριξη του ιστολογίου μου.

Schreibe einen Kommentar