Ανακαλύψτε νέα πολυτελή θέρετρα και κατοικίες στο Κάμπο, στη Φλόριντα και στο Μπελίζ

28
Ανακαλύψτε νέα πολυτελή θέρετρα και κατοικίες στο Κάμπο, στη Φλόριντα και στο Μπελίζ

Το τελευταίο σε παραθαλάσσια ακίνητα και θέρετρα.

Ο Όμιλος Lineaire και ο ONE Sotheby’s International αποκάλυψαν τα σχέδια για το Surf Row Residences, μια νέα οικιστική ανάπτυξη στο Surfside της Φλόριντα. Διαθέτοντας μια συλλογή από οκτώ ιδιωτικές παραλιακές κατοικίες σχεδιασμένες από τους αρχιτέκτονες Rene Gonzalez, οι κατοικίες κυμαίνονται από τρία έως πέντε υπνοδωμάτια με 3.500-5.600 τετραγωνικά πόδια εσωτερικού χώρου. Το καθένα θα έχει περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά πόδια ιδιωτικού υπαίθριου χώρου διαβίωσης, ο οποίος περιλαμβάνει μια ταράτσα με μικρή πισίνα, μια καλοκαιρινή κουζίνα, ένα μεγάλο κιόσκι και μια κλειστή μπροστινή αυλή. Η τιμή ξεκινά από 5,9 εκατομμύρια δολάρια.

surfrowresidences.com

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓ. REGIS LOS CABOS, BAJA CALIFORNIA, MEXICO

Η Olarena Hospitality Group σε συνεργασία με τον Ernesto Coppel ξεκίνησαν την επόμενη φάση των πωλήσεων για το The Residences στο St. Regis Los Cabos. Βρίσκεται στην κοινότητα του θέρετρου Quivira, μια νέα επιλογή από αρχοντικά πέντε υπνοδωματίων που ξεκινούν από 6 εκατομμύρια δολάρια και κυμαίνονται από 4.645 έως 4.689 εσωτερικά τετραγωνικά πόδια. Καθένα διαθέτει εξωτερική κουζίνα, βεράντα, πισίνα και υδρομασάζ. Η ανάπτυξη φιλοξενεί επίσης τις μοναδικές επώνυμες επώνυμες επώνυμες βίλες μίας οικογένειας δίπλα στον ωκεανό, διαθέσιμες στο Los Cabos. Με μέγεθος από 10.226 έως 17.028 τετραγωνικά πόδια, οι βίλες με έξι υπνοδωμάτια, σχεδιασμένες από την SB Architects, ξεκινούν από 11 εκατομμύρια δολάρια.

srresidencesloscabos.com

15.12.2021 Αρχιτεκτονική

THE RITZ-CARLTON RESIDENCES, ESTERO BAY, FLORIDA

Σε έκταση 500 στρεμμάτων, το The Ritz-Carlton Residences, Estero Bay, θα αποτελείται από δύο πύργους 22 ορόφων. Αναπτύχθηκε από το London Bay Development Group, το έργο πωλεί επί του παρόντος 112 κατοικίες συγκυριαρχίας, με 224 συνολικά προγραμματισμένες μετά την ολοκλήρωσή τους. Ο πρώτος πύργος πρόκειται να κατοικηθεί το 2025. Από 2,8 εκατομμύρια δολάρια, οι κατοικίες κυμαίνονται από 2.628 έως 3.885 τετραγωνικά πόδια και περιλαμβάνουν δύο, τρία και τέσσερα υπνοδωμάτια. Οι παροχές περιλαμβάνουν τρεις πισίνες, ένα εκτεταμένο υδάτινο στοιχείο λιμνοθάλασσας με κιόσκια, γήπεδα Bocce και πολλά τζάκια.

theresidencesesterobay.com

THE RESIDENCES AT SHELL BAY, HALLANDALE BEACH, FLORIDA

Το Residences at Shell Bay, μια συλλογή Auberge Resorts, θα έχει 20 ορόφους και θα περιλαμβάνει 108 κατοικίες ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων — όλες με ιδιωτικά μπαλκόνια — και ρετιρέ με ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους, μικρή πισίνα και εξωτερική κουζίνα. Κάθε κατοικία διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και εσωτερικούς χώρους της AvroKO. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος 7.250 υάρδων που σχεδίασε ο Γκρεγκ Νόρμαν —προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023— και μια ιδιωτική λέσχη γιοτ 48 τμημάτων. Αυτό είναι το πρώτο συνδυασμένο έργο θερέτρου και κατοικιών της Auberge Resorts Collection στη Φλόριντα και μια συνεργασία μεταξύ των προγραμματιστών ακινήτων, του Witkoff Group και της PPG Development. Οι κατοικίες κυμαίνονται από 2 έως 7 εκατομμύρια δολάρια, οι τιμές ρετιρέ είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

shellbayresidences.com

SIRENIAN BAY, PLACENCIA PENINSULA, BELIZE

Δώδεκα παραθαλάσσια μπανγκαλόου ενός και δύο υπνοδωματίων με θέα στον ωκεανό ή την πισίνα, ατομικές βεράντες ή μπαλκόνια και υπαίθρια ντους παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα all-inclusive πολυτελές boutique θέρετρο στη χερσόνησο Placencia στο Μπελίζ. Οι τρεις βίλες του Sirenian Bay, εκτός από τα νέα μπανγκαλόου, φιλοξενούν από δύο έως 14 άτομα και διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, υπαίθριους χώρους και υπηρεσίες προσωπικού σεφ και μπάτλερ. Επιπλέον πέντε στρέμματα ακατοίκητου νησιού έχουν αγοραστεί από τους ιδιοκτήτες στα ανοικτά των ακτών της Placencia για μελλοντική ανάπτυξη θερέτρου και τουριστική χρήση.

sirenianbay.com

Schreibe einen Kommentar