Αναστοχασμός για τον Εθνικό Μήνα Γυναικών και Κοριτσιών στον Αθλητισμό

21
Αναστοχασμός για τον Εθνικό Μήνα Γυναικών και Κοριτσιών στον Αθλητισμό

Ένα πράγμα που πάντα ενοχλούσε Η Chantal Celestin, Customer Success Manager στο LeagueApps, ως κορίτσι στον αθλητισμό ήταν η φράση «είσαι καλός για κορίτσι».

«Είμαι σίγουρος ότι ήμουν το ίδιο καλός ή καλύτερος από το αγόρι δίπλα μου», λέει η Chantal. «Πιστεύω πραγματικά ότι η ιδέα αρχίζει να ξεθωριάζει και δίνεται περισσότερη έμφαση στη βελτίωση της ισότητας των φύλων στον αθλητισμό».

Ως γυναίκα, είμαι πολύ τυχερή που εργάζομαι σε ένα περιβάλλον όπου οι γυναίκες υψώνονται συνεχώς και γιορτάζονται κάθε μέρα του χρόνου. Ειδικά αυτόν τον Φεβρουάριο, η LeagueApps χρειάστηκε επιπλέον χρόνο για να αναδείξει και να γιορτάσει τις καταπληκτικές γυναίκες στην εταιρεία μας και πώς η ενασχόλησή τους με τα νεανικά αθλήματα τις οδήγησε σε αυτό που είναι σήμερα για τον Εθνικό Μήνα Γυναικών και Κοριτσιών. Αυτό μας επέτρεψε να μάθουμε πολλά μαθήματα ο ένας από τον άλλο. μαθήματα που πήρε ο καθένας μας από τη συμμετοχή στα νεανικά αθλήματα.

Γυναίκες στον αθλητισμό στο LeagueApps

Για μένα, το να παίζω αθλήματα για νέους με δίδαξε να παραμένω σίγουρη στον απόηχο της αποτυχίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συντριπτική επιθυμία να σταματήσω το μπάσκετ όταν δεν έφτιαχνα την ομάδα του γυμνασίου μου, αλλά το να επιστρέψω εκεί στο γήπεδο σήμαινε ότι προκαλούσα τις φωνές στο κεφάλι μου που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Αν δεν είχα επιστρέψει εκεί έξω, δεν θα είχα πάει ποτέ στο πανεπιστήμιο και δεν θα είχα αναπτύξει μερικά από τα μαθήματα (και τις φιλίες) που θα κουβαλούσα μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.

«Ο αθλητισμός μου δίδαξε απίστευτα μαθήματα για την ομαδική εργασία, την επιμονή, τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και πώς να μαθαίνω από τα λάθη μου», λέει ο Morgan. Fuller KolsrudCustomer Success Manager.

Η Kelsey Grambeu, Διευθύντρια Προγράμματος Mid-Market, θεωρεί τα νεανικά αθλήματα ως τον λόγο που είναι ανθεκτική, προσαρμόσιμη και συμπονετική.

«Έμαθα να δίνω το παράδειγμα και ότι οι πράξεις σου μιλούν πολύ καλύτερα από τα λόγια», λέει. «Ότι η ομάδα στο σύνολό της είναι πιο δυνατή από κάθε άτομο. Και ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να αφήνεις ό,τι έχεις στο γήπεδο, στο γήπεδο και στη ζωή και να φεύγεις χωρίς τύψεις».


Για πολλούς από εμάς, τα νεανικά αθλήματα ήταν ένας τρόπος να συνδεθούμε με τα μέλη της οικογένειάς μας και να περάσουμε επιπλέον χρόνο μαζί. Έρικα Νόρμπεργκ σκέφτεται να βλέπει τον μπαμπά της σε κάθε συνάντηση, βροχή ή λάμψη, καθημερινή ή Σαββατοκύριακο—παρόλο που ζει σε διαφορετική κατάσταση από εκείνη. Ο Τζέιμι Χάνκοκ, Διευθυντής Πολιτισμού και Αρραβώνων, λέει ότι ποτέ δεν θα θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξη που της έδωσαν οι γονείς της σε όλη την ποδοσφαιρική της καριέρα (ακόμα και όταν ο μπαμπάς της της έλεγε ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα!).

Ξεπερνώντας τις προκλήσεις ως κορίτσια στον αθλητισμό

Είναι ξεκάθαρο ότι οι γυναίκες πρέπει να εργάζονται ακούραστα για να τις παίρνουν στα σοβαρά στον αθλητισμό και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις σχετικά με την ίση αμοιβή, τις ευκαιρίες και την αναγνώριση.

«Υπήρχαν λιγότερες προσφορές και λιγότερος προϋπολογισμός για τον αθλητισμό για τα κορίτσια από ό,τι για τα αγόρια», λέει η Kara Lawson, Senior Product Marketing Manager για την παιδική της ηλικία. «Πάντα ένιωθα και βίωσα ότι ο γυναικείος αθλητισμός δεν αντιμετωπίζεται τόσο σοβαρά όσο ο ανδρικός, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε όχι. Ήταν χαρακτηριστικό να βλέπεις γιους να ωθούνται στον αθλητισμό περισσότερο από κόρες».

Τα κορίτσια εγκαταλείπουν τον αθλητισμό σε διπλάσιο ποσοστό από τα αγόρια στο γυμνάσιο, και όταν το κάνουν, χάνουν όλα τα μαθήματα και τις ευκαιρίες που τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

«Όλα τα προγράμματά μου υποχρηματοδοτήθηκαν. Πάντα παίρναμε εξοπλισμό που ήταν χαμηλότερης ποιότητας από αυτό που έπαιρναν τα αγόρια. Ποτέ δεν μας ανέθεσαν προπονητές υψηλής ποιότητας», λέει η Άσλιν Χέλερ. «Στο γυμνάσιο μου, ο προπονητής μας ήταν ο δάσκαλος τέχνης (που δεν είχε εμπειρία με την προπόνηση ποδοσφαίρου) ενώ οι άνδρες πήραν έναν πρώην επαγγελματία Άγγλο παίκτη. Πάντα είχαμε χειρότερους χρόνους προπονήσεων και αγώνων από τους άνδρες. Το τμήμα θαυμαστών μας ήταν πάντα το μισό του μεγέθους των ανδρών, παρόλο που είχαμε καλύτερο ρεκόρ. Η λίστα συνεχίζεται.»

Οι ανισότητες των γυναικών στον αθλητισμό δεν περιορίζονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Μεταξύ αθλητικών σχολιαστών, μόνο Το 17,2% εξ αυτών είναι γυναίκες.

«Ήταν πάντα δύσκολο να κάνουμε συζητήσεις για τον αθλητισμό με άνδρες που μεγαλώνουν», λέει η Melissa Macaluso, Senior Customer Success Manager. «Ήταν φυσιολογικό να μου μιλάνε ή να μειώνουν τις απόψεις μου επειδή η εκδοχή του αθλήματος που έπαιζα ήταν η «γυναικεία έκδοση».

Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα ότι τα πράγματα βελτιώνονται.

Ο Γυναικείος Αθλητισμός γνώρισε μια τεράστια νίκη μόλις πριν από λίγες εβδομάδες όταν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών των ΗΠΑ διευκόλυνε την ομαδική αγωγή της για ίση αμοιβή κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ για 24 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα λάβουν 22 εκατομμύρια δολάρια και το US Soccer θα πληρώσει επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια για να ωφεληθούν οι παίκτες στους στόχους μετά την καριέρα τους και στις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους που σχετίζονται με το γυναικείο και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ομοίως, το WNBA μόλις έλαβε τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου που έγινε ποτέ των 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά τη διάρκεια μιας Q&A της LeagueApps με τους συμπρωταγωνιστές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών του 1999, η Jessica Scannapieco είχε την ευκαιρία να ρωτήσει ένα από τα πρότυπά της, Julie Foudy—η οποία είναι τώρα ρεπόρτερ για το ESPN και την επενδυτική LeagueApps—πώς οι γυναίκες στη βιομηχανία πρέπει να προσεγγίσουν την ανάγκη για περισσότερη πρόσβαση στα γυναικεία αθλήματα στην τηλεόραση.

«Τα καλά νέα είναι ότι όταν πρωτοήρθα στο ESPN, ήταν όλοι άνδρες στην ομάδα παραγωγής, όλοι άντρες ως σκηνοθέτες, όλοι άντρες στα ανώτερα επίπεδα και C-Suites. Πριν από δύο χρόνια, όταν κάλυπτα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, ήμουν στο Μπρίστολ στα γυρίσματα του SportsCenter. Δύο γυναίκες άγκυρες ήταν οι συμπαρουσιάστριές μου. Είχα μια σκηνοθέτιδα στο αυτί μου που ήταν γυναίκα, είχα μια παραγωγό στο αυτί μου που ήταν γυναίκα. Είχα όλες τις γυναίκες που φωτογραφίζουν», εξήγησε η Τζούλι. «Πριν ετοιμαζόμασταν να βγούμε ζωντανά, έλεγα «σταμάτα! Να σταματήσει! Κοιτάξτε γύρω σας παιδιά! Όλοι στα γυρίσματα είναι γυναίκες! Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στο ESPN!». Λοιπόν, αυτό αλλάζει σιγά σιγά. Αυτοί είναι αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις… Να πάρουν τις γυναίκες σε αυτές τις θέσεις, καθώς και να εξοικειώσουν τους άνδρες με το γεγονός ότι οι γυναίκες παίζουν και υπάρχει κοινό για αυτόχρειάζεται χρόνο και πολλή απογοήτευση, αλλά νιώθω ότι βρισκόμαστε σε αυτό το όμορφο σημείο καμπής.”

Οι συμβουλές μας προς τα νεαρά κορίτσια στον αθλητισμό

Σύμφωνα με Ο Δείκτης Κοριτσιών«…τα κορίτσια που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν 14 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να πιστεύουν ότι είναι αρκετά έξυπνα για την καριέρα των ονείρων τους και 13 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να σκέφτονται μια καριέρα στα μαθηματικά ή/και τις επιστήμες».

Σε μια εταιρεία όπου η πλειονότητα των γυναικών έχει συμμετάσχει στον αθλητισμό κάποια στιγμή -είτε ως παιδιά, είτε στο γυμνάσιο ή ακόμα και σε κολεγιακό επίπεδο- βαδίζουμε σε ιστορίες επιτυχίας για το πώς η ενασχόληση με τον αθλητισμό δημιουργεί αυτοπεποίθηση, σκληρή δουλειά και δύναμη. και έξυπνες γυναίκες. Οι συμβουλές μας προς τα νεαρά κορίτσια που δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να συνεχίσουν τον αθλητισμό μπορούν να συνοψιστούν σε δύο λέξεις: Συνεχίστε να παίζετε.

«Μην τα παρατάς ποτέ, να θυμάσαι ποιος είσαι και να εκτιμάς τον χρόνο που περνάς κάνοντας αυτό που αγαπάς. Οι επιπτώσεις των αθλημάτων που παίζετε θα συνεχίσουν στο ποιος γίνεστε ως ενήλικας και πώς επηρεάζετε τους γύρω σας», λέει η Ericka. «Οι αναμνήσεις που φτιάχνεις και τα μαθήματα που μαθαίνεις είναι πράγματα που θα έχεις για πάντα και μπορεί απλώς να σε βοηθήσουν να περάσεις τις πιο δύσκολες μέρες».

Φέρτε τον αυθεντικό σας εαυτό στον αθλητισμό κάθε μέρα, γιατί θα ανταμειφθείτε για αυτό στα μαθήματα που θα μάθετε για τη φιλία, την ηγεσία και τον εαυτό σας.

Μερικές άλλες σημαντικές συμβουλές που προσφέρουν οι Ladies of LeagueApps στα κορίτσια που αθλούνται σήμερα:

  • Η ανάπτυξη συμβαίνει όταν βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου.
  • Το ταξίδι είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιονδήποτε προορισμό.
  • Εκτιμήστε τις μικρές στιγμές, γιατί μια μέρα θα κοιτάξετε πίσω και θα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν οι μεγάλες.
  • Ακόμα κι αν δεν είσαι ο πιο ταλαντούχος στην ομάδα, η επιμονή θα αποδώσει.
  • Συνέχισε.
  • Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήνετε τη γνώμη κανενός άλλου για εσάς, το άθλημά σας ή το ταξίδι σας να σας αποθαρρύνει από το να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.
  • Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε.
  • Η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στο να είσαι ο καλύτερος, αλλά απλώς βγες εκεί έξω και απόλαυσε τη στιγμή.
  • Παίξτε εναντίον κοριτσιών, παίξτε εναντίον αγοριών, παίξτε ενάντια σε άτομα που είναι μεγαλύτερα από εσάς. Μπορεί να μην κερδίζετε πάντα, αλλά πάντα υπάρχει κάτι να μάθετε.
  • Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα αθλήματα, να πάτε σε νέα μέρη και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

«Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποίησα ότι μόλις είχα εσωτερικεύσει ότι τα αγόρια και τα ανδρικά αθλήματα ήταν η προεπιλογή. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ τα τελευταία 20-25 χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ακόμη σε ισότιμη βάση», λέει ο Jamie.

Πάνω και πάνω, κυρίες.

Αν ταυτίζεστε ως γυναίκα και έχετε επηρεαστεί θετικά από τα αθλήματα στη ζωή σας με κάποιο τρόπο, δείτε τους ανοιχτούς μας ρόλους και γίνετε μέλος της ομάδας!

Schreibe einen Kommentar