Ανθίστε με λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα

10
Ανθίστε με λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα

Ανθίστε με λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα

Τα εμπορικά ακίνητα πρέπει πάντα να ξεχωρίζουν από το περιβάλλον τους και η δημιουργία οπτικού ενδιαφέροντος είναι μια σημαντική πτυχή αυτού. Όσο πιο πολύχρωμο και μοναδικό είναι το τοπίο, τόσο περισσότερο προσελκύουν την προσοχή των ανθρώπων – και στις επιχειρήσεις, αυτό είναι υπέροχο. Δυστυχώς, το να έχεις υπέροχο σχεδιασμό τοπίου δεν σημαίνει τίποτα αν δεν είναι καλά συντηρημένο. και κατά τους κρύους μήνες του χειμώνα, ακόμη και το πιο πολύχρωμο τοπίο συχνά ξεθωριάζει κάτω από τη σκληρότητα της εποχής. Για το λόγο αυτό, η φύτευση λουλουδιών που ανθίζουν το χειμώνα είναι σημαντική για κάθε τοπίο, καθώς κάνοντας αυτό το πρόσθετο βήμα διασφαλίζει ότι η εμπορική σας ιδιοκτησία παραμένει πολύχρωμη, ζωντανή και ελκυστική ακόμα και όταν ο καιρός είναι κρύος.

Υπάρχουν πολλά λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα, γι‘ αυτό συζητήστε τις ανάγκες σας με έναν ειδικό τοπίου για να προσδιορίσετε καλύτερα ποιοι τύποι είναι καλύτεροι για την περιοχή σας και το συγκεκριμένο όραμά σας. Στην Executive Landscaping, Inc., προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στην επιλογή των τέλειων επιλογών και βοηθώντας να αναδείξετε την άνθηση στην επιχείρησή σας.

Λάχανο και λαχανό

Οι διακοσμητικές ποικιλίες λάχανου και λάχανου χρησιμοποιούνται συχνά ως εποχιακές χρωματικές πινελιές σε κρεβάτια ανθεκτικών πανσέδων και βιόλας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα στρώμα υφής. Είναι ενδιαφέρον ότι καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, τα φυτά γίνονται πιο συμπαγή σε μέγεθος. Διατίθεται σε κόκκινο, βαθύ μωβ, πράσινο ή πράσινο με λευκό ή ροζ κέντρο, το λάχανο και το λάχανο φέρνουν ένα πλούσιο, ενδιαφέρον στοιχείο σε κάθε εμπορικό κήπο.

Πανσέδες

Μία από τις κορυφαίες επιλογές για λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα, οι πανσέδες, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων που περιλαμβάνει κίτρινο, πορτοκαλί, λευκό, μπλε, μοβ και ροζ. Επιβιώνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες και ανακάμπτουν γρήγορα μετά τον παγετό, επομένως είναι η πιο δημοφιλής ποικιλία λουλουδιών για χειμερινά τοπία και δοχεία. Επειδή μεγαλώνουν χαμηλότερα στο έδαφος, οι πανσέδες είναι ένα ιδανικό χρώμα για άκρες, εισόδους, δοχεία και άλλα εστιακά σημεία. Μόλις καθιερωθούν πλήρως, οι πανσέδες απαιτούν ελάχιστη φροντίδα.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

βιόλα

Οι βιόλα είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή λουλουδιών που ανθίζουν το χειμώνα, προσφέροντας μια ποικίλη χρωματική παλέτα που φαίνεται απεριόριστη στις επιλογές της. Οι βιόλες έχουν μικρή άνθιση αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ ορατές και παρέχουν το πλεονέκτημα ότι είναι στιβαρές, χαμηλής συντήρησης και ανθεκτικές στο κρύο. Με τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τους, οι βιόλες είναι ιδανικές για χρήση σε δοχεία και περιγράμματα κρεβατιών κήπου.

Στην Executive Landscaping, Inc., έχουμε περάσει δεκαετίες εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την ακτή του Κόλπου και στηρίζουμε τη φήμη που έχουμε δημιουργήσει παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και κάνοντας τα ακίνητα στην κοινότητά μας αληθινά αριστουργήματα. Από μεγάλης κλίμακας εμπορικά ακίνητα μέχρι έργα κατοικιών για μια οικογένεια, ομορφαίνουμε την περιοχή μας ένα τοπίο τη φορά.

Καλέστε τους ειδικούς εξωραϊσμού της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις καλύτερες επιλογές σας σε λουλούδια που ανθίζουν το χειμώνα σήμερα!

Schreibe einen Kommentar