Απογευματινά μαθήματα από τον Ιανουάριο 2022 για Μεταπτυχιακά Προγράμματα

8
Απογευματινά μαθήματα από τον Ιανουάριο 2022 για Μεταπτυχιακά Προγράμματα

„Σιχαίνομαι τη δουλειά μου“.

«Χρειάζομαι μια αλλαγή καριέρας».

«Δεν έχω χρόνο να επιστρέψω στο σχολείο για να επικεντρωθώ σε αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω».

Σου ακούγεται αυτό; Ψάχνετε για μια αλλαγή στην καριέρα σας αλλά δεν έχετε χρόνο να την στριμώξετε;

Εάν έχετε πει «ναι» σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, το Trillium College έχει μερικά συναρπαστικά νέα να μοιραστεί.

Από τον Ιανουάριο του 2022, θα ξεκινήσουν τα απογευματινά μαθήματα για τα Μεταπτυχιακά μας Προγράμματα μαζί με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics και τη Σχεδίαση βιντεοπαιχνιδιών.

Αυτά τα προγράμματα θα εξακολουθούν να προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά για να τα κάνουμε πιο προσβάσιμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες, αποφασίσαμε να τα προσφέρουμε και τα βράδια.

Πέρασαν οι μέρες που μένεις κολλημένος για πάντα σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει ή νιώθεις παγιδευμένος στο κάτω μέρος της εταιρικής σκάλας. Με το Trillium College, μπορείτε κυριολεκτικά να συμβαδίζετε με την καθημερινή σας δουλειά και να φροντίζετε για την οικογένειά σας ενώ εργάζεστε για τη νέα σας καριέρα τα βράδια.

Τα προγράμματά μας θα εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6-10 μ.μ., όλα διαδικτυακά και όχι Σαββατοκύριακα. πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον στη διάθεσή σας να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και να αναβαθμίσετε την καριέρα σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση ή να ανταποκρίνεστε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Φανταστείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο με την οικογένειά σας και στη συνέχεια να αλλάζετε τα άνετα ρούχα σας για να κάνετε το πρώτο βήμα για ένα ολοκαίνουργιο μέλλον, όλα από τις ανέσεις του σπιτιού σας.

Οι μέρες μας είναι γεμάτες. Το εισόδημα είναι αναγκαιότητα. Το να είσαι εκεί για την οικογένειά σου είναι προτεραιότητα, αλλά στο τέλος της ημέρας, τι γίνεται με σένα;

Έτσι, αν έχετε ονειρευτεί να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή πρέπει να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας για να λάβετε αυτήν την προαγωγή, το Trillium College είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Τα βραδινά μαθήματα γεμίζουν γρήγορα, γι‘ αυτό επικοινωνήστε με έναν από τους προπονητές καριέρας μας για να μάθετε περισσότερα.

Schreibe einen Kommentar