Βελτιστοποίηση οδήγησης για οδηγούς φορτηγών – Euro Transport College

2
Βελτιστοποίηση οδήγησης για οδηγούς φορτηγών – Euro Transport College

Εάν θέλετε να βελτιώσετε το στυλ οδήγησης των οδηγών φορτηγών σας, είναι συνετό να τους δώσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρόσθετη εκπαίδευση και μαθήματα στον τομέα τους. Επιπλέον, για επαγγελματική οδήγηση οχήματος C1(E), C(E), D1(E) ή D(E) στην Ευρώπη, είναι υποχρεωτικό να έχετε την ένδειξη «Κωδικός 95» στην άδεια οδήγησής σας. Μπορείτε να επιτύχετε τη βελτιστοποίηση οδήγησης με τον κωδικό 95 ακολουθώντας 35 ώρες εκπαίδευσης βελτιστοποίησης οδήγησης με έναν εξειδικευμένο εκπαιδευτή.

Κωδικός βελτιστοποίησης οδήγησης 95

Η βελτιστοποίηση οδήγησης με τον κωδικό 95 είναι υποχρεωτική σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλιστεί ότι οι επαγγελματίες οδηγοί οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και περιβαλλοντική συνείδηση. Εξάλλου, οι επαγγελματίες οδηγοί είναι στο δρόμο περισσότερο από όλους τους οδηγούς και επομένως έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα ή μακροχρόνια περιβαλλοντική ρύπανση.

Εάν έχετε περάσει τη θεωρία και τις εξετάσεις (πρακτική ημέρα), ο κωδικός 95 θα προστεθεί στην άδεια οδήγησης. Η ισχύς του κωδικού 95 είναι πενταετής. Μετά από αυτά τα πέντε χρόνια, πρέπει να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης για να αποκτήσετε ξανά την άδεια βελτιστοποίησης οδήγησης. Δεν το κάνεις αυτό; Τότε πρέπει να σταματήσετε την εργασία σας ως επαγγελματίας οδηγός. Επειδή αυτός ο κανόνας απαιτεί από τους επαγγελματίες οδηγούς να υποβάλλονται σε περαιτέρω εκπαίδευση κάθε πέντε χρόνια για να επιτύχουν τον κωδικό βελτιστοποίησης οδήγησης 95, ενθαρρύνεται μια ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον κατάσταση γενικής κυκλοφορίας. Η επανεκπαίδευση για τον κωδικό 95 ανέρχεται συνολικά σε 35 ώρες εκπαίδευσης. Από τις 35 ώρες, οι επτά ώρες είναι πρακτική εκπαίδευση. Οι υπόλοιπες ώρες της μετεκπαίδευσης του μαθήματος του κωδικού 95 αποτελούνται από e-learning και άλλες θεωρητικές εργασίες. Στο Eurotransport College μπορείτε να ολοκληρώσετε τις 35 ώρες διαφόρων μαθημάτων και εκπαίδευσης μέσα σε 3 ημέρες. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις ώρες προπόνησης τα βράδια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και το δικό σας όχημα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος βελτιστοποίησης οδήγησης δίνουμε μεγάλη προσοχή σε πτυχές όπως το να λαμβάνουμε υπόψη άλλους και την οδική συμπεριφορά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

vΚωδικός βελτιστοποίησης οδήγησης 95

Βελτιστοποίηση οδήγησης BBS

Η εκπαίδευση BBS βελτιστοποίησης οδήγησης χρησιμοποιείται για την ανάλυση της δικής σας συμπεριφοράς στην κυκλοφορία. Η συντομογραφία BBS σημαίνει «Behaviour Based Safety». Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα δοκιμαστείτε για να δείτε πόσο ασφαλής είστε στην κυκλοφορία ως επαγγελματίας οδηγός. Για παράδειγμα, γνωρίζετε τη συμπεριφορά σας στην κίνηση; Η εκπαίδευση BBS βελτιστοποίησης οδήγησης μετράει για 7 ώρες περαιτέρω εκπαίδευσης για τον κωδικό 95. Για να συμμετάσχετε σε αυτήν την εκπαίδευση πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε άδεια οδήγησης γάτας. C/CE

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης θα μάθετε περισσότερα για την αμυντική χρήση του δρόμου και τη βέλτιστη συμμετοχή στην κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα μάθετε να αναγνωρίζετε τα δικά σας λάθη και να αποτρέπετε ατυχήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης θα μάθετε επίσης ποιες είναι οι συνέπειες της κυκλοφοριακής σας συμπεριφοράς. Αυτό σχετίζεται με την ασφάλεια, την κατανάλωση καυσίμου και το περιβάλλον. Μετά την εκπαίδευση θα ξέρετε ακριβώς πώς να αντιμετωπίζετε πιο ευάλωτους χρήστες του δρόμου σε αμέτρητες οδικές καταστάσεις. Θα μάθετε πώς να ελίσσεστε επαγγελματικά στην κυκλοφορία, πώς να αποτρέπετε ατυχήματα και πώς να… καύσιμα και εξοικονομήστε κόστος συντήρησης.

Αναζητάτε έναν εξειδικευμένο εκπαιδευτή όπου μπορείτε να επιτύχετε τον κωδικό βελτιστοποίησης οδήγησης 95 θεωρία και πρακτική κατά τη διάρκεια μιας εξατομικευμένης διαδικασίας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κολέγιο Eurotransport

Schreibe einen Kommentar