Βραβευμένες καμπάνιες Influencer που τιμήθηκαν από την PRSA

23
Βραβευμένες καμπάνιες Influencer που τιμήθηκαν από την PRSA

Δύο από τις πρόσφατες συνεργασίες μας είναι πλέον βραβευμένες καμπάνιες Influencer! Την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, η ομάδα της Μητρότητας είχε την τιμή να δεχτεί δύο βραβεία PRSA Renaissance για τη δουλειά μας στο Tomorrow, Powered by Remake Learning και Molly of Denali. Οι δύο αυτές καμπάνιες, που κρίθηκαν και βαθμολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή από συναδέλφους μας σε θέματα δημοσίων σχέσεων, απέσπασαν κορυφαίες διακρίσεις και σάρωσαν την κατηγορία του Influencer Marketing.

βραβευμένες καμπάνιες influencer

Η ομάδα της Μητρότητας αναγνωρίζει με ευγνωμοσύνη τη συνεργασία των πελατών μας και τη δημιουργική αριστεία της κοινότητας επιρροών μας που δημιούργησε αυτές τις βραβευμένες καμπάνιες επιρροής! Στην πραγματικότητα, ήμασταν ενθουσιασμένοι που δύο από αυτές τις εξαιρετικά δημιουργικές και επιδραστικές φωνές δέχτηκαν τα βραβεία μαζί μας: Μπρενασία του CodeBre και Brea του κλάδου της σκέψης.

βραβευμένες καμπάνιες influencer
Η Brea of ​​The Thinking Branch, η Kristina Jacobs από το The Motherhood και η Brenasia της CodeBre δέχτηκαν ένα βραβείο Αναγέννησης για την καμπάνια Tomorrow.

Οι βραβευμένες μας καμπάνιες Influencer

Tomorrow, powered by Remake Learningδιερευνά τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να κάνουμε το αύριο ένα πιο πολλά υποσχόμενο μέρος για όλους τους μαθητές. Remake Learning χρησιμοποίησε το The Motherhood για να δημιουργήσει και να εκτελέσει μια καμπάνια με επίκεντρο την επιρροή για να ενισχύσει το μήνυμα της καμπάνιας σε ένα ευρύτερο κοινό. Η αφοσίωση στις αναρτήσεις των δημιουργών στο Facebook σημείωσε αφοσίωση που είναι 14 φορές υψηλότερη από τον μέσο όρο του κλάδου.

βραβευμένες καμπάνιες influencer

Μόλυ του Ντενάλι είναι τηλεοπτική σειρά και podcast ακολουθώντας το κορίτσι από την Αλάσκα, Molly Mabray. Το The Motherhood εκτέλεσε μια καμπάνια επιρροής για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το podcast και τα οφέλη του περιορισμού του χρόνου οθόνης και της αλληλεπίδρασης και της μάθησης για διαφορετικούς πολιτισμούς ως οικογένεια. Η αφοσίωση στις αναρτήσεις πήγε εξαιρετικά καλά με το μέσο ποσοστό αφοσίωσης στις αναρτήσεις στο Instagram να είναι πέντε φορές υψηλότερο από τον μέσο όρο του κλάδου και το Facebook 12 φορές υψηλότερο.

βραβευμένες καμπάνιες influencerβραβευμένες καμπάνιες influencer

Κάθε χρόνο, τα Βραβεία Αναγέννησης τιμούν τοπικούς οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις καθώς και φορείς επικοινωνίας για το καινοτόμο έργο τους σε όλες τις πτυχές των δημοσίων σχέσεων και των επικοινωνιών μάρκετινγκ.

Οι βραβευμένες μας καμπάνιες influencers έχουν τιμηθεί όλα αυτά τα χρόνια με αξιόλογες νίκες, όπως το Agency of the Year, το Best of Show, το People’s Choice Award και το Communicator of the Year.

βραβευμένες καμπάνιες influencer

Συγχαρητήρια στον συνάδελφό μας Επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων του Πίτσμπουργκσυμπεριλαμβανομένων πολλών από τους πελάτες μας και συνεργάτες πρακτορείων, στα βραβεία που σας αξίζουν!

βραβευμένες καμπάνιες influencerβραβευμένες καμπάνιες influencer

Schreibe einen Kommentar