Γιατί είναι σημαντική η αποτελεσματική επικοινωνία στον αθλητισμό

17
Γιατί είναι σημαντική η αποτελεσματική επικοινωνία στον αθλητισμό

Ένας αθλητικός οργανισμός νέων απλά δεν θα λειτουργούσε χωρίς αποτελεσματική επικοινωνία, αλλά δεν είναι εύκολο να τελειοποιηθεί. Χρειάζεται σχεδιασμός, στρατηγική και συχνά τελευταίας τεχνολογίας στον αθλητισμό νέων για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι —γονείς, παίκτες, διοργανωτές και προπονητές— είναι συνεχώς συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι.

Συζητήσαμε με ορισμένους σημερινούς και πρώην διοργανωτές και προπονητές αθλημάτων—συμπεριλαμβανομένης της Annie Gavett, πρώην Διευθύντριας Επιχειρήσεων στο McLean Youth Soccer και προπονητής ποδοσφαίρου στο Player Progression Academy; και Shannon Minogue, προπονήτρια κολύμβησης δημοτικού σχολείου—για να δουν τι κάνουν οι οργανώσεις τους για να διατηρήσουν την αποτελεσματική επικοινωνία όλων και γιατί είναι τόσο σημαντικό να το κάνουν.

Η σημασία των αποτελεσματική επικοινωνία στα ομαδικά αθλήματα

«Όπως κάθε επιχείρηση, αν όλα τα μέρη δεν επικοινωνούν και δεν συνδέονται, τίποτα δεν μπορεί να γίνει», λέει ο Gavett, ο οποίος ήταν διοργανωτής αθλημάτων για δέκα χρόνια και προπονητής για τέσσερα χρόνια.

Όταν ο αθλητικός οργανισμός νεολαίας σας έχει αποτελεσματική επικοινωνία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα προτού γίνουν πολύ μεγάλα για να τα διαχειριστείτε. συνδεθείτε με ανθρώπους? δώστε έμφαση σε σημαντικά μηνύματα. και ενθαρρύνει τους παίκτες. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να το κάνετε αντιμετώπιση ατομικών δυνατοτήτων—είτε του παίχτη στο γήπεδο είτε ενός γονέα που του αρέσει να μαγειρεύει για πάρτι ζυμαρικών—και χρησιμοποιήστε τα προς όφελος της ομάδας σας.

«Οι αθλητικοί οργανισμοί νέων δοκιμάζουν τη λειτουργικότητα των επικοινωνιών στο υψηλότερο επίπεδο με την ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ του οργανισμού, των αμειβόμενων προπονητών, των εθελοντών προπονητών (συχνά γονείς), των γονέων και των παικτών», λέει ο Gavett. „Είναι επίσης μερικές φορές ένας πολύ μεγάλος ιστός επικοινωνιών που πρέπει να γίνει από το υψηλότερο έως το πιο αναλυτικό επίπεδο.“

Ένα άλλο όφελος για αποτελεσματική επικοινωνία στα ομαδικά αθλήματα είναι η δυνατότητα μετάδοσης του ίδιου μηνύματος σχετικά με τον προγραμματισμό σε όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είναι σημαντικό να αποστέλλεται το χρονοδιάγραμμα νωρίτερα, ώστε όλοι να γνωρίζουν και να έχουν χρόνο να προγραμματίσουν ή/και να κάνουν ρυθμίσεις», λέει ο Minogue. «Αν κάποιος δεν είναι στην ίδια σελίδα με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του χρόνου στην πισίνα, την απώλεια ενός παιδιού από την προπόνηση ή μια συνάντηση ή την μη εμφάνιση προπονητών».

Επαγγελματική συμβουλή: Προγραμματισμός LeagueApps μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας να απλοποιήσει τον προγραμματισμό πεδίου, ομάδας και προσωπικού και να κρατήσει τους πάντες ενήμερους για τυχόν αλλαγές, συγχρονίζοντάς τες αυτόματα στον ιστότοπό σας και στέλνοντας ειδοποιήσεις push/ειδοποιήσεις μέσω email στους συμμετέχοντες σας όταν αλλάζει ένα παιχνίδι ή μια εκδήλωση.

Αποδοτική επικοινωνία τεχνολογίες και εργαλεία για ομαδικά αθλήματα

Όταν πρόκειται για αποτελεσματική επικοινωνία, κάθε ομαδικός αθλητικός οργανισμός θα κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Τελικά, ωστόσο, οι συνολικές στρατηγικές θα πρέπει να επικεντρωθούν στη δημιουργία μιας ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας μεταξύ γονέα, παίκτη, προπονητή και διοργανωτή. Η τεχνολογία έχει κάνει τον τρόπο που επικοινωνούμε πολύ πιο εύκολο με πολλούς τρόπους.

Για εμάς, οι ομαδικές συνομιλίες είναι η πιο αποτελεσματική μορφή επικοινωνίας γιατί δεν είμαστε τόσοι πολλοί», λέει ο Minogue. „Ο αρχηγός [my] Το πρόγραμμα κολύμβησης είναι πάντα πολύ οργανωμένο και αποτελεσματικό, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά. Για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις δυσκολίες, θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να επικοινωνούμε τα πάντα νωρίς».

Οι οργανισμοί με τους οποίους συνεργάστηκε ο Gavett στο παρελθόν χρησιμοποίησαν μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζικά μηνύματα κειμένου, εφαρμογές με λειτουργίες συνομιλίας και email και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένας προς έναν.

«Η ύπαρξη μιας λύσης όπως το LeagueApps που επιτρέπει στους οργανισμούς να τα κάνουν όλα αυτά σε ένα μέρος ήταν πολύτιμη», λέει ο Gavett.

ΥΓ: Οι εφαρμογές LeagueApps για κινητά προσφέρουν πολλά εργαλεία για να διατηρείτε την ομάδα σας συνεχώς συνδεδεμένη και όλα συγχρονίζονται απευθείας με τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή σας.

Για πιο αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προπονητές και οι διοργανωτές, διαβάστε Η ανάρτησή μας για την επικοινωνία με γονείς και παίκτες.

Πόσο αποτελεσματική επικοινωνία επηρεάζει το ρόλο ενός γονέα

Όταν πρόκειται για τον ρόλο ενός γονέα στην αθλητική καριέρα ενός παιδιού, θα πρέπει να είναι υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί, προτείνει ο Gavett. Ο καλύτερος τρόπος για έναν γονέα να κάνει αυτά τα πράγματα είναι να είναι παρών αυτοπροσώπως όποτε είναι δυνατόν.

Η επικοινωνία πραγμάτων όπως οι ώρες των παιχνιδιών, οι πρακτικές, τα ομαδικά πάρτι, τα στατιστικά των παιχνιδιών και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να είναι παρόντες, να πηγαίνουν τα παιδιά στα παιχνίδια στην ώρα τους και να εμφανίζονται όταν τα χρειάζονται.

«Οι τέσσερις κορυφαίοι ρόλοι που έχει ένας γονέας στην αθλητική καριέρα του παιδιού του, κατά τη γνώμη μου, είναι: ταξίδια, προετοιμασία, υποστήριξη και ενθάρρυνση», λέει ο Minogue. «Είτε ο γονέας πηγαίνει το παιδί από και προς μια πρακτική ή μια συνάντηση κολύμβησης είτε κανονίζει μια βόλτα, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσει εκεί εγκαίρως και με τις σωστές προμήθειες. Το να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας έρχεται σε κάθε προπόνηση και κολύμβηση (εκτός αν έχει μια έγκυρη δικαιολογία) δείχνει υπευθυνότητα και πίστη προς την ομάδα σας. και συχνά αρκετά παιδιά μαθαίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά από τους γονείς τους».

Η επικοινωνία είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε αθλητικού οργανισμού. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η τεχνολογία του LeagueApps μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας να επικοινωνεί αποτελεσματικά, προγραμματίστε μια κλήση μαζί μας.

Schreibe einen Kommentar