Γιατί είστε πιο παραγωγικοί σε ένα καθαρό περιβάλλον

9
Γιατί είστε πιο παραγωγικοί σε ένα καθαρό περιβάλλον

„Όχι, αυτό δεν είναι μια ομαλή πρόταση μάρκετινγκ για την πώληση περισσότερων προϊόντων καθαρισμού. Είναι καθαρή επιστήμη! Έρευνα από την Ένωση Έρευνας Καθαρισμού (VSR) έδειξε ότι η παραγωγικότητά μας αυξάνεται έως και 12 τοις εκατό σε έναν καθαρό χώρο εργασίας. Χωρίς χάος και βρωμιά γύρω μας Τελικά, μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα, οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ (επιπλέον) καθάρισμα γι‘ αυτό.“

Μεγάλος καθαρισμός

Επομένως, μια πολιτική καθαρού γραφείου δεν προορίζεται μόνο για τα μάτια. Οι εργαζόμενοι απλώς κάνουν περισσότερα σε έναν καθαρό, τακτοποιημένο χώρο εργασίας. Metternich: «Ο καθαρισμός του εργοστασίου έχει γίνει μέρος της δουλειάς μας και κάνουμε εντατικό ημερήσιο καθαρισμό. Έχουμε επίσης μια πολιτική καθαρού γραφείου στο γραφείο και την τελευταία εβδομάδα του χρόνου έχουμε πάντα έναν μεγάλο κύκλο καθαρισμού και ανακυκλώνουμε ό,τι μπορεί να απορριφθεί. Για να μπορέσουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά να κάνουμε μια νέα αρχή στη νέα χρονιά. Αυτό δίνει μια τόσο ωραία αίσθηση! Ένας βρώμικος χώρος εργασίας στην πραγματικότητα προκαλεί αντίσταση. Σε ορισμένους υπαλλήλους προκαλεί ακόμη και άγχος και κατήφεια».

Εξίσου σημαντικό με τα καθαρά χέρια

Η πανδημία έχει κάνει πολλούς επιχειρηματίες να συνειδητοποιήσουν περισσότερο τη σημασία της υγιεινής. «Οι εταιρείες που φροντίζουν την υγιεινή τους έχουν συχνά χαμηλότερα ποσοστά απουσιών. Λόγω κορωνοϊού, οι πωλήσεις των απολυμαντικών μας, όπως οι Ethades, αυξήθηκαν τρομερά. Υπήρχε όμως προσωρινά λιγότερη ζήτηση για τα τυπικά καθαριστικά. Άδικα, γιατί ένας καθαρός χώρος εργασίας είναι εξίσου σημαντικός με τα καθαρά χέρια».

Επαγγελματίας

Φυσικά, η υγεία των εργαζομένων είναι νούμερο ένα. Αλλά η «τακτοποιημένη μέθοδος» έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: αποπνέει επίσης επαγγελματισμό. «Ο σωστός καθαρισμός είναι επομένως σημαντικός για τους επιχειρηματίες από κάθε άποψη», λέει ο Metternich. «Τα καθαριστικά της σειράς μας Ecodos είναι τέλεια για τον καθαρισμό γραφείου: από καθαριστικά εσωτερικών χώρων και δαπέδων μέχρι προϊόντα για λεπτότερα γυάλινα σκεύη. Τα έξυπνα δοσομετρικά μας συστήματα σε συνδυασμό με τη μέθοδο Ecodos, στην οποία τα καθαριστικά και η τεχνολογία μικροϊνών αλληλοενισχύονται, εξασφαλίζουν επίσης κορυφαία απόδοση στους τομείς της ασφάλειας, της εργονομίας και της βιωσιμότητας.»

Επαγγελματική εμφάνιση

Η ίδια τονίζει: η επιλογή της υγιεινής αποδίδει. «Ένα καθαρό, τακτοποιημένο περιβάλλον εργασίας χαρίζει ηρεμία και εξασφαλίζει επαγγελματική εμφάνιση. Και ως κερασάκι στην τούρτα, η παραγωγικότητα των εργαζομένων αυξάνεται σημαντικά. Πείτε μόνοι σας: τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ένας επιχειρηματίας;»

Schreibe einen Kommentar