Γυναίκες με επιρροή που θαυμάζουμε: Μήνας Γυναικείας Ιστορίας

24
Γυναίκες με επιρροή που θαυμάζουμε: Μήνας Γυναικείας Ιστορίας

Πριν από 16 χρόνια, ο Cooper Munroe ξεκίνησε το The Motherhood. Ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία επιρροής — και μία από τις αυθεντικές «μαμά μπλόγκερ» — έχτισε την επιχείρησή μας χάρη στους ανθρώπους με επιρροή στη διαδικτυακή της γειτονιά: τις γυναίκες. Είμαστε τυχεροί που εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με πολλές έξυπνες, δημιουργικές και επιχειρηματικές γυναίκες σε διάφορους κλάδους σήμερα. Και τους είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες κατά τη διάρκεια του Μήνα Ιστορίας των Γυναικών.

Η ομάδα μας έκανε κάποιες σκέψεις και θέλησε να μοιραστεί μερικές γυναίκες με επιρροή στις οποίες αναζητούμε.

Ακολουθώ τη Σάρα της The Birds Papaya εδώ και χρόνια και συνεχώς εντυπωσιάζομαι και εμπνέομαι από τον απίστευτα αυθεντικό χώρο της στο Instagram. Είναι αληθινή πρωταθλήτρια για τις γυναίκες, αδιαμφισβήτητα ειλικρινής και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι απλώς μια φίλη που είναι μέρος του συνολικού της ταξιδιού (παρόλο που δεν έχει συναντηθεί ποτέ στην πραγματική ζωή). Είναι ένα διαμάντι και μια επιρροή που κάνει τα πάντα σωστά – από τις συνεργασίες που προωθεί (μόνο επωνυμίες που χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα) μέχρι τις καθημερινές της γελοιότητες – η Sarah είναι η πραγματική υπόθεση (ακόμα και όταν παίρνει συνέντευξη από τον Ryan Reynolds!)

Όπως και άλλοι χρήστες του Peloton, μιλάω για το Peloton κάθε ευκαιρία που έχω! Ενώ αγαπώ όλες τις ισχυρές γυναίκες εκπαιδευτές, Ρόμπιν Αρζόν είναι η αληθινή μου έμπνευση. Λατρεύω την ιστορία του πώς έκανε μια στροφή από τη δικηγορία σε μια καριέρα στο γυμναστήριο (και πώς κάνει μια αλλαγή καριέρας να φαίνεται εφικτή με μικρά βήματα) και κάθε φορά που τη βλέπω στο ποδήλατο ή στο πέλμα, βρίσκομαι αμέσως με καλή διάθεση με τη θετική της στάση και το μολυσματικό χαμόγελο και γέλιο. Εκείνη και εγώ ήμασταν έγκυες περίπου την ίδια περίοδο, οπότε ακολούθησα το ταξίδι της και μπόρεσα να παρακολουθήσω μαθήματα πριν και μετά τον τοκετό ακριβώς δίπλα της. Είναι ένα τέτοιο πρότυπο και για το κοριτσάκι της, κάτι που με εμπνέει να είμαι το ίδιο και για το δικό μου. Ο Robin είναι μια ηλιοφάνεια που όλοι χρειάζονται.

Θαυμάζω πραγματικά τις συνεισφορές από την Alyssa Υγιεινή εξωσωματική γονιμοποίηση έχει κάνει στη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο ταξίδι τους προς την οικοδόμηση μιας οικογένειας. Είναι μητέρα σε γιο, τον Κόουλ, και το γούνινο παιδί της, τον Μπέιλι. Ακόμη και ενώ περπατά τον δικό της απίστευτα δύσκολο δρόμο, η Alyssa χρειάζεται χρόνο για να μοιραστεί άφοβα και αυθεντικά την ιστορία της και να αναβαθμίσει τη δεμένη κοινότητα που έχει δημιουργήσει. Η Alyssa αφιερώνει χρόνο για να συνδέσει προσωπικά τους ακόλουθους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλο συμβουλές και υποστήριξη. Συχνά στέλνει μικρά δώρα ελπίδας με μοναδικό σκοπό να φωτίσει τη μέρα κάποιου και ενορχήστρωσε ένα γιορτινό δώρο με περισσότερα από 100 είδη από μικρά καταστήματα που ήθελαν απλώς να μοιραστούν λίγη χαρά με τους συμπολεμιστές. Η Alyssa ενσαρκώνει ό,τι είναι καλό για την κοινότητα της υπογονιμότητας και της απώλειας (το χειρότερο κλαμπ, τα καλύτερα μέλη) και είμαι σίγουρος ότι έχει θετικό αντίκτυπο σε περισσότερες ζωές από ό,τι ξέρει.

Άλλη μια ψήφος για Peloton! Θαυμάζω τον UK Peloton instructor Hannah Frankson. Φέρνει τόσο πολύ διασκέδαση και ενέργεια σε ό,τι κάνει. Αν έχω μια δύσκολη μέρα, ξέρω ότι το να ανέβω στο ποδήλατό μου και να κάνω ένα από τα μαθήματά της θα ανεβάσει τη διάθεσή μου και θα αλλάξει όλη μου την ημέρα. Με δίνει δύναμη να εμφανιστώ για τον εαυτό μου!

Θαυμάζω τα πάντα για αυτό από το Brea Ο κλάδος της σκέψης εκπροσωπεί ως γυναίκα, γονέα και επαγγελματία. Η ευαλωτότητά της γύρω από τη γονεϊκότητα, την ψυχική υγεία και τη φροντίδα του εαυτού της είναι ό,τι χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν αυτό γίνεται με τόση καλοσύνη, αλήθεια και χάρη.

Όταν η ομάδα The Motherhood βρίσκεται γύρω από ένα τραπέζι, ανακαλύπτει μια στρατηγική, συζητά τη σωστή προσέγγιση σε ένα έργο πελάτη ή πιθανούς συνεργάτες επιρροής για μια καμπάνια ή λύνει ένα πρόβλημα επικοινωνίας, μερικές φορές γέρνω πίσω για να το απολαύσω. Το κύμα υπερηφάνειας , ο θαυμασμός και η έμπνευση νιώθω ότι μπορούν να μου κόψουν την ανάσα, ειδικά όταν σκέφτομαι το γεγονός ότι το μάρκετινγκ επιρροής δεν υπήρχε πριν ξεκινήσουμε να το κάνουμε. Αυτό σημαίνει ότι γύρω από το τραπέζι της ομάδας μας, ιδέες, τακτικές και προσεγγίσεις επινοούνται, σε πραγματικό χρόνο, από αυτές τις απίστευτες, έξυπνες, ευγενικές, στοχαστικές και δημιουργικές γυναίκες. Η βοήθεια στη δημιουργία και την οικοδόμηση μιας εντελώς νέας βιομηχανίας μάρκετινγκ αποτελεί ιστορία και αυτή η ομάδα πρωτοπορεί. Είμαι ευγνώμων καθημερινά για εσάς Brittney Coburn, Brittnee Hammonds, Kristina Jacobs, Deanna Tomaselli και Devon Recktenwald!

Schreibe einen Kommentar