Δημιουργήστε μια τρομακτική αυλή για το Halloween

9
Δημιουργήστε μια τρομακτική αυλή για το Halloween
αποκριάτικο τοπίο

Τρομοκρατήστε την αυλή σας χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας

Ας το παραδεχτούμε. Το Halloween είναι η εποχή του χρόνου που η πλειονότητα της χώρας τρελαίνεται λίγο –ή πολύ–, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και το φρικτό των διακοπών με όλους τους τρόπους. Διοργανώνουν ανατριχιαστικά πάρτι, φτιάχνουν τα δικά τους κοστούμια, εφοδιάζουν με αρκετή καραμέλα για να βάλουν μια ολόκληρη πόλη σε διαβητικό σοκ και ακόμη και στρώνουν τα σπίτια τους από πάνω μέχρι κάτω, μέσα και έξω. Όλα αυτά είναι μια σημαντική επένδυση χρόνου, αλλά μπορούν επίσης να δώσουν στο πορτοφόλι σας τα γουλιά. Ευτυχώς, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία για να δημιουργήσετε το τέλειο τοπίο για το Halloween που να είναι αρκετά φιλικό προς τον προϋπολογισμό, ώστε να αποφύγετε την τρομοκρατία του τραπεζικού λογαριασμού σας.

Δέντρα που ξεγελάστηκαν για το Halloween

Χρησιμοποιήστε το φυσικό σας τοπίο προς όφελός σας προσθέτοντας μερικές απλές πινελιές για να αυξήσετε τον ανατριχιαστικό παράγοντα. Κρεμάστε τις μίνι κολοκύθες με κορδόνια σε κλαδιά δέντρου ή περάστε τις σε λαμπερά φύλλα από ψεύτικο υλικό αράχνης. Η ενσωμάτωση μίνι φαναριών αναδεικνύει επίσης όλο το τρομακτικό δέντρο που θέλετε και προσπαθήστε να διακλαδώσετε ακόμα περισσότερο φωλιάζοντας σε μερικά ψεύτικα κοράκια ή νυχτερίδες. Ή και τα δύο – σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κάτι σαν πάρα πολύ όταν πρόκειται για το Halloween, σωστά;

Ώρα νεκροταφείου

Δημιουργήστε ένα τοπίο για το Halloween γεμάτο με τους νεκρούς δημιουργώντας προσωρινή περίφραξη γύρω από το δικό σας μίνι νεκροταφείο. Γεμίστε το νεκροταφείο σας με άφθονες ψεύτικα ταφόπλακες από κόντρα πλακέ, πλαστικό ή φελιζόλ.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

Ανατριχιαστική έκκληση για το κράσπεδο

Κάντε το σπίτι σας να φαίνεται εγκαταλελειμμένο και υπερβολικά ανατριχιαστικό σταυρώνοντας μερικά από τα παράθυρά σας με χτυπημένες σανίδες και καλύπτοντας τις μαρκίζες και τους προεξοχές της βεράντας με ψεύτικους ιστούς αράχνης. Αφήστε τις ρυθμίσεις αποξηραμένων και νεκρών φυτών κοντά στην πόρτα για να προσθέσετε περαιτέρω την απόκοσμη γοητεία του τοπίου σας για το Halloween.

Screamy Doors

Αν το full-on freaky δεν είναι το στυλ σας, διατηρήστε τα πράγματα λίγο περίεργα διακοσμώντας την πόρτα σας σαν τέρας. Το μόνο που απαιτεί από εσάς αυτό το έργο DIY είναι δύο λευκά χάρτινα πιάτα και μαύρο χαρτόνι για τα μάτια, κολλητική ταινία για τη δημιουργία δοντιών και φρυδιών και πορτοκαλί και μαύρες σερπαντίνες για τα μαλλιά. Ξετρελαθείτε και φτιάξτε την πόρτα όσο «τριχωτά» θέλετε – οι δικοί σας Trick-or-Treaters θα λατρέψουν το τερατώδες σας και σίγουρα θα έχετε μια πόρτα που αξίζει να σταματήσετε. Όχι σε τέρατα; Δοκιμάστε να ξεγελάσετε την πόρτα σας σαν μούμια τυλίγοντάς την σε λευκή γάζα και κόβοντας δύο οβάλ σχήματα από μαύρα χάρτινα πιάτα για μάτια.

Undead Double-Dutty Διακόσμηση

Κάντε οποιαδήποτε φθινοπωρινή διακόσμηση που έχετε ήδη κάνει να λειτουργήσει προς όφελός σας χρησιμοποιώντας αυτά τα δέματα σανού, τις κολοκύθες και τα κλαδιά δέντρων και ενσωματώνοντάς τα στο αποκριάτικο τοπίο σας. Δώστε στις κολοκύθες μια νέα χρήση ως φανάρια Jack-O-Lanterns, τοποθετήστε μερικούς σκελετούς στα δέματα σανού για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας και περάστε τα κλαδιά σε ψεύτικους ιστούς αράχνης.

Στην Executive Landscaping, Inc. έχουμε χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία με πελάτες σε όλη την ακτή του Κόλπου, έτσι ώστε τα τοπία τους να είναι πραγματικά έτοιμα για το φθινόπωρο να χαρακτηριστούν ως αριστουργήματα που θα στοιχειωθούν στο Halloween.

Καλέστε τους ειδικούς εξωραϊσμού της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπαίθριες υπηρεσίες που προσφέρουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το τέλειο τοπίο για το Halloween σήμερα!

Schreibe einen Kommentar