Δικτύωση στη δεύτερη έκδοση του Interclean China τον Σεπτέμβριο

19
Δικτύωση στη δεύτερη έκδοση του Interclean China τον Σεπτέμβριο

Μετά την κυκλοφορία το 2021, η εκδήλωση θέλει να είναι ακόμη μεγαλύτερη, καλύτερη και διεθνής με περισσότερους από 200 εκθέτες και 40 ομιλητές. Αναμένονται περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες. Interclean China επικεντρώνεται σε προϊόντα και υπηρεσίες εντός της αλυσίδας εφοδιασμού της τεχνολογίας καθαρισμού, όπως εξοπλισμός, μηχανήματα, απορρυπαντικά και τεχνολογία ρομπότ. Με την υποστήριξη της μητρικής επωνυμίας Interclean Amsterdam, η εκδήλωση θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Η εμποροπανήγυρη

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνέδρια, εργαστήρια και επιδείξεις, για παράδειγμα από παγκόσμιους προμηθευτές που θέλουν να εισάγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για τη συνεχώς διευρυνόμενη αγορά. Οι εταιρείες που θέλουν πρώτα να δουν τι έχει να προσφέρει η Κίνα μπορούν να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική περιοδεία «Εξερευνήστε την Κίνα».

Είμαστε βέβαιοι ότι η Interclean China θα γίνει η νούμερο ένα έκθεση για τον κλάδο καθαρισμού της Κίνας μετά την κορώνα, εστιάζοντας στην καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

Peter Hug, Διευθύνων Σύμβουλος EUnited Cleaning

Τοποθεσία

Το Chongqing, η πόλη με περισσότερους από 31 εκατομμύρια κατοίκους, γνώρισε σημαντική ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια και επιλέχθηκε ως ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης επίτηδες. Η Interclean China είναι μέρος της μάρκας Interclean, γνωστή για την εμπορική έκθεση Interclean Amsterdam που διοργανώνει η RAI Amsterdam.

Προϊόντα αειφόρου καθαρισμού: χωρίς φανταχτερά λόγια, αλλά σκληρά νούμερα


Πόροι και υλικά
Πάτωμα

Ο όρος βιωσιμότητα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής συζήτησης. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την Πράσινη Συμφωνία1 στα τέλη του 2019. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι η πολιτική θα επηρεάζεται όλο και περισσότερο από την επιδίωξη της βιωσιμότητας. Το ερώτημα παραμένει: αυτά είναι ωραία λόγια ή υπάρχουν σκληροί αριθμοί;

Γιατί η καινοτομία στον τομέα των προϊόντων καθαρισμού δεν είναι τόσο εύκολη


Πόροι και υλικά
Πάτωμα

Όπως όλοι οι άλλοι βιομηχανικοί τομείς, οι παραγωγοί απορρυπαντικών και απολυμαντικών αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Σκεφτείτε την απότομη αύξηση των τιμών των πρώτων υλών και τις ελλείψεις, την ενεργειακή κρίση και τις ελλείψεις προσωπικού. Όλοι στην αγορά παρατηρούν τις συνέπειες αυτού. Υπάρχουν προβλήματα παράδοσης, αυξανόμενες τιμές και αβεβαιότητα για βελτιώσεις στο εγγύς μέλλον. Στην πράξη, φαίνεται να υπάρχει ελάχιστη κατανόηση αυτών των προβλημάτων από τον κλάδο. Μια λέξη-κλειδί αναφέρεται συχνά ως λύση: η καινοτομία.

Αύξηση των τιμών για τα προϊόντα καθαρισμού βλέπει η Γερμανία


Πόροι και υλικά
Πάτωμα

Η γερμανική ένωση εργοδοτών Bundesinnungsverband (BIV) – το αντίστοιχο της Schoonmakend Nederland – προειδοποιεί τα μέλη ότι εκτός από το κόστος της αύξησης του κατώτατου μισθού, επίκειται σημαντική αύξηση των τιμών για τα προϊόντα καθαρισμού και τα μηχανήματα. Αυτό έχει να κάνει με τα γεγονότα στην Ουκρανία και τη διακοπή της παγκόσμιας παραγωγής πρώτων υλών. Κείμενο: Ντικ βαν Ζόμερεν

Προϊόντα καθαρισμού: έτσι τρυπάτε το παραπλανητικό μάρκετινγκ (5 συμβουλές)


Πόροι και υλικά
πόροι Πάτωμα

Διαφοροποιήστε τον εαυτό σας από τον ανταγωνισμό: βασική αρχή της επιχειρηματικότητας. Έχετε περισσότερους πελάτες εάν έχετε μια καλή ιστορία. Γιατί το προϊόν ή η υπηρεσία σας είναι καλύτερα από άλλα στην αγορά; Αυτή η ιδιαιτερότητα λειτουργεί καλύτερα εάν ανταποκρίνεστε σε αυτό που συμβαίνει μεταξύ των πιθανών πελατών. Σήμερα, για παράδειγμα, βαθμολογείτε καλά εάν μπορείτε να ισχυριστείτε ότι το προϊόν σας είναι βιώσιμο. Αλλά ποιο κόμμα έχει πραγματικά μια καλή ιστορία και ποιος έχει μόνο καθαρό μάρκετινγκ; Σε αυτό το άρθρο δίνουμε στους αγοραστές μια χείρα βοηθείας: πώς μπορείτε να ρίξετε μια κριτική ματιά στις διαφημίσεις για επαγγελματικά μέσα καθαρισμού και απολύμανσης;

Χρήση όζοντος νερού για καθαρισμό και απολύμανση: τι πρέπει να προσέξετε;


Πόροι και υλικά
Πάτωμα

Τα τελευταία χρόνια, το όζον χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για καθαρισμό και απολύμανση. Το όζον παράγεται συχνά επιτόπου σε νερό (όζον νερό), που αναφέρεται επίσης ως «παραγωγή όζοντος επί τόπου» και στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως καθαριστικό ή/και απολυμαντικό. Τι ακριβώς όμως πρέπει να προσέξεις όταν χρησιμοποιείς όζον νερό; Για παράδειγμα, τι γίνεται με τις νομικές απαιτήσεις; Ο Cuchu Yu, Διευθυντής Επιστημονικών & Ρυθμιστικών Υποθέσεων στο NVZ, εμπορική ένωση παραγωγών προϊόντων καθαρισμού, εξηγεί.

Schreibe einen Kommentar