Δωρεάν εκτυπώσιμα στοιχεία Alphabet με κουκκίδες ⋆ Δραστηριότητες για παιδιά

15
Δωρεάν εκτυπώσιμα στοιχεία Alphabet με κουκκίδες ⋆ Δραστηριότητες για παιδιά
Εκτυπώσιμα μαρκαδόροι αλφαβήτου

Εκτυπώσιμα αλφάβητα με κουκκίδες (NZ), Εκτυπώσιμα δωρεάν, Καλώς ήρθατε δασκάλους και γονείς προσχολικής ηλικίας, Ήρθε η ώρα να χρωματίσετε την κουκκίδα.

Εκτυπώσιμα με κουκκίδες αλφαβήτου – Εκτυπώσιμες κουκκίδες αλφαβήτου – pdf και εκτυπώσιμες κουκκίδες pdf (AM) βοηθούν τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τα Γράμματα και τους αριθμούς.

Γνωρίστε τα ABC με αυτό το αλφάβητο κάντε εκτυπώσιμες κουκκίδες.

Ποτέ δεν μπορείτε να αποκτήσετε αρκετή αποδεκτή εξάσκηση στις κινητικές δεξιότητες και συντονισμό ματιού-χεριού, γι‘ αυτό πάρτε αυτά τα νταμπλ και ξεκινήστε να χρωματίζετε αυτό το δωρεάν σετ αλφαβήτου.

Θα μοιραστούμε μαζί σας δωρεάν φύλλα προσχολικής ηλικίας για να διδάξουμε εύκολα το αλφάβητο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Δωρεάν εκτυπώσιμα Alphabet Do a Dot

Εκτυπώσιμα μαρκαδόροι αλφαβήτου
Εκτυπώσιμα με κουκκίδες δωρεάν pdf

Αλφαβητική κουκκίδα σε κουκκίδα από α έως ζ pdf

Πιάστε αυτό και εκτυπώστε όλες τις σελίδες. Τα παιδιά θα χρειαστούν μπίνγκο νταμπλ ή μπίνγκο, σφραγίδες μπίνγκο, μαρκαδόρους μπίνγκο, μαρκαδόρους μπογιάς, μαρκαδόρους με κουκκίδες ή οτιδήποτε άλλο είναι γνωστό ότι για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες σε αυτό το πακέτο. Αυτές οι σελίδες αλφαβητάριου μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας κραγιόνια, μαρκαδόρους, χρωματιστές, μολύβια, μπάλες ζύμης, ξεδιπλώστε κύβους, κουμπιά κ.λπ. οι μαθητές τα γράμματά τους από το Ν έως το Ω. Απλώς εκτυπώστε ένα αρχείο pdf με φύλλα εργασίας dot, πιάστε τους μαρκαδόρους μπίνγκο και είστε έτοιμοι να παίξετε και να μάθετε.

Δωρεάν εκτυπώσιμα Alphabet Do a Dot

Εκτυπώσιμα pdf σημειωτής προσχολικής ηλικίας
Φύλλο εργασίας Dot Marker Letter Nn

Επίσης, μπορεί να σας αρέσει: Δωρεάν εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας χειρογράφου Alphabet AZ

Τα παιδιά θα χρειαστεί να χρωματίσουν όλες τις κουκκίδες με το αγαπημένο τους ντύσιμο και ενώ το κάνουν αυτό, εξασκούν ταυτόχρονα τις γραμμές κάθε γράμματος. Γράμματα κουκκίδας για την προσχολική ηλικία – dot γράμματα αλφαβήτου

Επίσης, μπορεί να σας αρέσουν: ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω, ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δραστηριότητες δείκτη κουκκίδων

Εκτυπώσιμα μαρκαδόροι αλφαβήτου
μικρό και κεφαλαίο γράμμα ο

Είτε είστε γονιός, δάσκαλος ή μαθητής στο σπίτι – θα λατρέψετε αυτά τα εκτυπώσιμα με κουκκίδες Alphabet χωρίς προετοιμασία για να βοηθήσετε τα μικρά παιδιά να εργαστούν στην αναγνώριση γραμμάτων και στις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Αυτά τα δωρεάν φύλλα εργασίας αλφαβήτου είναι ιδανικά για νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας και νηπιαγωγείου. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το εκτυπώσιμο χαμηλής προετοιμασίας do-a-dot είναι δείκτες κουκκίδων σε όποιο χρώμα θέλετε και τα δωρεάν φύλλα εργασίας dot dot. Χρησιμοποιήστε τα σε κέντρα αλφαβητισμού, σε επιπλέον εξάσκηση, στο σχολείο σας στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκμάθησης ή ως μέρος ενός προγράμματος σπουδών γράμματος της εβδομάδας ή αλφαβήτου.

Μπορεί να σας αρέσει: ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΧΝΕΥΣΗΣ: Β Β

Εκτυπώσιμα με κουκκίδες δωρεάν pdf

Εκτυπώσιμα pdf σημειωτής προσχολικής ηλικίας
Φύλλο εργασίας δραστηριότητας γράμματος Pp αλφαβήτου τελείας

Μπορεί να σας αρέσει: ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΧΝΕΥΣΗΣ: CC

Η εκμάθηση των ABC μπορεί να είναι εύκολη και εξαιρετικά διασκεδαστική. Ενώ χρησιμοποιείτε τους αγαπημένους σας δείκτες do-a-dot, οι νέοι μαθητές θα μάθουν να αναγνωρίζουν όλα τα γράμματα του αλφαβήτου. Το φύλλο εργασίας ABC dots pdf

Κατεβάστε! Εκτυπώσιμα με δείκτη κουκκίδων pdf (NZ), Εκτυπώσιμα δωρεάν Pdf

  • Το φύλλο εργασίας ABC dots pdf είναι Δωρεάν μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, μη εμπορικής χρήσης.
  • Φύλλα εργασίας N έως Ω από τελεία σε τελεία Αυτό το αρχείο περιέχει 14 σελίδες φύλλων εργασίας σχετικά με την ανίχνευση, τη γραφή και την αναγνώριση γραμμάτων των γραμμάτων NZ.
  • Dot Marker Εκτυπώσιμα Δωρεάν Pdf, Αυτά τα φύλλα εργασίας έχουν σχεδιαστεί για χρήση είτε με δείκτες κουκκίδων είτε με τσιπ μπίνγκο.
  • Όπως πάντα, εάν παρατηρήσετε τυχόν λάθη στη λήψη σας, παρακαλώ μου στείλτε μήνυμα για να λάβω ένα δωρεάν επεξεργασμένο αντίγραφο!

Μπορεί να σας αρέσουν: Αριθμοί ιχνηλασίας και χρώματος – Φύλλα εργασίας νηπιαγωγείου

Αυτά είναι τέλεια για χρήση με δείκτες κουκκίδων για εκμάθηση μέσω του παιχνιδιού…

Περισσότερες κουκκίδες που σίγουρα θα λατρέψετε:

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σύνολο των άρθρων του ιστολογίου μας από τελεία σε τελεία και αυτό το Alphabet Do a Dot Printables – Dot-to-Dot Δραστηριότητα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας.

Schreibe einen Kommentar