Ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να γνωρίζετε (The Motherhood Marketing)

17
Ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να γνωρίζετε (The Motherhood Marketing)

Τι νέο υπάρχει στον κόσμο των social media; Πολύ!

Οι χάκερ είναι βοήθεια Το Twitter, το Instagram λανσάρουν μια έκδοση για παιδιά (διαμάχη!) και το Clubhouse ξετυλίγει το κόκκινο χαλί για όλους (δεν χρειάζονται προσκλήσεις). Δείτε το φύλλο εξαπάτησης των ενημερώσεων ανά πλατφόρμα, το οποίο, φυσικά, θα συνεχίσει να εξελίσσεται εβδομάδα με την εβδομάδα. Αλλά ας ζήσουμε τη στιγμή και ας δούμε τι έχουν κάνει όλοι:

Pinterest

έχει δει α μείωση των οπαδών μετά από αυξημένη χρήση τους πρώτους μήνες της πανδημίας, αλλά αυτό δεν τους επιβραδύνει. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέα λειτουργίες δημιουργίας εσόδων για δημιουργούς καθώς συνεχίζουν να κάνουν το Pinterest περισσότερο μια πλατφόρμα αγορών. Συνεχίζουν επίσης να πρωτοστατούν όσον αφορά την ποικιλομορφία, την ένταξη και την προσβασιμότητά τους πρωτοβουλίες.

Κελάδημα

στράφηκε σε χάκερ να βρουν προκαταλήψεις στους αλγόριθμους τους, ξεκινώντας έναν (πληρωμένο) διαγωνισμό και δίνοντας στις ομάδες πρόσβαση στο μοντέλο περικοπής κώδικα και εικόνας. Ο στόχος: να βρούμε τρόπους με τους οποίους ο αλγόριθμος θα μπορούσε να είναι επιβλαβής. Επίσης, πηδούν στην τάση του περιεχομένου που μπορεί να αγοραστεί δοκιμάζοντας ένα δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στα προφίλ των εμπορικών σημάτων.

Facebook

είναι έτοιμο για το μέλλον. Συνεργάζονται με τον Ray-Ban για να κάνουν έξυπνα γυαλιά, και ενώ πολύ λίγες λεπτομέρειες έχουν κοινοποιηθεί ακόμα, λένε ότι θα βασίζεται περισσότερο στον ήχο παρά στον AR. Πώς απαντά το Facebook στην αχαλίνωτη διάδοση παραπληροφόρησης σε όλη την πλατφόρμα του, ωστόσο, παραμένει αναπάντητο.

Ίνσταγκραμ

κλίνει πραγματικά στα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Προχωρούν με Instagram για παιδιά, παρά τις πολύ διαφορετικές απόψεις. Αυξάνουν επίσης τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για έφηβοι και δοκιμή μιας νέας δυνατότητας που ονομάζεται Όρια που στοχεύει να είναι ένα εργαλείο κατά της παρενόχλησης. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μπροστά, έχουν προσθέσει ένα φίλτρο ευαίσθητου περιεχομένου. Ενώ ορισμένοι χρήστες είναι ευγνώμονες που έχουν τον επιπλέον έλεγχο, πολλοί δημιουργοί πιστεύουν ότι το περιεχόμενό τους είναι λογοκρίνεται. Αλλά μερικά καλά νέα για τους δημιουργούς, Καρούλια μπορεί τώρα να διαρκέσει έως και ένα λεπτό!

Τικ Τοκ

μοιάζει όλο και περισσότερο με το Twitch καθημερινά. Πραγματικά προωθούν ζωντανά βίντεο και προσφέρουν δημιουργούς νέες ζωντανές λειτουργίες όπως πολλαπλοί κεντρικοί υπολογιστές, ενσωματωμένη λειτουργικότητα Q&A και αρχίζουν να δοκιμάζουν α Δυνατότητα ιστοριών. Η TikTok συνεργάστηκε επίσης πρόσφατα με Vimeo να ενσωματώσει πιο δημιουργικά εργαλεία που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Λέσχη

άνοιξε σε όλους και είναι δεν προσκαλούν πλέον μόνο. Αλλά η ανοιχτή πρόσβαση δεν είδε μεγάλη εισροή λήψεων, και ενώ πολλές είναι κρατώντας το κόμμα ζωντανό στο Clubhouse, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται εξίσου να δοκιμάσουν ανταγωνιστές όπως π.χ Το Greenroom του Spotify (η οποία είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή από το κανονικό Spotify). Και μόλις το Clubhouse απέκτησε δυνατότητες άμεσων μηνυμάτων, οι άνθρωποι ρωτούν „πώς το σβήνουμε;“

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες λειτουργίες κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας; Στείλτε μας ένα email! Και φροντίστε να ελέγξετε τα άλλα άρθρα μας σχετικά με το μάρκετινγκ επιρροών, όπως το The 6 Ways Influencers Make Money.

Schreibe einen Kommentar