Εορτασμός συνταξιοδότησης του Keith Michel | Ινστιτούτο Webb

9
Εορτασμός συνταξιοδότησης του Keith Michel |  Ινστιτούτο Webb

από τον Bruce S. Rosenblatt (Hon.)

Στις 21 Μαΐου 2022, ο Webb φιλοξένησε τη δεξίωση και το δείπνο του συνταξιοδοτούμενου Προέδρου Keith Michel. Αυτή η αποστολή ήταν ένας κατάλληλος φόρος τιμής για έναν σπουδαίο Πρόεδρο Webb που υπηρέτησε το Ινστιτούτο με διάκριση για εννέα χρόνια. Συνολικά 270 προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών φοιτητών, αποφοίτων, μελών του διδακτικού προσωπικού, της διοίκησης και του προσωπικού, του Διοικητικού Συμβουλίου, των φίλων του Webb και των μελών της οικογένειας Michel, τίμησαν τον συνταξιούχο Πρόεδρό μας παρευρισκόμενοι σε αυτή την αξέχαστη εκδήλωση. Οι ομιλητές περιελάμβαναν σημερινούς φοιτητές, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποφοίτων Webb, τον Κοσμήτορά μας, έναν Αντιπρόεδρο και τρεις τωρινούς και προηγούμενους Προέδρους του Διοικητικού Συμβουλίου, όλοι οι οποίοι έδωσαν εύστοχους επαίνους για τον πρώην Πρόεδρο.

Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 9 χρόνια από τότε που οι Peggy & Keith Michel ήρθαν στο Glen Cove και ο Webb βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση σήμερα λόγω της ακούραστης αφοσίωσης και αφοσίωσής τους. Τα επιτεύγματα που πραγματοποίησε ο Webb κατά τη διάρκεια της θητείας του Keith ήταν πολλά. Για να αναφέρουμε μόνο μερικά, οδήγησε την πιο επιτυχημένη εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων του Webb που έγινε ποτέ. Αρχιτέκτονα το εμπνευσμένο Couch Academic Center. και ξαναφαντάστησαν τον Στίβενσον Τέιλορ Χολ μετασκευάζοντας την παλιά τάξη ως κοιτώνες. Ο Keith θα είναι ο πρώτος που θα επισημάνει ότι αυτά τα επιτεύγματα ήταν δυνατά μόνο λόγω των προσπαθειών του Διοικητικού Συμβουλίου του Webb, του διδακτικού προσωπικού, της διοίκησης και του προσωπικού, και μιας σειράς απίστευτα γενναιόδωρων ευεργετών, μεταξύ άλλων.

Αφού οι ομιλητές εξέφρασαν την εκτίμησή τους για τον Keith, ο Keith απευθύνθηκε σε όλους με ένα σύντομο, ταπεινό και ισχυρό μήνυμα. Αυτό ήταν αναμφίβολα το αποκορύφωμα της βραδιάς. Στις παρατηρήσεις του, ο Keith εστίασε στα επιτεύγματα άλλων και εξέφρασε τη βαθύτατη εκτίμησή του σε κάθε μέρος της οικογένειας Webb.

Στις παρατηρήσεις του Joe Cuneo, περιέγραψε τον Keith ως «μοναδικό στο είδος του». Δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν πιο κατάλληλες λέξεις. Ο Keith ανέβασε για πάντα τον πήχη σε αυτό που πρέπει να περιμένει κανείς από έναν Πρόεδρο κολεγίου. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Webb κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Schreibe einen Kommentar