Επισκόπηση σταδιοδρομίας και μισθός σχολικής νοσοκόμας [2023]

13
Επισκόπηση σταδιοδρομίας και μισθός σχολικής νοσοκόμας [2023]

Αν και μπορεί να μην είναι οι πρώτοι που σας έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε ένα υψηλής λειτουργίας, ασφαλές εκπαιδευτικό σύστημα, οι Σχολικοί Νοσοκόμοι αποτελούν ζωτικό μέρος της εξίσωσης. Δημιουργούν υγιή περιβάλλοντα για να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται τα παιδιά και οι νέοι. Αυτό δημιουργεί ένα κυματιστικό αποτέλεσμα: τα υγιή παιδιά μαθαίνουν καλύτερα. μεγαλώνουν για να μεγαλώσουν πιο υγιείς οικογένειες, κάτι που διαιωνίζει ένα πιο λαμπρό μέλλον για ολόκληρο το έθνος. Και το άτομο που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού; Η σχολική νοσοκόμα.

Αυτός ο σημαντικός νοσηλευτικός ρόλος είναι μια θαυμάσια επιλογή για επίδοξους RN που αγαπούν να εργάζονται με παιδιά. Εάν είστε ένας από αυτούς, πιθανότατα θα είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για αυτό το σημαντικό επάγγελμα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για αυτήν την επαγγελματική πορεία, από το πώς να γίνετε Σχολικός Νοσοκομείος μέχρι το πόσο κερδίζουν ή ποια είναι τα καθήκοντα και οι ευθύνες τους.

Το κουδούνι χτύπησε, ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τι είναι η σχολική νοσοκόμα;

Πριν ασπαστούν το επάγγελμα, οι υποψήφιοι μαθητές συνήθως αναρωτιούνται: Είναι οι Σχολικοί Νοσοκόμοι πραγματικοί Εγγεγραμμένοι Νοσηλευτές; Πρέπει να περάσουν την ίδια εκπαίδευση και εκπαίδευση με τα παραδοσιακά RN; Οι απαιτήσεις είναι ίδιες;

Ας ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας τη σύγχυση και απαντώντας στην πιο πιεστική ερώτηση.

Ναι, μια σχολική νοσοκόμα είναι μια εγγεγραμμένη νοσοκόμα που εργάζεται σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο. Ο κύριος στόχος τους είναι να παρέχουν φροντίδα στους μαθητές καθ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου τους στο σχολείο ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το σχολείο. Έτσι, χρησιμοποιούν πρακτική που βασίζεται σε τεκμήρια για να προάγουν την υγεία των μαθητών, να παρέχουν φροντίδα όταν είναι απαραίτητο, να υποστηρίζουν την ποιοτική φροντίδα με επίκεντρο τους μαθητές και να προάγουν την ακαδημαϊκή επιτυχία.

Μια σύντομη ιστορική επισκόπηση της σχολικής νοσηλευτικής

Η πρακτική της σχολικής νοσηλευτικής έχει ιστορία που εκτείνεται πάνω από έναν αιώνα. Το 1902, η Lina Rogers, μια τότε νοσοκόμα Δημόσιας Υγείας που έγινε η πρώτη Σχολική Νοσοκόμα, προσλήφθηκε για να μειώσει τις απουσίες μεταξύ των μαθητών της Νέας Υόρκης που έλειπαν από το σχολείο λόγω μολυσματικών ασθενειών.

Πριν από την εμπλοκή της, τα παιδιά με μεταδοτικές ασθένειες αποκλείονταν από τα σχολεία, που σημαίνει ότι αφιέρωναν λιγότερο χρόνο στη μάθηση. Ταυτόχρονα, τα παιδιά εξακολουθούσαν να περνούν χρόνο παίζοντας με τους συμμαθητές τους μετά το σχολείο, έτσι η κοινότητα ήταν ακόμα εκτεθειμένη σε ασθένειες, ενώ πολλά παιδιά υστερούσαν στην τάξη. Η Λίνα Ρότζερς εργάστηκε με οικογένειες και κοινότητες για τη θεραπεία λοιμώξεων, μειώνοντας δραστικά τον αριθμό των παιδιών που έπρεπε να αποκλειστούν από το σχολείο για λόγους υγείας. Αυτό απέδειξε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος ενός επαγγελματία ιατρού στο σχολικό περιβάλλον.

Τα επόμενα χρόνια, τα σχολικά RN άρχισαν να εμφανίζονται στα σχολεία σε όλη τη χώρα. Στις μέρες μας, σύμφωνα με τον α μελέτη 2018υπάρχουν περίπου 132.300 εν ενεργεία νοσηλευτές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων.

μισθός σχολικής νοσοκόμας

Πώς να γίνετε σχολική νοσοκόμα;

Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε τις απαιτήσεις για να γίνετε Σχολικός Νοσοκόμος. Το ελάχιστο ακαδημαϊκό προσόν που χρειάζεστε για να είστε Σχολικός RN πλήρους απασχόλησης είναι Πτυχίο Νοσηλευτικής (BSN). Συνήθως, χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για να γίνεις Σχολικός Νοσοκόμος. Ας ρίξουμε μια ματιά βήμα προς βήμα σε όλη τη διαδικασία:

Βήμα 1: Εγγραφείτε σε ένα Διαπιστευμένο Πρόγραμμα Νοσηλευτικής

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως Σχολικός Νοσοκόμος, πρέπει να εγγραφείτε – και να ολοκληρώσετε – ένα πρόγραμμα BSN. Ενώ ένα πτυχίο ADN πληροί τις προϋποθέσεις για να αποκτήσετε άδεια εγγεγραμμένης νοσοκόμας, ένα πτυχίο Bachelor είναι υποχρεωτικό για την άσκηση της νοσηλευτικής στα σχολεία.

Πρόγραμμα BSN του Nightingale College ακολουθεί μια υβριδική μορφή με διαδικτυακή διδακτική διδασκαλία και επιτόπια εποπτευόμενη εμπειρία πεδίου. Χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και είναι η τέλεια επιλογή για επίδοξους νοσηλευτές που θέλουν να βελτιώσουν την υγειονομική περίθαλψη παρέχοντας εξαιρετική φροντίδα σε παιδιά και νέους ενήλικες καθ ‚όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Εάν είστε νοσοκόμα εκπαιδευμένη στο ADN και θέλετε να προχωρήσετε σε μια σταδιοδρομία ως Σχολική Νοσοκόμα, η εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα γέφυρας σάς επιτρέπει να αποκτήσετε το BSN σας πιο γρήγορα, φθηνότερα και πιο αποτελεσματικά.

ο RN-to-BSN που παρέχεται από το Nightingale College είναι εντελώς διαδικτυακό και φιλικό προς την καριέρα. Μπορείτε να το ολοκληρώσετε σε λιγότερους από 12 μήνες, και δεδομένου ότι είναι ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τους επαγγελματίες που εργάζονται, είναι δυνατό να κάνετε ταχυδακτυλουργία εργασίας και σπουδών ταυτόχρονα.

Βήμα 2: Αποκτήστε άδεια χρήσης RN περνώντας το NCLEX-RN

Μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμα νοσηλευτικής, έχετε ακόμα ένα εμπόδιο να περάσετε για να μπορέσετε να ανακοινώσετε την ιδιότητά σας ως Εγγεγραμμένη Νοσοκόμα στον κόσμο. Αυτό το τελευταίο βήμα είναι να περάσετε την εξέταση NCLEX-RN. Αυτό το ολοκληρωμένο τεστ πέντε ωρών αξιολογεί την ετοιμότητά σας να εργαστείτε ως νοσοκόμα. Αν και δεν είναι εύκολη υπόθεση, ένα ποιοτικό πρόγραμμα νοσηλευτικής θα σας προετοιμάσει να συντρίψετε αυτήν την εξέταση χωρίς πολύ κόπο!

Βήμα 3: Αποκτήστε εμπειρία ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα

Συνήθως, τα σχολεία προτιμούν να προσλαμβάνουν νοσηλευτές με εμπειρία για να καλύψουν θέσεις Σχολικών Νοσηλευτών. Αν και το απαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας μπορεί να διαφέρει από εργοδότη σε εργοδότη, η ύπαρξη εμπειρίας δύο έως τεσσάρων ετών στο κρεβάτι ενθαρρύνεται πριν υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας σχολικής νοσηλευτικής.

Η πρακτική νοσηλευτική εμπειρία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε δραστικά τις δεξιότητές σας εφαρμόζοντας στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήσατε στη σχολή νοσηλευτικής. Λένε ότι η πρακτική κάνει τέλειο, κάτι που είναι σίγουρα ακριβές στη νοσηλευτική.

Βήμα 4: Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις σχολικής νοσοκόμας ανά κράτος

Οι σχολικοί νοσηλευτές διοικούνται σε κρατικό επίπεδο, επομένως οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις πριν από την απασχόληση για αυτούς τους επαγγελματίες μπορεί να διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία.

Για παράδειγμα, στην Καλιφόρνια, το μελλοντικό σχολείο RN πρέπει επίσης να διαθέτει απεριόριστα διαπιστευτήρια στη σχολική νοσηλευτική, η οποία απαιτεί 26 μονάδες πέρα ​​από το πτυχίο Bachelor στη νοσηλευτική. Οι σχολικοί νοσηλευτές της Αριζόνα θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό σχολικής νοσοκόμας που εκδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας της Αριζόνα. Εν τω μεταξύ, για τη θέση του Επόπτη Σχολικής Νοσοκόμας στο Νέο Μεξικό, ο αιτών πρέπει να παρουσιάσει πτυχίο Master.

Έτσι, πριν υποβάλετε αίτηση για θέση Σχολικής Νοσοκόμας ή Επόπτη Σχολικής Νοσοκόμας, βεβαιωθείτε ότι πληροίτε όλα τα προσόντα στην πολιτεία σας.

Βήμα πέμπτο: Εξετάστε την πιστοποίηση

Η πιστοποίηση είναι μια εθελοντική διαδικασία για τους νοσηλευτές, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα ως αντανάκλαση ικανότητας και επαγγελματισμού. Με την απόκτηση πιστοποίησης, οι RN αποδεικνύουν ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα νοσηλευτικής γνώσης και πρακτικής σε έναν συγκεκριμένο τομέα, οδηγώντας τους εαυτούς μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα της εξειδίκευσής τους.

Μάθετε περισσότερα για το πλεονεκτήματα της απόκτησης πιστοποίησης ως νοσοκόμα.

Οι σχολικοί νοσηλευτές που θέλουν να επιτύχουν τα επαγγελματικά και προσωπικά οφέλη που συνοδεύουν την πιστοποίηση μπορούν να κερδίσουν το Διαπιστευτήριο Εθνικής Πιστοποιημένης Σχολικής Νοσοκόμας (NCSN).

Το NCNS είναι μια πιστοποίηση που προσφέρεται από την Εθνικό Συμβούλιο Πιστοποίησης Σχολικών Νοσηλευτών (NBCSN), ένα αυστηρό κέντρο πιστοποίησης που θέτει τα επαγγελματικά πρότυπα για τη σχολική νοσηλευτική. Για να είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης NBCSN, οι επίδοξοι νοσηλευτές πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Διαθέτετε άδεια εγγεγραμμένη νοσοκόμα χωρίς επιβάρυνση, σε ισχύ.
 • Ο RN πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου ή υψηλότερου πτυχίου στη νοσηλευτική.
 • Πρέπει να έχει τουλάχιστον 1000 ώρες επιλέξιμης κλινικής πρακτικής στη σχολική νοσηλευτική.

Είναι σημαντικό ότι όλοι οι Εθνικά Πιστοποιημένοι Σχολικοί Νοσοκόμοι υποχρεούνται να ανανεώνουν την πιστοποίησή τους κάθε πέντε χρόνια. Η ανανέωση είναι απαραίτητη για να αποδειχθεί ότι οι νοσηλευτές παραμένουν σταθερά στην κορυφή του παιχνιδιού και είναι ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες πρακτικές, εξοπλισμό, φάρμακα και ορολογία στην ειδικότητα της σχολικής νοσηλευτικής.

πιστοποίηση σχολικού νοσηλευτή

Τι κάνει μια σχολική νοσοκόμα;

Ως γέφυρα μεταξύ υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης, οι Σχολικοί Νοσοκόμοι στοχεύουν στη δημιουργία υγιών κοινοτήτων και στην εξασφάλιση της πρόσβασης των παιδιών σε ποιοτικό και ασφαλές σχολείο. Σε πιο καθημερινή βάση, τα καθήκοντα και οι ευθύνες ενός Σχολικού Νοσοκόμου μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Παροχή βασικής φροντίδας στους μαθητές σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας
 • Χορηγήστε φάρμακα. Σύμφωνα με την Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, περίπου το 40% των παιδιών σχολικής ηλικίας έχουν μια χρόνια ασθένεια, όπως αλλεργίες, άσθμα, διαβήτη, επιληψία ή προβλήματα συμπεριφοράς/μάθησης που απαιτούν καθημερινή φαρμακευτική αγωγή. Έτσι, οι νοσηλευτές είναι επιφορτισμένοι με τη χορήγηση ορισμένων φαρμάκων, τη χορήγηση ινσουλίνης ή τη χορήγηση επειγουσών δόσεων επινεφρίνης κατά τη διάρκεια απειλητικών για τη ζωή κρίσεων αλλεργίας.
 • Ανάπτυξη και διατήρηση σχεδίων φροντίδας για μαθητές με χρόνιες ασθένειες
 • Αξιολόγηση και φροντίδα μαθητών με προβλήματα ψυχικής υγείας
 • Διεξαγωγή ετήσιων προβολών υγείας για όλους τους μαθητές
 • Διεξαγωγή εξετάσεων όρασης, ακοής και ψυχικής υγείας
 • Διεξαγωγή ελέγχων υγείας ειδικά για τον αθλητισμό.
 • Διατηρήστε ακριβή και ενημερωμένα αρχεία υγείας των μαθητών
 • Παρακολουθήστε τα αρχεία εμβολίων των μαθητών
 • Παρέχετε φροντίδα και βοήθεια σε παιδιά που χρειάζονται συνταγογραφούμενα φάρμακα, εξειδικευμένες θεραπείες ή ιδιαίτερη προσοχή μετά από οξείες παρεμβάσεις.
 • Εκπαιδεύστε τους μαθητές για την οικοδόμηση υγιεινών συνηθειών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εκπαίδευση ή μαθήματα σωστής διατροφής ή σωστής υγιεινής.
 • Αναπτύξτε εξατομικευμένα σχέδια υγειονομικής περίθαλψης για μαθητές με αναπηρίες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους, ενώ εξετάζετε εάν η αναπηρία τους επηρεάζει την εκπαιδευτική τους πρόοδο ή περιορίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευσή τους.
 • Διασφαλίστε ότι τα παιδιά και το προσωπικό έχουν ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας τεχνικές πρόληψης για μολυσματικές ασθένειες.
 • Βοηθήστε τις οικογένειες να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξωτερική υγειονομική περίθαλψη ή να αποκτήσουν ασφάλιση υγείας
 • Παρέχετε παραπομπές σε παιδιάτρους και άλλους ειδικούς στον τομέα της υγείας
 • Ανταποκριθείτε σε επείγοντα περιστατικά υγειονομικής περίθαλψης έγκαιρα και αποτελεσματικά.
 • Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται πιστά οι εθνικοί και τοπικοί νόμοι για την υγεία.

Πού εργάζονται οι σχολικές νοσοκόμες;

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος της θέσης εργασίας, οι Σχολικοί Νοσοκόμοι εργάζονται σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Αυτό περιλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και γυμνάσια. Μπορούν επίσης να βρουν δουλειά σε ορισμένες επαγγελματικές σχολές, κολέγια και πανεπιστήμια.

προγράμματα σχολικών νοσηλευτών

Πόσο κερδίζουν οι σχολικές νοσοκόμες;

Σύμφωνα με το ZipRecruiter, ο μέσος μισθός για τις σχολικές νοσοκόμες είναι 61.721 $ ετησίως. Ενώ αυτός είναι μικρότερος από τον μέσο μισθό των Εγγεγραμμένων Νοσηλευτών όπως αναφέρεται από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (77.600 $ ετησίως), οι σχολικοί νοσηλευτές αποζημιώνουν έχοντας πρόσβαση σε πολλά οφέλη εργασίας που δεν είναι διαθέσιμα στις περισσότερες νοσοκόμες. Μεταξύ αυτών των πλεονεκτημάτων είναι οι βολικές ώρες εργασίας, τα παραδοσιακά ωράρια και η παρατεταμένη άδεια.

Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, εδώ είναι μερικές υπέροχες ιδέες πλευρικές φασαρίες που νοσηλεύει μπορούν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Γιατί να γίνεις σχολική νοσοκόμα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το να γίνεις Σχολική Νοσοκόμα είναι μια εξαιρετική επιλογή καριέρας. Πρώτα και κύρια, είναι ένα ευχάριστο επάγγελμα στο οποίο συμβάλλετε στην υγεία, την ευημερία και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών. Η φροντίδα σας βοηθά να διαμορφωθούν οι επόμενες γενιές και τι μπορεί να έχει πιο νόημα από αυτό;

Αλλά υπάρχουν και πιο πρακτικά οφέλη από μια σταδιοδρομία στη σχολική νοσηλευτική. Η δουλειά έχει μεγάλη ζήτηση. Σύμφωνα με α μελέτη 2018, σχεδόν το 60% των σχολείων των ΗΠΑ δεν έχουν νοσοκόμα πλήρους απασχόλησης στις εγκαταστάσεις. Έτσι, η έλλειψη σχολικών RN σε εθνικό επίπεδο είναι πολύ εντυπωσιακή.

Επίσης, οι Σχολικοί Νοσοκόμοι έχουν ένα καθορισμένο πρόγραμμα που συμπίπτει με τη σχολική ημέρα, περίπου από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Οι νύχτες εργασίας, τα Σαββατοκύριακα ή οι υπερωρίες δεν αποτελούν μέρος της περιγραφής της εργασίας, επιτρέποντάς τους να διατηρούν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να περνούν πολύ χρόνο με τις οικογένειες, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους.

Ένα άλλο καλό πλεονέκτημα της σχολικής νοσηλευτικής είναι ότι παίρνουν πολύ χρόνο. Τα σχολικά RN δεν λειτουργούν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και απολαμβάνουν άδεια κατά τις χειμερινές και ανοιξιάτικες διακοπές. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα διαλείμματα, οι σχολικές νοσοκόμες εργάζονται γενικά περίπου εννέα μήνες το χρόνο.

Είστε έτοιμοι να γίνετε σχολική νοσοκόμα;

Εάν θέλετε μια καριέρα νοσηλευτικής με νόημα, χωρίς άγχος και που σας επιτρέπει να διατηρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τότε η σχολική νοσηλευτική μπορεί να είναι απλώς ο δρόμος για εσάς! Ξεκινήστε το ταξίδι σας σήμερα για να βοηθήσετε στη φροντίδα των αυριανών γενεών!

Εγγραφείτε Πρόγραμμα BSN του Nightingale College και γίνε η καλύτερη Σχολική Νοσοκόμα που μπορείς να είσαι!

Schreibe einen Kommentar