Επιστημονική Κηπουρική: Ένα Προσωπικό Πείραμα με την Υδροπονική Κηπουρική

9
Επιστημονική Κηπουρική: Ένα Προσωπικό Πείραμα με την Υδροπονική Κηπουρική

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου – για να λερώσετε τα χέρια σας και να φυτέψετε τη λαχταριστή σειρά λαχανικών που έχετε διαλέξει για τον κήπο σας. Παραδοσιακά, φυτεύουμε τους κήπους μας στο έδαφος, αλλά πέρυσι ο φίλος μου και εγώ ερευνήσαμε το θέμα της υδροπονικής κηπουρικής και γοητευτήκαμε από την ιδέα! Αυτός και εγώ, καθώς είμαστε και οι δύο εύχρηστοι άνθρωποι, καθώς και η ειδικότητά του στην επιστήμη, μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Μην με παρεξηγείτε, δεν χρειάζεται να είστε πολύ εύχρηστοι και/ή να έχετε ειδικότητα στην επιστήμη για να έχετε εργασία στην υδροπονική κηπουρική για εσάς. Όταν κάναμε την έρευνά μας για το πώς να ξεκινήσετε αυτό το έργο, βρήκαμε πολλά προκατασκευασμένα κιτ που μπορείτε να αγοράσετε στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το έργο για τον κήπο σας, τα οποία θα σας εξηγήσω… οι ρίζες δεν μπορούν να λάβουν άμεσο ηλιακό φως σε εσωτερικούς χώρους, επομένως εάν έχετε κουβάδες πέντε γαλονιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι ο ήλιος δεν μπορεί να διαπεράσει το πλαστικό. Όταν κρατάτε τον κουβά στον ήλιο και μπορείτε να δείτε μέσα από το πλαστικό, όπως όταν φωτίζετε ένα φακό στα δάχτυλά σας τη νύχτα, πρέπει να τα βάψετε με δύο στρώσεις μέχρι να μην μπορεί να περάσει ο ήλιος. Επίσης, όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά και τα επίπεδα PH, φροντίστε να κάνετε συγκεκριμένη έρευνα για το τι θα θέλουν τα λαχανικά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://www.sentinelsource.com/elf/scientific-gardening/article_f43ae68e-a5ba-11ea-8fe6-2f0b2336e337.html

Schreibe einen Kommentar