Ημέρα Groundhog | Τρελή ζωή με μικρά

15
Ημέρα Groundhog |  Τρελή ζωή με μικρά

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Καλή Ημέρα του Groundhog! Σήμερα, γιορτάζουμε την ημέρα που ο γουρουνόχοιρος μας λέει σε όλους πώς θα είναι ο καιρός για τον υπόλοιπο χειμώνα.

Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ένα ζώο που πέφτει σε χειμερία νάρκη το μεγαλύτερο μέρος του έτους είναι υπεύθυνο για την πρόβλεψη του καιρού. Όμως, ο γουρουνόχοιρος το κάνει αυτό αιώνες τώρα και έχει γίνει μια αγαπημένη γιορτή για πολλούς.

Έχοντας μεγαλώσει στα βορειοανατολικά, παρακολουθούμε φυσικά τον Punxsutawney Phil στην Πενσυλβάνια, ελπίζοντας ότι ο καλός Phil δεν θα δει τη σκιά του, ώστε να έχουμε μια πρώιμη άνοιξη.

Σήμερα, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν τους ντόπιους αγριόχοιρους τους να αναδύονται από τα λαγούμια τους. Κάποιες πόλεις έχουν ακόμη και τις δικές τους μασκότ με εορταστικά καπέλα και κασκόλ για να κάνουν την εκδήλωση ακόμα πιο διασκεδαστική.

Φυσικά, υπάρχουν μερικοί σκεπτικιστές που δεν πιστεύουν στην ακρίβεια της πρόβλεψης του groundhog. Όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το groundhog κάνει πάντα μερικές εξαιρετικές φωτογραφικές εργασίες και διασκεδαστικές ιστορίες.

Βγείτε λοιπόν εκεί έξω και γιορτάστε την Ημέρα του Groundhog! Είτε πιστεύετε στη δύναμη του γουρουνιού είτε όχι, είναι πάντα μια διασκεδαστική μέρα για να συναντηθείτε με φίλους και οικογένεια και να απολαύσετε τον χειμωνιάτικο καιρό (ή την έλλειψή του).

Κατεβάστε τη δωρεάν σελίδα χρωματισμού παρακάτω!

Δωρεάν σελίδα χρωματισμού Groundhog

Schreibe einen Kommentar