Η διαδικασία εγγραφής στα αθλήματα για νέους σας χάνει πελάτες;

14
Η διαδικασία εγγραφής στα αθλήματα για νέους σας χάνει πελάτες;

Για όλες τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, είτε μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή από στόμα σε στόμα, εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες πιθανοί πελάτες προσγειώνονται στη σελίδα εγγραφής σε αθλήματα για νέους. Αλλά πόσοι από αυτούς τους επισκέπτες του ιστότοπου μετατρέπονται σε πελάτες που πληρώνουν; Εάν μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά εγγραφούν στο πρόγραμμά σας, μπορεί να σημαίνει ότι η διαδικασία εγγραφής σας απομακρύνει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Με απλά λόγια, η διαδικασία εγγραφής στα αθλήματα νέων πρέπει να είναι απλή στη χρήση. Οι πιστοί πελάτες σας που επιστρέφουν μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσλειτουργίες, αλλά τα νέα μέλη είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Για να καταλάβετε εάν έχετε μια δύσκολη διαδικασία εγγραφής σε αθλήματα για νέους που χάνουν ενδιαφερόμενους πελάτες και συμμετέχοντες, ακολουθήστε αυτά τα πέντε βήματα.

Κάντε το ταξίδι χρήστη σας

Μέχρι να δοκιμάσετε τη δική σας διαδικασία εγγραφής, μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε καν πόσες πιθανές εγγραφές χάνετε. Ένας στους τέσσερις διαδικτυακούς πελάτες που δεν ολοκληρώνουν μια αγορά το κάνουν επειδή διαπιστώνουν ότι ο ιστότοπος είναι πολύ δύσκολο να πλοηγηθείτε και το 24% θα φύγει επειδή ο ιστότοπος είναι πολύ αργός ή κολλάει. Επιπλέον, η νούμερο ένα αιτία για τους διαδικτυακούς αγοραστές να εγκαταλείψουν την αγορά τους είναι το απροσδόκητο κόστος στο τέλος. Έτσι, εάν η διαδικασία εγγραφής σας κρύβει χρεώσεις μέχρι το τέλος, οι ενδιαφερόμενοι θα πουν «όχι ευχαριστώ» αντί να κάνουν check out.

Προσδιορίστε πώς οι επισκέπτες του ιστότοπου μετατρέπονται σε εγγεγραμμένους

Κοιτάξτε πόσοι επισκέπτες επισκέπτονται τον ιστότοπο της εκδήλωσής σας κάθε μέρα και, στη συνέχεια, συγκρίνετε το με τον αριθμό των εγγραφών που πουλάτε στο διαδίκτυο—έτσι υπολογίζετε το ποσοστό μετατροπής σας. Ένας εύκολος τρόπος για να το διαμορφώσετε είναι μέσω του LeagueApps Insights, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στο Google Analytics, το Google Ecommerce, το Google Adwords, το Facebook Pixel και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αναφορές μέσω του πίνακα ελέγχου σας δίνοντάς σας τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων σε κάθε πρόγραμμα. Διαιρέστε αυτούς τους αριθμούς και voila, έχετε το ποσοστό μετατροπής σας.

Εάν έχετε πολύ περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπου από εγγραφές επί πληρωμή, μπορεί να έχετε μια δύσκολη διαδικασία εγγραφής. Ακολουθεί μια λίστα με τα „μέσα ποσοστά μετατροπής“ ανά κλάδο.

Δοκιμή στο κινητό

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι το κινητό είναι σημαντικό, αλλά αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι πώς επηρεάζει τις πωλήσεις εγγραφής σας. Η έρευνα έδειξε αύξηση 160% στην ολοκλήρωση των αγορών με βελτιστοποιημένες διαδικασίες αγοράς για κινητά. Με άλλα λόγια, εάν οι γονείς και τα πιθανά μέλη πρέπει να τσιμπήσουν και να μεγεθύνουν, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν μικροσκοπικά πεδία εγγραφής, αφήνετε χρήματα στο τραπέζι. Διαβάστε περισσότερα για το γιατί Ο ιστότοπός σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά.

Ελέγξτε τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ που έχετε

Το να ξοδεύετε χρήματα για διαδικτυακό μάρκετινγκ και διαφήμιση είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τις επισκέψεις στον ιστότοπο του προγράμματός σας. Ειδικά στο Facebook. Ωστόσο, με μια δύσκολη διαδικασία εγγραφής, οι προσπάθειές σας δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικές στην αύξηση των μετατροπών. Τότε τι νόημα έχει όλη αυτή η δαπάνη; Αντί να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για μια ακόμη προώθηση ή διαφήμιση, σκεφτείτε να διευκολύνετε την εγγραφή σας στο πρόγραμμά σας. Στο τέλος, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ενημερώστε τη διαδικασία εγγραφής στα αθλήματα για νέους

Οι προσπάθειές σας να βελτιώσετε τη διαδικασία εγγραφής σας θα φτάσουν τόσο μακριά μόνο εάν δεν έχετε την κατάλληλη τεχνολογία για να σας υποστηρίξει. Πραγματοποιήστε μια δωρεάν κλήση με την ομάδα του LeagueApps για να αξιολογήσετε εάν η πλατφόρμα εγγραφής αθλημάτων για νέους σας κάνει να χάσετε πελάτες.

Schreibe einen Kommentar