Η νέα οδήγηση για φορτηγά

2
Η νέα οδήγηση για φορτηγά

Το New Driving είναι ένα πρόγραμμα που ενθαρρύνει τους οδηγούς διαφόρων οχημάτων να στραφούν σε πιο ενεργειακά αποδοτική οδική συμπεριφορά. Οι οδηγοί ενθαρρύνονται να οδηγούν και να ταξιδεύουν πιο έξυπνα. Επιπλέον, η πορεία κάνει τον δρόμο πιο ασφαλή και αυτό φυσικά έχει πολλά πλεονεκτήματα! Σε αυτό το blog σας λέμε περισσότερα για το νέο στυλ οδήγησης, τι σημαίνει αυτό για τους οδηγούς φορτηγών και τι συνεπάγεται η οδήγηση εντός του κωδικού 95.

Νέο μάθημα οδήγησης

Το μάθημα «Νέα Οδήγηση» βελτιώνει την… Εκπομπές Co2 μειωμένη από την οδηγική σας συμπεριφορά. Επιπλέον, εξοικονομεί χρήματα. Επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγείτε πιο οικονομικά μετά την πορεία, εξοικονομείτε κόστος καυσίμου, κόστος συντήρησης και φθορά του οχήματος. Επομένως, η πορεία προωθεί και την οικονομική οδήγηση, αλλά τι ακριβώς συνεπάγεται η νέα οδήγηση; Διαβάστε παρακάτω συγκεκριμένες πληροφορίες για τον νέο τρόπο οδήγησης.

Οδηγώντας το νέο φορτηγό

Όταν χρησιμοποιείτε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το μάθημα κατά την οδήγηση, αυτό οδηγεί σε μείωση του CO2. Ως οδηγός, είστε υπεύθυνοι για την οδηγική συμπεριφορά που εκδηλώνετε στο δρόμο. Κάνοντας αυτό συνειδητά, μπορείτε να συνεισφέρετε στο περιβάλλον. Η νέα οδήγηση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, και συγκεκριμένα:

  • Είστε πιο χαλαροί πίσω από το τιμόνι.
  • Οδηγείτε πολύ πιο ασφαλής.
  • Παράγετε λιγότερο θόρυβο στο δρόμο.
  • Εξοικονομείτε καύσιμα.
  • Παράγετε λιγότερες εκπομπές.

Η νέα οδήγηση

Ο νέος κωδικός οδήγησης 95

Αναζητάτε μερικές συμβουλές για ένα μάθημα εντός του κωδικού 95; Έχουμε παραθέσει έναν αριθμό από αυτούς για εσάς. Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, εργάζεστε ήδη στον κωδικό 95!

  • Εναλλαγή γρήγορα και ομαλά. Με τη νέα οδήγηση, η πρόθεση είναι να μείνει μεταξύ 2000 και 2500 σ.α.λ. Επομένως, μεταβείτε σε μια λειτουργική ταχύτητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  • Παρακολουθήστε την κυκλοφορία. Προβλέποντας την υπόλοιπη κίνηση, μπορείτε να κρατήσετε αρκετή απόσταση και να οδηγήσετε με ασφάλεια. Παρακολουθήστε λοιπόν στενά τους συναδέλφους του δρόμου.
  • Προσπαθήστε να οδηγείτε με σταθερό τρόπο. Οδηγώντας με σταθερή ταχύτητα, εξοικονομείτε βενζίνη και εκπέμπετε λιγότερες εκπομπές ρύπων. Προσπαθήστε λοιπόν να οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα στην υψηλότερη ταχύτητα, ώστε οι στροφές του κινητήρα να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερες.
  • Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών. Με τη σωστή πίεση ελαστικών έχετε καλύτερη αντίσταση στο δρόμο. Γνωρίζατε ότι η πολύ χαμηλή πίεση των ελαστικών μπορεί να οδηγήσει σε έως και 5% υψηλότερη κατανάλωση καυσίμου; Ελέγχετε λοιπόν τακτικά την πίεση των ελαστικών!
  • Μην φρενάρετε πολύ δυνατά. Προβλέποντας την κυκλοφορία, μπορείτε να αξιολογήσετε πιο γρήγορα εάν είναι απαραίτητο να φρενάρετε. Προσπαθείτε πάντα να μειώνετε την ταχύτητα όσο το δυνατόν σταδιακά.

Ο νέος τρόπος οδήγησης είναι ο τρόπος για να γίνει η κυκλοφορία πιο βιώσιμη και ασφαλέστερη. Θα θέλατε να γίνετε οδηγός φορτηγού και να συνεισφέρετε σε ένα πράσινο μέλλον μέσω του νέου τρόπου οδήγησης; Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κωδικό 95 ή την άδεια του φορτηγού. Προσφέρουμε επίσης άλλες υπηρεσίες, όπως μαθήματα πρώτων βοηθειών ή απόκτηση πιστοποιητικού περονοφόρου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χωρίς υποχρέωση να συζητήσουμε τις δυνατότητες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε!

Schreibe einen Kommentar