Η Effektief και η AFAS Live παραμένουν «συνεργάτες στο έγκλημα» βιωσιμότητας

13
Η Effektief και η AFAS Live παραμένουν «συνεργάτες στο έγκλημα» βιωσιμότητας
από αριστερά προς τα δεξιά Kim Mansveld (Manager Sponsoring AFAS Live), Birgitte de Winter (Director AFAS Live), Patrick Reinders (Director Effektief), Nina Poort (Operational Director Effektief).

Από το 2007, όταν το AFAS Live ονομαζόταν ακόμα Heineken Music Hall, το Effektief είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση καθαρισμού σε αυτήν την τοποθεσία. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας το 2021, από την 1η Νοεμβρίου 2022, η Effektief επιλέχθηκε και πάλι ως ο καλύτερος συνεργάτης για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού. Η σύμβαση παρατείνεται για πέντε χρόνια.

Το AFAS Live βρίσκεται στη λεωφόρο Johan Cruijff στο Amsterdam Zuidoost, δέχεται πάνω από 600.000 επισκέπτες ετησίως και έχει προταθεί αρκετές φορές για το βραβείο Pollstar για την καλύτερη διεθνή συναυλιακή τοποθεσία.

Βιωσιμότητα

Στόχος του AFAS Live για το κλίμα είναι να διοργανώσει συναυλίες, φεστιβάλ και εκδηλώσεις με κλιματικά ουδέτερο και κυκλικό τρόπο έως το 2030 το αργότερο. Το Effektief δίνει ουσία σε αυτό χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, προϊόντα καθαρισμού με χαμηλά απόβλητα και βιοαποδομήσιμα προϊόντα και αντισταθμίζοντας τις εκπομπές CO2 στο AFAS Live. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία καθαρισμού συμβάλλει στους κλιματικούς στόχους του AFAS Live, το οποίο η ίδια είναι ήδη πρωτοπόρος σε αυτό συλλέγοντας και ανακυκλώνοντας το 100% όλων των χρησιμοποιημένων πλαστικών ποτηριών, χρησιμοποιώντας τηλεθέρμανση και συλλέγοντας απορρίμματα σε έξι ρεύματα.

Ειδικός πιλότος

Το AFAS Live και το Effektief θα ξεκινήσουν φέτος με ειδικό πιλότο. Πριν από μια από τις συναυλίες, είναι δυνατό να εξοικειωθείτε με την εταιρεία καθαρισμού με μια παιχνιδιάρικη ενεργοποίηση επωνυμίας. Με αυτόν τον τρόπο, το Effektief θέλει να ενθουσιάσει τους επισκέπτες για μια δουλειά στην καθαριότητα. «Ο καθαρισμός στο AFAS Live είναι ορατός και επαγγελματικά οργανωμένος, επομένως οι καλεσμένοι βλέπουν αμέσως κατά την επίσκεψη της συναυλίας τους πόσο διασκεδαστικό είναι να εργάζεσαι για την εταιρεία καθαρισμού μας», λέει ο Patrick Reinders, διευθυντής της Effektief.

Αφοσιωμένη ομάδα

Ο Effektief είναι συνεργάτης του AFAS Live εδώ και 15 χρόνια. Οι επισκέπτες βρίσκουν πάντα μια πεντακάθαρη τοποθεσία, ενώ μερικές φορές υπάρχουν τρεις παραστάσεις την ημέρα. Η Birgitte de Winter, διευθύντρια του AFAS Live, λέει: «Για τους επισκέπτες, είναι αυτονόητο ότι η τοποθεσία μας φαίνεται προσεγμένη και καθαρή. Αυτό που δεν βλέπουν είναι ότι υπάρχει μια αφοσιωμένη ομάδα από πίσω, η οποία είναι πάντα έτοιμη να φροντίσει με μεγάλη προσοχή τον καθαρισμό. Το εκτιμούμε πραγματικά. Η Effektief είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εμάς εδώ και πολλά χρόνια, με τον οποίο ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.»

Schreibe einen Kommentar