Η HŌKALA ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ «ΣΠΑΣΙΜΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ» –

24
Η HŌKALA ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ «ΣΠΑΣΙΜΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ» –

Εταιρεία ξυλείαςπρογραμματιστής και διαχειριστής ακινήτων σε περισσότερους από 15 διαφορετικούς προορισμούς υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε την προσθήκη του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ στο Hōkūala, μια ιδιωτική κοινότητα αδιέξοδος που αποτελείται από 24 κατοικίες μισού στρεμμάτων στο Kaua’i.

Τοποθετημένο στην κοινότητα του θερέτρου Hōkūala έκτασης 450 στρεμμάτων, η νέα ανάπτυξη απέχει λίγα μόλις βήματα από γκολφ παγκόσμιας κλάσης, ανέσεις, εστιατόρια, μονοπάτια και παραλίες. Πλαισιωμένα από εντυπωσιακή θέα στο βουνό ή στον ωκεανό, αυτά τα όμορφα διαστάσεων σπίτια κυμαίνονται από 695.000 $ έως 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Ορισμένες κατοικίες έχουν ήδη κρατηθεί με τις πρώτες κατοικίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2024.

«Το Pākela ‚Ike at Hōkūala προσφέρει στους αγοραστές την ευκαιρία να χτίσουν τη δική τους ουτοπία σε μια μοναδική γειτονιά που προσφέρει πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, αλλά βυθισμένη στο επίκεντρο της κοινότητας Kaua’i και σε απόσταση αναπνοής από τον Ειρηνικό Ωκεανό», δήλωσε. Debbie Edgerton, Senior Sales Executive στην Hōkūala Real Estate. «Αυτές οι σπάνιες κατοικίες μισού στρέμματος βρίσκονται στην πραγματική καρδιά του εκτεταμένου θύλακα Hōkūala, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση όχι μόνο σε μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις αλλά και στην αχαλίνωτη ομορφιά του εδάφους της, που κυμαίνονται από υγροτόπους και τροπικά δάση μέχρι μια απόκρημνη ακτογραμμή. και στριφογυριστές λιμνοθάλασσες».

Σχεδιασμένο για αγοραστές που θέλουν να φυτέψουν ρίζες στο Kaua’i σε αρμονία με τη γη και την τοπική κοινότητα, το Pākela ʻIke ονομάστηκε για να προκαλέσει δύο συμπληρωματικές έννοιες στη γλώσσα της Χαβάης: Pākela, που σημαίνει «ξεπερνώντας την αριστεία» και «Ike, που σημαίνει «οραματιστής ή η γνώση.“ Το οικιστικό καταφύγιο εμπνεύστηκε από τον σεβασμό της κουλτούρας της Χαβάης για ουσιαστική σύνδεση και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τους κατοίκους που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογενειακή κληρονομιά στο Kaua’i.

«Η προσθήκη του Pākela `Ike στην παράκτια κοινότητα των 450 στρεμμάτων της Hōkūala προσκαλεί τους αγοραστές μας να σφυρηλατήσουν μια βαθύτερη, πιο ουσιαστική σύνδεση με το πνεύμα του νησιού καθώς χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους», δήλωσε ο Chris Burden, Chief Development Officer στο Timbers Resorts. «Αυτές οι κατοικίες περιβάλλονται από την ατίθαση φυσική ομορφιά του Kauaʻi, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά, όχι μόνο στη Χαβάη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η ΓΗ

Προσφέροντας το πιο ιδιωτικό οικιστικό θέρετρο στο Kaua’i, το Pākela `Ike είναι φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο σμαραγδένιο καταφύγιο που περιβάλλεται από τις μυστικιστικές οροσειρές του Kauai που κάποτε χρησιμοποιούσαν οι ταξιδιώτες για να περιηγηθούν στα γαλάζια νερά του Ειρηνικού.

Η χαμηλής πυκνότητας φύση της Hōkūala σε συνδυασμό με τις σπάνιες, γενναιόδωρες κατοικίες προσφέρουν στους ιδιοκτήτες ιδιωτικότητα και ηρεμία χωρίς να θυσιάζουν την άνεση με μια σειρά από ανέσεις μόλις λίγα λεπτά μακριά. Η πολυπόθητη τοποθεσία του Hōkūala σκαρφαλωμένη κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής του Kauai προσφέρει στους ιδιοκτήτες την ευκαιρία να βυθιστούν πλήρως στην ειδυλλιακή, αισθησιακή ομορφιά του νησιού Garden, από το απαλό ψεκασμό αλατιού κατά μήκος της ακτογραμμής έως τα ευωδιαστά αρώματα του ουράνιου τόξου ευκαλύπτου σε όλο το δάσος με ευκάλυπτο και τα plumeriaso. λόγους.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ευθυγραμμισμένο με τη φιλοσοφία του Hōkūala για ενσωμάτωση και ανάμειξη με τον τρόπο ζωής της Χαβάης, τους ανθρώπους, τις δομές και το ανεπτυγμένο περιβάλλον, το Pākela ʻIke προσφέρει ένα αρχιτεκτονικό στυλ που εμβαθύνει στην ψυχή και το πνεύμα της Χαβάης και εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον. Οι αγοραστές λαμβάνουν προσεκτικές οδηγίες για να διασφαλίσουν ότι τα μελλοντικά τους σπίτια αντικατοπτρίζουν ιστορικά θέματα και μοτίβα σχεδιασμού της Χαβάης που χρησιμοποιούν φυσικά υλικά, ενώ αξιοποιούν το κλίμα του νησιού για να μεγιστοποιήσουν τον διασταυρούμενο αερισμό, το φυσικό ηλιακό φως και τη θέα στον ωκεανό, τα βουνά και το παρακείμενο γήπεδο γκολφ Ocean Course. Για να διασφαλιστεί μια απρόσκοπτη διαδικασία, οι οικιακές τοποθεσίες Pākela `Ike διαθέτουν ένα Πρόγραμμα Προτιμώμενων Προμηθευτών, συγκεντρώνοντας την τεχνογνωσία διάσημων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων τοπίου και κατασκευαστών για να βοηθήσουν τους αγοραστές να σχεδιάσουν αβίαστα το ονειρεμένο καταφύγιό τους στη Χαβάη. Μια επιτόπια ομάδα έχει δημιουργηθεί ειδικά για να βοηθήσει στην πλοήγηση στη διαδικασία αδειοδότησης και κατασκευής και είναι διαθέσιμη σε κάθε βήμα μέσω του σχεδιασμού, του σχεδιασμού, της αδειοδότησης και της κατασκευής. Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ευγενικά διώροφα σπίτια με τουλάχιστον 2.000 εσωτερικά τετραγωνικά πόδια και ενθαρρύνονται να χτίσουν παραδοσιακές κατοικίες για να παρέχουν προστατευμένους υπαίθριους χώρους διαβίωσης καθώς και να χρησιμοποιούν υλικά, υφές και έργα τέχνης που είναι εγγενή στο Kaua’i . Οι αγοραστές μπορούν επίσης να ενσωματώσουν πισίνες και εσωτερικά/εξωτερικά ντους για να υπογραμμίσουν περαιτέρω τον τρόπο ζωής σε εσωτερικούς/ εξωτερικούς χώρους που προσφέρει αυτό το αγαπημένο υποτροπικό κλίμα. Όσοι χτίζουν στην κοινότητα Pākela `Ike ενθαρρύνονται επίσης να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική όαση που ενσωματώνει μια ποικιλία από δέντρα με θόλο, πλούσιους φοίνικες και θάμνους, καθώς και παραδοσιακά φυτά κανό που έφεραν για πρώτη φορά στο νησί αποίκοι του Ειρηνικού.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣΑΝΕΤΕΛΩ ΑΣΤΕΡΙ

Οι ιδιοκτήτες του Pākela `Ike θα έχουν το πλεονέκτημα να ζουν στο Hōkūala, που αναμένεται να είναι η πιο ολοκληρωμένη κοινότητα θερέτρου του Kaua’i. Ως υποδιαίρεση της Hōkūala, οι κάτοικοι του Pākela `Ike θα έχουν πρόσβαση σε μια αυξανόμενη λίστα με πολυτελείς ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των προτεραιοτήτων για τα tee στο βραβευμένο μάθημα Jack Nicklaus, The Ocean Course. εμπειρίες γεωργίας στο The Farm at Hōkūala, ένα βιολογικό αγρόκτημα και οπωρώνα 16,5 στρεμμάτων. κουζίνα από φάρμα σε πιρούνι στο βραβευμένο εστιατόριο Hualani’s. Παραδοσιακές υπηρεσίες σπα της Χαβάης στο Nanea Spa. και πάνω από 17 μίλια μονοπατιών που διασχίζουν ένα καταφύγιο άγριας ζωής που φιλοξενεί πέντε διαφορετικά είδη πουλιών που απειλούνται με εξαφάνιση. Επιπλέον, η Hōkūala θα υποδεχθεί γήπεδα τένις και pickleball που βρίσκονται υπό κατασκευή. ένα επερχόμενο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με νέους χώρους εστίασης. ένα πολυτελές συγκρότημα λιανικής πώλησης, πολλές αποβάθρες σκαφών που βρίσκονται κατά μήκος των 30 στρεμμάτων ελικοειδή λιμνοθάλασσες του ακινήτου για καγιάκ, κωπηλασία, κανό κ.λπ. Τόσο τα υπάρχοντα όσο και τα μελλοντικά κοινοτικά στοιχεία έχουν τις ρίζες τους στην αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα για να διαμορφώσουν μια γνήσια εμπειρία Kaua’i για τις επόμενες γενιές .

ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Το νησί Kaua’i έχει μέγεθος μόνο 562,30 τετραγωνικά μίλια και μεγάλο μέρος του είναι ακατοίκητο ή δύσκολο να προσεγγιστεί, περιορίζοντας τις νέες δυνατότητες κατασκευής κατοικιών. Το λανσάρισμα αυτών των 24 κατοικιών Pākela «Ike» και η πρόσφατη πρωτοπορία των 12 κατοικιών Lāola Nani της Timbers στα τέλη του 2021, που προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023, φέρνει στο προσκήνιο τον απαραίτητο απόθεμα για την κάλυψη της ζήτησης της αγοράς. Το ακίνητο συνεχίζει να προσελκύει αγοραστές που αναζητούν να εργαστούν από τον παράδεισο, να συνδεθούν με αγαπημένα πρόσωπα ή απλώς να ζήσουν το πνεύμα της Aloha. Η Hōkūala Real Estate έκλεισε πάνω από 39 εκατομμύρια δολάρια σε νέες και μεταπωλητικές κατοικίες το 2022.

hokualakauai.com

Schreibe einen Kommentar