Η International Rivers θα μιλήσει στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το νερό στην επόμενη συνάντηση FBOMS

14
Η International Rivers θα μιλήσει στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το νερό στην επόμενη συνάντηση FBOMS

Η μηνιαία εκδήλωση του βραζιλιάνικου Φόρουμ ΜΚΟ και Κοινωνικών Κινημάτων για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (13) και θα αφορά το θέμα του νερού, της βιωσιμότητας και των δικαιωμάτων.

Την ερχόμενη Δευτέρα (13), στις 7 το απόγευμα, η International Rivers θα συμμετέχει στο μηνιαίο Βραζιλιάνικο Φόρουμ ΜΚΟ και Κοινωνικών Κινημάτων για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (FBOMS). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο Facebook σε FMOBS. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή αναλύσεων για πιθανά σενάρια και κύριες προκλήσεις, το 2023, για την ενίσχυση των πολιτικών και πρωτοβουλιών κοινωνικο-περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με θέμα το νερό.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο διευθυντής της International Rivers στη Βραζιλία, Flávio Montiel, ο οποίος στην ομιλία του θα μιλήσει για τη συμμετοχή του οργανισμού στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για τα ύδατα, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στα τέλη αυτού του μήνα, καθώς και για το έργο μόνιμης προστασίας των ποταμών στη Βραζιλία που αναπτύσσεται με άλλους οργανισμούς και συλλογικότητες.

Το Βραζιλιάνικο Φόρουμ ΜΚΟ και Κοινωνικών Κινημάτων για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη – FBOMS δημιουργήθηκε το 1990 με κύριο στόχο την άρθρωση προοπτικών και θέσεων διαφορετικών κινημάτων και ομάδων της βραζιλιάνικης κοινωνίας σχετικά με τις προκλήσεις της μετάβασης στη βιώσιμη ανάπτυξη, έχοντας ως πυλώνες τη δημοκρατία , ισότητα και δικαιοσύνη, κοινωνική ένταξη και περιβαλλοντική ακεραιότητα, στο πλαίσιο των εθνικών και διεθνών, κυβερνητικών, διακυβερνητικών και κοινωνικών διαδικασιών για το Ρίο-92.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

FBOMS Μηνιαία Συνάντηση και διάλογοι μεταξύ συλλογικοτήτων, κινημάτων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών | Μάρτιος 2023

ΘΕΜΑ: Νερό, αειφορία και δικαιώματα: εθνικές πολιτικές και Διάσκεψη του ΟΗΕ για το νερό

Ημερομηνία: 13 Μαρτίου 2023 (Δευτέρα)

Ώρα: 7:00 μ.μ. έως 8:45 μ.μ. (ώρα Μπραζίλια)

Ζωντανά στο Facebook: https://www.facebook.com/ForumBrasileiro

Καλωσόρισμα από τον συντονισμό του FBOMS:

Mauricio Laxe

Μετριοπάθεια:

Angelo Lima (Αστεροσκοπείο νερού)

Luiza Chaer (Alternativa Terrazul)

Πανελίστες:

Carolina de Moura (Ινστιτούτο Cordillera)

Flavio Montiel (International Rivers)

Ana Consuelo Marra (Εθνικός Οργανισμός Υδάτων)

Iuri Paulino (Κίνημα ανθρώπων που επηρεάζονται από τα φράγματα)

Caetano Scannavino (Υγεία και χαρά)

Πραγματοποίηση: FBOMS, ESQUEL, TERRAZUL, POSSUM.

Schreibe einen Kommentar