Η PRSA Pittsburgh ονομάζει την ομάδα δημοσίων σχέσεων της χρονιάς Motherhood

7
Η PRSA Pittsburgh ονομάζει την ομάδα δημοσίων σχέσεων της χρονιάς Motherhood

Το The Motherhood ενώθηκε με κορυφαίες ομάδες μάρκετινγκ και επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων στα PRSA Pittsburgh Renaissance Awards στις 26 Ιανουαρίου 2023 και ήμασταν ενθουσιασμένοι που πήραμε πολλά κορυφαία βραβεία αναγνωρίζοντας και τιμώντας τόσο την ομάδα μας όσο και τη δουλειά μας.

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ Influencer για τους πελάτες μας 84 Τα Lumber, buybuy BABY και SEED βραβεύτηκαν για την αριστεία στον προγραμματισμό στην κατηγορία μάρκετινγκ επιρροής.

Το Motherhood και τα μεμονωμένα μέλη της ομάδας έλαβαν επίσης κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς, συμπεριλαμβανομένης της Executive Vice President of Operations, Brittney Coburn, που κέρδισε το Communicator of the Year και η ομάδα The Motherhood έλαβε την ομάδα PR της χρονιάς.

Όπως έγραψε ο Cooper Munroe για την ομάδα The Motherhood:

Η ομάδα μας είναι μια δυναμική αποκλειστικά για γυναίκες που προσφέρει δημιουργικές καμπάνιες σε ένα εκτεταμένο ρόστερ πελατών. Φέτος, αυτή η απίστευτη ομάδα αύξησε τις πωλήσεις μας κατά σχεδόν 60 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι! Και το πιο σημαντικό, είμαστε ανθρωποκεντρικοί σε κάθε βήμα της πορείας μας. Πολλά πρακτορεία επιρροής εκεί έξω τροφοδοτούνται από την αυτοματοποίηση. Στην πραγματικότητα, ο μέσος πίνακας ελέγχου μάρκετινγκ επιρροών έχει 133 εκατομμύρια+ επιρροές. Ενώ η αυτοματοποίηση βοηθά στον εξορθολογισμό ορισμένων από τις διαδικασίες μας, το αποτελεσματικό μάρκετινγκ επηρεασμού περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το φιλτράρισμα μέσω μιας βάσης δεδομένων. Απαιτεί ανθρώπινη επαφή, βαθιά τεχνογνωσία, στρατηγική σκέψη και αποδεδειγμένες βέλτιστες πρακτικές που τελειοποιούνται με την πάροδο του χρόνου. Γνωρίζουμε τους influencers στο δίκτυό μας και αυτοί μας γνωρίζουν. Κάτι στο οποίο η ομάδα μου είναι καλύτερη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας που συνεχίζουν να επιλέγουν την ομάδα μας, επιτρέποντάς μας να υποστηρίζουμε την απίστευτη δουλειά που κάνετε κάθε μέρα. Γιορτάζουμε αυτές τις διακρίσεις μαζί σας!

ΣΤΗΘΟΣ Πίτσμπουργκ

Κάθε χρόνο, ΣΤΗΘΟΣ Πίτσμπουργκ αναγνωρίζει εξαιρετικούς επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων, εκστρατείες και τακτικές σε όλη τη νοτιοδυτική PA με τα περίφημα βραβεία Renaissance. Τα βραβεία Renaissance τιμούν τοπικούς οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις, καθώς και φορείς επικοινωνίας για το καινοτόμο έργο τους σε όλες τις πτυχές των δημοσίων σχέσεων και των επικοινωνιών μάρκετινγκ.

Schreibe einen Kommentar