Η Webb ανακοινώνει νέα πρόσληψη | Ινστιτούτο Webb

23
Η Webb ανακοινώνει νέα πρόσληψη |  Ινστιτούτο Webb

Ελάτε μαζί μας για να καλωσορίσουμε την Kaye Lin στο Τμήμα Επικοινωνιών και Μάρκετινγκ Webb!

Kaye Lin – Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ

Η Kaye είναι επαγγελματίας Επικοινωνίας και Ψηφιακού Μάρκετινγκ με αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

Η Kaye εντάσσεται στο Webb Institute αφού εργάστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας με τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας (WBG) τόσο στην Ασία όσο και στις ΗΠΑ. Εκεί, δημιούργησε συνεργασίες με επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης, ΜΚΟ και ΟΚΠ, έγραψε ιστορίες βιώσιμων επιπτώσεων και ξεκίνησε μια σειρά βίντεο για τις κλιματικές επιχειρήσεις.

Πριν ενταχθεί στην WBG, ο Kaye στρατολογήθηκε για να πάει στη Μιανμάρ για να διευθύνει τις επικοινωνίες για την First Myanmar Investment (FMI) – η οποία εργαζόταν σε διεθνείς κοινοπραξίες για την ανάπτυξη της οικονομίας του έθνους της Νοτιοανατολικής Ασίας των 54 εκατομμυρίων ανθρώπων. Μεταξύ των πρώτων έργων της Kaye για την FMI ήταν οι πρωτοπόρες επικοινωνιακές προσπάθειες σε μια διεθνή κοινοπραξία μεταξύ της FMI και του παγκόσμιου διαφημιστικού κολοσσού JCDecaux. Το εγχείρημα έφερε υπερσύγχρονες, διεθνών προδιαγραφών καλά φωτισμένες στάσεις λεωφορείων στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Γιανγκόν, και έγραψε ομιλίες για την περιφερειακή κυβέρνηση και την ηγετική ομάδα του FMI σχετικά με την κυκλοφορία. Η Kaye ανέπτυξε τη στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο FMI και ηγήθηκε πολλών επιτυχημένων ψηφιακών και κοινωνικών καμπανιών για διάφορους πυλώνες της FMI, όπως το χαρτοφυλάκιο ηλιακής ενέργειας Yoma Micro Power.

Η Kaye ξεκίνησε την καριέρα της στη Φωνή της Αμερικής (VOA) στην Ουάσιγκτον, δουλεύοντας ως δημοσιογράφος πολυμέσων και στη συνέχεια ως ειδικός σε PR- σε συγγραφή, παραγωγή, κινηματογράφηση και μοντάζ ιστοριών καθώς και διαχείριση ομάδων φωτογραφιών και βίντεο για την υποστήριξη ψηφιακών καμπανιών.

Ενώ βρισκόταν στη VOA, η Kaye δημιούργησε μια εκπαιδευτική σειρά βίντεο για να διδάξει τα αμερικανικά αγγλικά και τον πολιτισμό που μεταδόθηκε στην Ασία. Το 2018, η Maybelline Myanmar την ονόμασε μία από τις τρεις κορυφαίες επιρροές για τη σειρά edutainment. Συνεχίζει να διδάσκει αγγλικά διαδικτυακά στον ελεύθερο χρόνο της.

Η Kaye είναι κάτοχος Bachelor of Science στη Δημοσιογραφία και την Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Schreibe einen Kommentar