Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ανάπτυξης TEFL –

17
Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ανάπτυξης TEFL –

Έχει περάσει «λίγος» από τότε που έχουν ανοίξει θέσεις διδασκαλίας TEFL εντός της χώρας (δηλαδή στο εξωτερικό), δεδομένης της κατάστασης διεθνώς τους τελευταίους 20 μήνες.

Ενημερωνόμαστε αξιόπιστα από ορισμένους από τους σημαντικότερους εργοδότες της βιομηχανίας TEFL ότι οι αιτήσεις θα ανοίξουν ξανά μέσα στους επόμενους 2 μήνες για θέσεις που ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2022 – ιδιαίτερα στην ηπειρωτική Κίνα.

Ενώ πολλές διαδικτυακές θέσεις έχουν σταματήσει, οι θέσεις διδασκαλίας TEFL πλήρους απασχόλησης στη χώρα θα υποβάλουν αιτήσεις πολύ σύντομα.

Πρώτον, ενθαρρύνουμε όλους να ολοκληρώσουν το μάθημά τους για το Πιστοποιητικό TEFL και να αρχίσουν να συλλέγουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί – ώστε να είστε «έτοιμοι να ξεκινήσετε» με την αίτησή σας διδασκαλίας.

Δεύτερον, εάν έχετε ήδη ολοκληρώσει το μάθημα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό αντίγραφου TEFL 120 ωρών, το οποίο είναι επαγγελματικά ανάγλυφο και συνοδεύεται επίσης με όλα τα γράμματα που απαιτούνται για την έκδοση τεκμηρίωσης βίζας κ.λπ.

Φαίνεται ότι το TEFL ανακάμπτει από τα πρόσφατα γεγονότα παγκοσμίως – οπότε ανυπομονούμε όλοι να «καβαλήσουν το κύμα» ξανά.

Μερικές επιπλέον αναρτήσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν είναι:

https://theteflcertificate.com/why-pay-for-a-hardcopy-of-your-120-hour-tefl-certificate/

https://theteflcertificate.com/5-tips-to-a-standout-resume-so-that-you-standout/

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ανάπτυξης TEFL – Μαζί σας στο TEFL

Schreibe einen Kommentar