Λίστα ελέγχου φθινοπωρινού τοπίου – Executive Landscaping, Inc.

15
Λίστα ελέγχου φθινοπωρινού τοπίου – Executive Landscaping, Inc.

Το καλοκαίρι τελειώνει γρήγορα, που σημαίνει προετοιμασία για να επιστρέψετε τα παιδιά στο σχολείο, προετοιμάζοντας το μυαλό σας να επιστρέψει στην πραγματικότητα μετά από αυτές τις υπέροχες διακοπές…και προετοιμάζοντας τον εξωραϊσμό σας για το φθινόπωρο. Ετοιμαστείτε να ξεσπάσετε τη λίστα ελέγχου εξωραϊσμού του φθινοπώρου. Κρίσε ό,τι θέλεις, είναι αναγκαίο κακό που έρχεται με τις χαρές της ιδιοκτησίας. Ομολογουμένως, είναι επίσης κάτι που μπορείτε εύκολα να μετατοπίσετε στους ώμους ενός τοπικού επαγγελματία εξωραϊσμού. Ωστόσο, είτε νοικιάζετε την εργασία είτε επιλέγετε να αποκτήσετε όλα τα «DIY», μια λίστα ελέγχου φθινοπωρινού εξωραϊσμού διασφαλίζει ότι η αυλή σας είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Περικοπή, αερισμός και τροφοδοσία για το φθινόπωρο

Το πρώτο είναι το κόψιμο. Το κούρεμα του χόρτου το φθινόπωρο είναι σημαντικό για την πρόληψη ασθενειών, ώστε το γρασίδι σας να είναι υγιές την άνοιξη. Ένα άλλο που πρέπει να κάνετε στη λίστα ελέγχου εξωραϊσμού του φθινοπώρου είναι ο αερισμός, ο οποίος είναι σημαντικός για τη διάσπαση του εδάφους που έχει συμπιεστεί κάτω από το βάρος του νερού της βροχής την περασμένη σεζόν. Χωρίς αερισμό, το συμπιεσμένο χώμα δεν επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν στις ρίζες του χόρτου σας. Αφού αερίσετε, το λίπασμα είναι επόμενο στη λίστα, ώστε η αυλή σας να τροφοδοτείται σωστά και να είναι έτοιμη να αντέξει τον χειμώνα όταν έρθει. Η φθινοπωρινή λίπανση βοηθά να διασφαλιστεί ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο κατά την ανοιξιάτικη καλλιεργητική περίοδο.

Συγκεντρώνοντας το φθινόπωρο το φθινόπωρο

Ένα πολύ απλό πράγμα στη λίστα ελέγχου εξωραϊσμού του φθινοπώρου είναι να μαζέψετε τα πεσμένα φύλλα που τείνουν να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ομολογουμένως, είναι ελαφρώς ενοχλητικό, αλλά είναι απαραίτητο να αποτρέψετε την επικάλυψη του εδάφους με ένα στρώμα φύλλων που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μούχλα, να παγιδεύσουν πάρα πολύ νερό ή να εμποδίσουν το ηλιακό φως να φτάσει στο γκαζόν σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Φθινοπωρινό κλάδεμα

Το κλάδεμα των φυτών είναι επίσης απαραίτητο. Η αποκοπή των νεκρών ή νεκρών μερών ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη την άνοιξη και η κοπή πολυετών φυτών τα κάνει να εστιάζουν την ενέργειά τους στις ρίζες τους και όχι στα φύλλα τους.

Φυτέψτε το φθινόπωρο, μεγαλώστε την άνοιξη

Το φθινοπωρινό έδαφος είναι ωραίο και υγρό και παρέχει το τέλειο περιβάλλον για νέα φυτά. Η συμπερίληψη της φύτευσης στη λίστα ελέγχου εξωραϊσμού του φθινοπώρου είναι σοφή, επειδή αυτό το υγρό χώμα τα προετοιμάζει για επιτυχία την άνοιξη, όταν ξεκινά η καλλιεργητική περίοδος, αλλά φροντίστε να κάνετε σάπια φύλλα γύρω τους για να προστατεύσετε τις ρίζες τους από τη διάβρωση του εδάφους.

Καθώς ξεκινά το φθινόπωρο, δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου φθινοπωρινού εξωραϊσμού, ώστε η αυλή σας να είναι καλά προετοιμασμένη για τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ώστε η άνοιξη να είναι όσο το δυνατόν πιο πράσινη και ζωντανή μια καλλιεργητική περίοδο. Στην Executive Landscaping, Inc., θα σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τη λίστα ελέγχου του φθινοπώρου εξωραϊσμού και να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που αξίζει να το αγαπήσετε.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

Λίστα ελέγχου πρώιμης και αργής πτώσης

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές συμβουλές κηπουρικής για το φθινόπωρο για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη σεζόν σας με τον σωστό τρόπο:

Αρχές Φθινοπώρου:

 • Ετοιμάστε τα κρεβάτια του κήπου σας για φύτευση όταν κυλήσει η άνοιξη και φυτέψτε λάμπες άνοιξης τώρα.
 • Χρησιμοποιήστε δοχεία ως χώρο φύτευσης φυτών και λουλουδιών που είναι κρύα, ώστε η αυλή σας να μην στερείται χρώματος το χειμώνα.
 • Φέρτε όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορεί να έχετε έξω σε εσωτερικό χώρο, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένα από παράσιτα και ασθένειες.
 • Τυλίξτε τα πιο ευαίσθητα φυτά του κήπου σας με φλις για να τα διατηρήσετε ζεστά όταν τα πράγματα είναι κρύα.
 • Απλώστε σάπια φύλλα σε χώρους κήπου με τρυφερά πολυετή φυτά, ώστε να είναι μονωμένα από το κρύο.
 • Επιτηρήστε το γρασίδι και εφαρμόστε λίπασμα πτώσης στο γρασίδι σας.
 • Κλαδέψτε τους φράχτες σας.

Αργά το φθινόπωρο:

 • Φυτέψτε τον κήπο σας με τριανταφυλλιές, θάμνους, δέντρα και φράκτες που θα αρχίσουν να αποκτούν την πλήρη δόξα τους την άνοιξη και το καλοκαίρι.
 • Φυτέψτε σπόρους δέντρων.
 • Κόψτε τυχόν θάμνους που ανθίζουν αργά, ώστε να μην καταστραφούν από τον άνεμο του χειμώνα.
 • Σκουπίστε το γκαζόν χωρίς φύλλα και αφαιρέστε τις συσσωρεύσεις κομπόστ για να αποτρέψετε την ανάπτυξη σήψης.

Καλέστε τους ειδικούς εξωραϊσμού της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να ελέγξετε τα πάντα στη λίστα ελέγχου φθινοπωρινού τοπίου σας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar