Οι εργαζόμενοι 1nergic πηγαίνουν στη δουλειά με ευχαρίστηση

15
Οι εργαζόμενοι 1nergic πηγαίνουν στη δουλειά με ευχαρίστηση

Οι 550 εργαζόμενοι της 1nergiek έχουν τις ακόλουθες 3 κορυφαίες δηλώσεις: 1. «το αίσθημα σωματικής ασφάλειας στην εργασία μου», 2. «η συνεργασία με τους συναδέλφους μου και η προσβασιμότητα του άμεσου διευθυντή μου» και στην τρίτη θέση «η ευχαρίστηση στη δουλειά μου δουλειά“. Η δήλωση «θα συνιστούσα την 1nergic ως εργοδότη» αυξήθηκε από 32 σε 44 τοις εκατό. Για τρίτη φορά, η Integron διεξήγαγε μια ανεξάρτητη και ανώνυμη έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων (MTO) για την εταιρεία καθαρισμού 1nergiek.
Η συμμετοχή στο MTO έχει αυξηθεί μεταξύ των διαχειριστών περιοχών και της διαχείρισης αντικειμένων σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά, ενώ το ποσοστό παρέμεινε το ίδιο μεταξύ των πεθερικών συναδέλφων.

Παθιασμένος

Οι πεθεροί είναι πολύ πολύτιμοι για την 1nergiek, οπότε η εταιρεία θέλει να τους δώσει επιπλέον προσοχή. „Το κάνουμε αυτό με προσωπική προσοχή, ένα μαθησιακό περιβάλλον, αλλά διασφαλίζουμε επίσης τη σωστή συνεργασία, σωματική και συναισθηματική ασφάλεια και καλύτερες συνθήκες εργασίας“, λέει η Laetitia Simonis, γενική διευθύντρια της 1nergiek. „Όλοι πρέπει να αισθάνονται προστατευμένοι, υποστηριζόμενοι και ασφαλείς.“ Όταν οι συνάδελφοι λένε ότι απολαμβάνουν τη δουλειά τους, με κάνει χαρούμενο. Το να απολαμβάνεις τη δουλειά σου είναι υπέροχο· λέει πολλά για τον ενθουσιασμό των πεθερικών μας».

Βραβείο Εμπειρίας

Η Integron παρουσιάζει κάθε χρόνο τα Βραβεία Εμπειρίας σε οργανισμούς που αποδίδουν καλύτερα στον τομέα της εμπειρίας πελατών και εργαζομένων. Οι υποψηφιότητες για αυτό το βραβείο βασίζονται στα αποτελέσματα της ικανοποίησης πελατών και εργαζομένων. Το 2018 και το 2020, η 1nergiek κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Επαγγελματικές και Οικονομικές Υπηρεσίες. Laetitia: «Από όλες τις εταιρείες αυτής της κατηγορίας, η 1nergic έχει την υψηλότερη ικανοποίηση των εργαζομένων. Φυσικά είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!».

Οι εργαζόμενοι 1nergic πηγαίνουν στη δουλειά με ευχαρίστηση


Να αναλάβει
Νέα

Περισσότερη υπερηφάνεια, περισσότερη συμμετοχή και περισσότερη ικανοποίηση: οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθαρισμού 1nergiek δίνουν στον εργοδότη τους μια καλή βαθμολογία: 8,09. Αυτό φαίνεται από την έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων το 2022. Η προηγούμενη έρευνα για το 2020 έδωσε βαθμολογία 7,84.

Οι καθαρίστριες στο Schiphol επωφελούνται από εναλλασσόμενες εργασίες


Διαρκής
Νέα

Η εργασία καθαρισμού είναι σωματικά απαιτητική εργασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες καθαρισμού, οι οργανώσεις εργοδοτών, τα συνδικάτα και η Schiphol ανέθεσαν από κοινού μια μελέτη για τη βιώσιμη απασχολησιμότητα το 2020/2021. Κατά τη διάρκεια του πιλότου παρατηρήθηκε ότι πολλές καθαρίστριες δεν χρησιμοποιούσαν το σώμα τους εργονομικά.

Οι 1nergic και Gom ήταν υποψήφιοι για το Integron Experience Award


Να αναλάβει
Νέα

Η εταιρεία έρευνας και συμβούλων Integron παρουσιάζει τα Βραβεία Εμπειρίας για δωδέκατη φορά φέτος. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 23 Ιουνίου στο Hal4 στο Ρότερνταμ, αλλά η Integron ανακοίνωσε πρόσφατα τους υποψηφίους. Μεταξύ αυτών είναι οι εταιρείες καθαρισμού 1nergiek και Gom Schoonkeeping.

Φιλοξενία στην καθαριότητα: πρέπει και δεν πρέπει


Φιλοξενία
Πάτωμα

Η φιλοξενία είναι μια έννοια που ακούγεται συχνά και σημαντική στη βιομηχανία καθαρισμού. Μα πώς ακριβώς το κάνεις αυτό, φιλόξενο καθάρισμα; Και πώς δεν το κάνεις; Ζητήσαμε τα πρέπει και τα μη από τον Ronald Bartels, διευθυντή του De Vos Groep, και από τον περιφερειακό διευθυντή Harmineke Dooper και τη γενική διευθύντρια Laetitia Simonis της εταιρείας καθαρισμού 1nergiek.

Η εταιρεία καθαρισμού 1nergiek κέρδισε ξανά το βραβείο εμπειρίας εργαζομένων


Να αναλάβει
Νέα

Η εταιρεία ερευνών και συμβούλων Integron παρουσίασε πρόσφατα τα Experience Awards για ενδέκατη φορά στο κτήμα Kameryck στο Κάμερικ. Συνολικά 41 οργανισμοί προτάθηκαν σε 16 κατηγορίες στον τομέα της εμπειρίας πελατών και εργαζομένων. Το φετινό θέμα ήταν η οργάνωση με προσανατολισμό στον άνθρωπο. Η εταιρεία καθαρισμού 1nergiek κέρδισε ξανά το Employee Experience Award.

Schreibe einen Kommentar