Ο ιστότοπός σας για τα αθλητικά νεανικά πρέπει να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά

27
Ο ιστότοπός σας για τα αθλητικά νεανικά πρέπει να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά

«Χρειάζομαι πραγματικά έναν ιστότοπο για κινητά για το αθλητικό μου πρόγραμμα;»

Πιθανότατα να το αναρωτηθήκατε πρόσφατα. Ίσως και σήμερα. Ίσως ακόμη και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή στο μέλλον για να επανασχεδιάσετε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά.

Το γεγονός είναι ότι τα smartphones είναι η προτιμώμενη μέθοδος πρόσβασης στο διαδίκτυο. Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει τον ιστότοπό σας ώστε να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά ή φιλικός, θα πρέπει να προγραμματίσετε να το κάνετε φέτος.

Ακολουθούν τρεις γρήγοροι λόγοι για τους οποίους ο ιστότοπος του αθλητικού σας προγράμματος για νέους πρέπει οπωσδήποτε να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά.

Σχεδόν το 60% της συνολικής χρήσης του Διαδικτύου είναι στο κινητό

Νωρίτερα φέτος, Πολιτικός άνδρας ανέφερε ότι οι κινητές συσκευές και οι συσκευές tablet αντιπροσωπεύουν το 54,8% του συνόλου των χρηστών παγκοσμίως. Για τη βιομηχανία του νεανικού αθλητισμού, ο αριθμός είναι ακριβώς στο 60%, σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα.

Αν και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους για αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, έχει πέσει σχεδόν 25% σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις στον κόσμο, τις ΗΠΑ και τη βιομηχανία, είναι ασφαλές να πούμε ότι η διαδικτυακή επισκεψιμότητα θα συνεχίσει να μετακινείται προς τις εφαρμογές για κινητά και η επιφάνεια εργασίας θα ξεχαστεί για πολύ, όσον αφορά το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αγορές.

Οι πελάτες νεανικών αθλημάτων το θέλουν και το περιμένουν

Σκεφτείτε τον μέσο πελάτη σας. Θα μπορούσε να είναι ο γονέας που ξοδεύει 40 ώρες την εβδομάδα στη δουλειά, περισσότερες από μία ώρα μετακινώντας, και στη συνέχεια επιπλέον 10-20 την εβδομάδα πηγαίνοντας το παιδί του σε προπονήσεις και παιχνίδια. Ή θα μπορούσε να είναι ο νεαρός επαγγελματίας που πρόσφατα εγγράφηκε σε ένα κοινωνικό πρωτάθλημα για να κάνει περισσότερους φίλους διασκεδάζοντας.

Σημείωση: εάν ο μέσος συμμετέχων ή ο γονέας σας στο αθλητικό σας πρόγραμμα είναι Millennial, θα θελήσετε να το διαβάσετε αυτό.

Ποιο είναι το μόνο κοινό που έχουν αυτοί οι τύποι πελατών; Βρίσκονται εν κινήσει και χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές τους όπου κι αν βρίσκονται—να στέκονται στην ουρά στο παντοπωλείο, να παρακολουθούν τα παιδιά τους σε παιχνίδια ή προπονήσεις, ενώ κάνουν βόλτα τον σκύλο και κατά τη διάρκεια της δικής τους άσκησης. Θέλουν κάτι που να είναι εύκολα και οπτικά αναλώσιμο σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Και το περιμένουν.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία του χρήστη κινητού. Δημιουργήστε ένα απλό ταξίδι για να ακολουθήσει ο χρήστης από τη στιγμή που θα εισέλθει στον ιστότοπο του προγράμματός σας στο smartphone του. Κάντε εγγραφή για τους πελάτες σας μπροστά και στο κέντρο, ώστε να μπορούν να εγγραφούν για φθινοπωρινές δοκιμασίες και να επιστρέψουν επευφημώντας από τις κερκίδες κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά του Ιουνίου.

Μιλώντας για τη διευκόλυνση της εγγραφής…

Αυξήστε την εγγραφή και αυξήστε τα έσοδα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όταν κάνετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς κινητά ή βελτιστοποιημένο, θα αυξήσετε πραγματικά τα έσοδα για το πρόγραμμά σας.

Τα δικά μας δεδομένα δείχνουν μια τάση προς συναλλαγές που ολοκληρώνονται τώρα σε φορητή συσκευή—σε ποσοστό 75%.

Αυτό σημαίνει ότι η εγγραφή γίνεται μέσω κινητής συσκευής, όπως και οι αγορές εξοπλισμού, στολών, ενδυμάτων και ασφάλισης.

Τώρα, συγκρίνετε αυτό με τη συνολική επισκεψιμότητα από κινητές συσκευές στον κλάδο των νεανικών αθλημάτων, η οποία είναι στο 60%. Αυτό σημαίνει ότι από το 60% των ανθρώπων της νεανικής αθλητικής βιομηχανίας που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να επισκεφτούν έναν ιστότοπο, το 75% από αυτούς το κάνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία για να εγγραφούν ή να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Είναι κάτι περισσότερο από αυτό, όμως. Εάν οι χρήστες στον ιστότοπό σας αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε είδος προβλημάτων στην κινητή συσκευή τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βρουν τον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή. Η Google λέει ότι το 61% των χρηστών είναι απίθανο να επιστρέψει σε έναν ιστότοπο για κινητά στον οποίο είχαν πρόβλημα πρόσβασης και το 40% επισκέπτεται τον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή (McKinsey & Company).

Μια λίστα ελέγχου ιστότοπου βελτιστοποιημένη για κινητά

Τώρα που έχετε αυτές τις πληροφορίες, τι κάνετε στη συνέχεια; Σηκώστε το τηλέφωνό σας τώρα και μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματός σας.

Κάντε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις:

  • Φόρτωσε σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα;
  • Είναι εύκολη η πλοήγηση;
  • Αναγνωρίζετε το εμπορικό σήμα σας;
  • Παρέχει καλή εμπειρία χρήστη;
  • Αν δεν ήταν αυτός ο ιστότοπός σας, θα ξοδεύατε χρόνο σε αυτόν;

Εάν απαντήσατε ως επί το πλείστον „όχι“, τότε είναι καιρός να σκεφτείτε έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά ή φιλικό.

Μιλήστε με τους ειδικούς για τη δημιουργία ιστότοπων αθλητικών νέων στο LeagueApps Design Shop για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για κινητά σήμερα.

Schreibe einen Kommentar