Ο καλύτερος πάγκος για γλάστρες κήπου για κάτω από $200

18
Ο καλύτερος πάγκος για γλάστρες κήπου για κάτω από $200

Είτε είστε νέος στην κηπουρική είτε είστε επαγγελματίας, αυτός ο καλύτερος πάγκος κήπου είναι κάτι που πρέπει να έχετε – και κοστίζει λιγότερο από 200 $!

Τελειώσαμε την κατασκευή του θερμοκηπίου μας πέρυσι, οπότε φέτος εστιάζουμε στο στήσιμο του εσωτερικού για μέγιστη χρήση.

Κοιτάζοντας τριγύρω βρήκα τον τέλειο πάγκο από την Best Choice Products και σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο πάγκος να είναι τόσο προσιτός! Ήταν ο καλύτερος πάγκος κήπου που μπορούσαμε να αγοράσουμε.

Εάν είστε νέοι στην κηπουρική, φροντίστε να δείτε τις αναρτήσεις μου:

Καλύτερα χαρακτηριστικά πάγκου κήπου

Αυτός ο πάγκος κήπου διαθέτει μια επεκτεινόμενη επιφάνεια εργασίας που διευρύνει την επιφάνεια εργασίας σας για να γεμίσετε πολλούς δίσκους σπόρων ταυτόχρονα. Και οι δύο πλευρές του επάνω μέρους γλιστρούν προς τα πλάγια, αφήνοντας χώρο για έναν αφαιρούμενο νεροχύτη στη μέση – ιδανικό για τη στέγαση του κομπόστ ή του χώματος σας καθώς ξεκινάτε τους σπόρους σας.

Αυτά ήρθαν επίσης με ρόδες, αλλά καθώς το θερμοκήπιό μας έχει δάπεδο από χαλίκι, αποφασίσαμε να τα παρατήσουμε. Ωστόσο, εάν, για παράδειγμα, κρατάτε τον πάγκο σας στο αίθριο σας, οι τροχοί μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι και ο πάγκος θα μπορούσε ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως χώρος προετοιμασίας φαγητού για μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο.

Διαθέτει δύο επίπεδα ράφια, ιδανικά για την αποθήκευση πακέτων σπόρων, γαντιών, μυστριών κ.λπ.

Είναι επίσης προ-βαμμένο για εξωτερική χρήση και χαμηλή συντήρηση και θα το προστατεύει από τα στοιχεία.

Το κάτω ράφι, επίσης, είναι ιδανικό για την αποθήκευση δίσκων εκκίνησης σπόρων, σακουλών κομπόστ ή γλάστρες που δεν χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή.

Συνδυάζοντας τον πάγκο σας για γλάστρα

Ήμουν πολύ νευρικός με το μεγάλο εγχειρίδιο οδηγιών, όλα τα εξαρτήματα και το υλικό που συνόδευε, αλλά οι οδηγίες ήταν πολύ εύκολο να ακολουθηθούν. Σίγουρα βοηθάει να έχεις έναν φίλο να σε βοηθά να το συνδυάσεις, αλλά όχι απολύτως απαραίτητο.

Συνιστώ να σφίξετε μόνο τα παξιμάδια και τα μπουλόνια μέχρι να σφίξουν τα δάχτυλα, καθώς έπρεπε να προσαρμόσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάποια από τα κομμάτια ήταν ευθυγραμμισμένα στο τέλος, έτσι ώστε να μπορούν να ενωθούν όλα.

Συνολικά όμως, μας πήρε μόνο περίπου 30 χαλαρά λεπτά για να τα συγκεντρώσουμε και ήταν πραγματικά πολύ εύκολο. Οι οδηγίες είναι απίστευτα καλοδουλεμένες.

Συνολικά, αυτός ο πάγκος για γλάστρες είναι η καλύτερη προσθήκη στον κήπο και το θερμοκήπιό μας και θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια!

Για να αγοράσετε ένα για τον εαυτό σας, ρίξτε μια ματιά Προϊόντα Καλύτερης Επιλογής. Συνεργάστηκα ακόμη και μαζί τους για να σας εξασφαλίσω έκπτωση 5% σε όλα τα είδη κηπουρικής τους με τον κωδικό κουπονιού: HILLS5 Δείτε τα!

Schreibe einen Kommentar