Ο M. Spenser Boyd συμμετέχει στη σχολή του Webb Institute

9
Ο M. Spenser Boyd συμμετέχει στη σχολή του Webb InstituteΤο Webb Institute είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Spenser Boyd εντάχθηκε στη σχολή ως Επίκουρος Καθηγητής Μηχανολόγων Μηχανικών και ανέλαβε το νέο ρόλο του Συντονιστή Αειφορίας.

Ο Spenser, ενεργός μηχανικός ενέργειας και συστημάτων με έμφαση στη βιωσιμότητα, αποφοίτησε από το Webb το 2017 και κέρδισε το M.Eng του. στα Ενεργειακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο Lehigh. Υπηρέτησε ως επίκουρος καθηγητής στο Webb το χειμερινό εξάμηνο του 2022 και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή σχετικά με τις συνεργατικές προσομοιώσεις συστημάτων με το Πανεπιστήμιο George Washington. Ως Επίκουρος Καθηγητής θα διδάξει μαθήματα επιστήμης μηχανικής και ναυτιλιακής μηχανικής.

Η Webb αναγνωρίζει τη βαθιά αλλαγή στον σχεδιασμό, την πρόωση και την προμήθεια καυσίμων των πλοίων που θα συμβεί καθώς η ναυτιλιακή βιομηχανία απανθρακοποιείται τα επόμενα 25 χρόνια. πρέπει να προετοιμάσουμε τους αποφοίτους μας για τις καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσονται. Ο Συντονιστής Αειφορίας θα διευκολύνει τις αλλαγές στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα για να υποστηρίξει αυτή τη στροφή. φέρτε κορυφαίους ομιλητές στο Webb για να μοιραστούν τις γνώσεις τους. ανάπτυξη ακαδημαϊκών και βιομηχανικών συνεργασιών σε αυτόν τον τομέα· διαχείριση των συνεδρίων βιωσιμότητας της Webb. και να συντονίσει τη συμμετοχή του διδακτικού προσωπικού σε όλο τον χώρο της αειφορίας με αυξημένη έρευνα και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ο Spenser είναι κατάλληλος για αυτόν τον νέο ρόλο. Έχει διεξαγάγει έρευνα για την ανθεκτικότητα στο κλίμα στη Νέα Υόρκη, προσεγγίσεις αποθήκευσης ενέργειας για εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μοντελοποίηση σύνθετων συστημάτων. Η συνεχιζόμενη έρευνά του έχει καλύψει τον σχεδιασμό βιώσιμων συστημάτων και την απαλλαγή του κύκλου ζωής του άνθρακα. Ο Spenser έχει εργαστεί για μια εταιρεία συμβούλων ενέργειας, τη NYSERDA, και μια εταιρεία σχεδιασμού βιώσιμης αρχιτεκτονικής.

Ο Spenser είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στο Webb με τη σύζυγό του, Anna, και θα βοηθήσει να διδάξει τις επόμενες γενιές ηγετών του κλάδου και να προωθήσει το όραμα του Webb ως ηγέτη στην εκπαίδευση για την αειφορία στη θάλασσα.Schreibe einen Kommentar