Περπάτημα σε διακοσμήσεις για την αυλή της Χειμερινής Χώρας των Θαυμάτων

13
Περπάτημα σε διακοσμήσεις για την αυλή της Χειμερινής Χώρας των Θαυμάτων
χειμερινή χώρα των θαυμάτων

Εδώ κατά μήκος της ακτής του Κόλπου, όταν κυλάει ο χειμώνας, δεν έχουμε τα ίδια οπτικά στοιχεία που έχουν άλλες περιοχές της χώρας. Δεν έχουμε χιονισμένα πεζοδρόμια ή αστραφτερά δέντρα ντυμένα με παγάκια. Ωστόσο, βιώνουμε σοβαρές πτώσεις της θερμοκρασίας που μας κάνουν να ξύνουμε τα κεφάλια μας και να αναρωτιόμαστε αν βρισκόμαστε ακόμα στη Φλόριντα, ρίγη τόσο κόκκαλα που χαιρόμαστε που δεν ήρθε το χιόνι στο δρόμο μας. Αλλά ακόμα κι έτσι, θέλουμε ακόμα να νιώσουμε – και να δούμε – τη γιορτή της εποχής… Και εκεί είναι που παίζουν ρόλο η διακόσμηση της αυλής της χειμερινής χώρας των θαυμάτων.

Φυσικά, οι χειμερινές διακοσμήσεις της αυλής της χώρας των θαυμάτων είναι υποκειμενικές. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη μινιμαλιστική προσέγγιση, ενώ άλλοι πηγαίνουν πλήρως στον Βόρειο Πόλο. Όποια και αν είναι η έμπνευση, ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να μπείτε στο πνεύμα και να διασκεδάσετε με την αυλή σας, καθώς τα λαμπερά χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα λιγότερο χαρούμενο τοπίο που θα μπορούσε πραγματικά να κάνει λίγη αναζωογόνηση.

Γιρλάντες Πρασίνου

Μιλώντας για ερυθρελάτη, δοκιμάστε να στολίσετε την περιοχή της μπροστινής βεράντας σας με γιρλάντες από έλατο και μούρα συνυφασμένα με λαμπάκια. Τυλίξτε τις γιρλάντες γύρω από στύλους και ράγες ή τραβήξτε τις από τις μπροστινές μαρκίζες και όλοι όσοι περνούν από το σπίτι σας θα δουν αμέσως τη γοητεία χωρίς να τους χτυπήσετε με τέτοια κυριολεκτική έννοια. Είναι μια πιο αριστοκρατική, πιο minimal πινελιά που εξακολουθεί να μεταφέρει το μήνυμα της χειμωνιάτικης χώρας των θαυμάτων.

Αποκτήστε φαντασία

Ομολογουμένως, μερικές από τις πιο δημοφιλείς διακοσμήσεις αυλής της χειμερινής χώρας των θαυμάτων εξακολουθούν να περιλαμβάνουν πολύ κιτς. Και γιατί όχι? «Είναι η εποχή που πρέπει να είναι χαρούμενη, αλλά σκεφτείτε τρόπους διακόσμησης που είναι εορταστικοί χωρίς να είναι υπερβολικά τυπικοί. Το να κάνετε την αυλή σας να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους στο μπλοκ είναι η μισή απόλαυση, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και δοκιμάστε κάτι πιο ευφάνταστο, όπως μη παραδοσιακά χρώματα ή ακόμα και spin-offs από τα αναμενόμενα. Αντί για τον Φρόστι ο Χιονάνθρωπος, τι θα λέγατε για τη Φροστίνα τη Χιονάνθρωπο;

Σκεφτείτε το περιορισμό της έκκλησης ενώ είστε σε αυτό. Τι θέλετε να δουν και να νιώσουν οι άνθρωποι όταν περνούν από το σπίτι σας; Θέλετε να γελάσουν με απόλαυση βλέποντας τις χειμερινές διακοσμήσεις της αυλής σας στη χώρα των θαυμάτων ή να αναστενάζουν με απορία; Ανάλογα με το τι επιλέγετε, αυτό το όραμα θα πρέπει επίσης να μεταφράζεται από μέρα σε νύχτα, γι‘ αυτό σκεφτείτε τον φωτισμό και τον τρόπο με τον οποίο παίζει το γραφικό σας χρονογράφημα μόλις βγουν τα αστέρια.

Διακοσμητικές πόρτες

Απλές πινελιές για να προσθέσετε στη χειμερινή σας διακόσμηση της αυλής των θαυμάτων περιλαμβάνουν εορταστικά στεφάνια κρεμασμένα στην πόρτα. Τα στεφάνια DIY είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε προσωπικό στυλ και να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα που σας αρέσουν, αντί να τηρείτε τους συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν προκαθοριστεί από την επιλογή που βρίσκετε στο κατάστημα, γι‘ αυτό μάθετε. Κάντε την πόρτα σας ακόμα πιο έντονο, τυλίγοντάς το σε γιρλάντα και ψεύτικα ζαχαρωτά φρούτα.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

Ντυμένος με τα φώτα διακοπών

Βάλτε τα δέντρα στην μπροστινή ή τις πλαϊνές αυλές σας με αστραφτερά φώτα και χρησιμοποιήστε το απλό χρώμα των λευκών φώτων για να διατηρήσετε τα πράγματα συνεκτικά, ζεστά και εκλεπτυσμένα χωρίς να χάσετε τίποτα από τη γοητεία της χειμερινής χώρας των θαυμάτων παράγοντας. Προσθέστε λίγο περισσότερη λάμψη και λάμψη στο μείγμα με στολίδια που δεν θρυμματίζονται, ασφαλή για εξωτερικούς χώρους, όπως διακοσμητικές μπάλες σε μια όμορφη σειρά χρωμάτων και μεταφέρετε τα φώτα και τα στολίδια στην μπροστινή περίμετρο του σπιτιού.

Φωτίστε με Φωτιστικά

Ξεκινήστε τη χειμερινή σας διακόσμηση της αυλής της χώρας των θαυμάτων με φωτιστικά που πλαισιώνουν τους μπροστινούς διαδρόμους και κατά μήκος των διαδρόμων σας. Ο ζεστός φωτισμός δίνει ένα μαγικό αποτέλεσμα μετά τη δύση του ηλίου, και σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει αυτή τη ζεστή και χαρούμενη λάμψη;

Στην Executive Landscape, Inc., εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την ακτή του Κόλπου εδώ και χρόνια και διατηρούμε τη φήμη της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών που κρατούν τα τοπία τους αντάξια των χειμερινών διακοσμήσεων αυλής των θαυμάτων που αγαπούν. Αυτό είναι το δώρο μας σε αυτούς, και είναι ένα που δεν χάνει ποτέ τη μαγεία του.

Καλέστε τους ειδικούς εξωραϊσμού της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προετοιμασία του τοπίου σας για τη χειμερινή διακόσμηση της αυλής της χώρας των θαυμάτων σήμερα!

Schreibe einen Kommentar