Πώς ένα Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να σας ωφελήσει

9
Πώς ένα Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να σας ωφελήσει

Πώς ένα Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να σας ωφελήσει

Ένα πράγμα που μας δίδαξε η πανδημική ζωή είναι ότι ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας, οι δουλειές συνεχίζονται.

Από εκείνους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή μέχρι εκείνους στα παρασκήνια που πραγματοποιούν μισθοδοσίες και προγραμματίζουν αποστολές, η επιχείρηση περιλαμβάνει πραγματικά τόσα πολλά και σημαίνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Συνήθιζα να φανταζόμουν την «επιχείρηση» καθώς ο μπαμπάς μου ντυνόταν με κοστούμι κάθε πρωί, κουβαλούσε έναν χαρτοφύλακα έξω από την πόρτα στη δουλειά και καθόταν πίσω από ένα μεγάλο γραφείο κάνοντας συμφωνίες με άλλους άντρες με κοστούμια.

Σήμερα, ωστόσο, άνδρες και γυναίκες διευθύνουν διεθνείς επιχειρήσεις από τα smartphone τους, ενώ είναι κουλουριασμένοι σε έναν καναπέ ή από τεράστιους πύργους γραφείων στο κέντρο της πόλης.

Οι επιχειρήσεις είναι παντού και όσοι είναι αρκετά τυχεροί που γνωρίζουν τα μέσα και τα έξω βγάζουν αρκετά προς το ζην.

Είτε θέλετε να εργαστείτε ως μέρος μιας οικογενειακής επιχείρησης, είτε ξεκινήστε τη δική σας προσπάθεια είτε εργαστείτε σε μια μεγάλη εμπορική εταιρεία. ένα δίπλωμα διοίκησης επιχειρήσεων θα σας βάλει στο σωστό δρόμο.

Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώση και κατανόηση των βασικών στοιχείων της επιχείρησης και της διαχείρισης – είναι επίσης μια εξαιρετική εισαγωγή στον κόσμο των επιχειρήσεων εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία. Θα ενθαρρυνθείτε να εφαρμόσετε την ακαδημαϊκή θεωρία σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας μόλις αποφοιτήσετε.

Ο Will Zak είναι πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων και αποφάσισε να ακολουθήσει το πρόγραμμα επειδή του άρεσαν οι διαπροσωπικές πτυχές και η επαγγελματική πορεία. «Στο γυμνάσιο, μου άρεσαν οι γλώσσες και η συνεργασία με άλλους ανθρώπους, οπότε ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι που να το περικλείει και θα μου επέτρεπε να ταξιδέψω και διεθνώς».

Ο Ζακ δεν είχε ιδέα πόσες επιλογές υπήρχαν μέχρι που μπήκε στο πρόγραμμα και άνοιξαν μπροστά του τόσοι δρόμοι καριέρας.

«Οι επιχειρήσεις είναι ένα καλό σημείο προσγείωσης για ανθρώπους που δεν είναι σίγουροι πού θέλουν να πάνε», λέει ο Zak. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί τομείς που πρέπει να εξερευνήσετε και πράγματα που μπορείτε να μάθετε που μπορείτε να ακολουθήσετε τα δυνατά σας σημεία και τα πάθη σας και να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει».

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία της μελέτης ενός διπλώματος διαχείρισης επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων διαχείρισης που θα σας επιτρέψουν να είστε πολύτιμο πλεονέκτημα για οποιονδήποτε οργανισμό.

Ο Ζακ τόνισε επίσης ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για ανάπτυξη και για ανάπτυξη συνδέσεων στις επιχειρήσεις, επομένως υπάρχουν πολλές πόρτες που θα σας ανοίξουν στην πορεία. Με νέες επιχειρήσεις να εμφανίζονται κάθε μέρα και νέες ευκαιρίες να έχετε, δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή.

„Ένα μεγάλο μέρος της απήχησης για εργασία στον κόσμο των επιχειρήσεων τώρα είναι ότι λόγω όλων των διαφορετικών επιλογών εκεί έξω, είναι εύκολο να βρείτε έναν ρόλο που να ευθυγραμμίζεται με τις δικές σας αξίες και πεποιθήσεις“, λέει ο Zak.

Το πρόγραμμα Business Management είναι επίσης ένα τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε για τον εκκολαπτόμενο επιχειρηματία. Με μαθήματα λογιστικής, μάρκετινγκ και διαφήμισης για να αναφέρουμε μερικά, είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας βάλει στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.

Το 2019 υπολογίστηκε ότι υπήρχαν 3,5 εκατομμύρια επιχειρηματίες στον Καναδά. Έτσι, αν έχετε μια υπέροχη ιδέα ή ένα όνειρο εκκίνησης στα σκαριά, η κατανόηση των βασικών αρχών της διαχείρισης μιας επιχείρησης είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει επιτυχημένους.

Schreibe einen Kommentar