Πώς ανανεώνετε τον κωδικό 95;

3
Πώς ανανεώνετε τον κωδικό 95;

Εάν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, πρέπει να αποκτήσετε το βασικό προσόν Κωδικός 95. Για ορισμένους λόγους, δεν θα το έχετε αυτό για ολόκληρη την καριέρα σας, αλλά θα πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά περαιτέρω εκπαίδευση για να την παρατείνετε. Θέλετε να μάθετε πότε πρέπει να το ανανεώσετε και τι πρέπει να κάνετε για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επέκταση; Στη συνέχεια, διαβάστε.

Πότε πρέπει να ανανεώσετε τον κωδικό 95;

Ως οδηγός φορτηγού έχετε ένα φανταστικό και απαιτητικό επάγγελμα, αλλά πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση σε επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο. Δεν πρέπει να δίνετε προσοχή μόνο στο δικό σας φορτηγό, γιατί είναι εξίσου σημαντικό να διατηρείτε το περιβάλλον ασφαλές για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Στην αρχή της καριέρας σας μαθαίνετε όλους τους κανόνες και τους νόμους που είναι σημαντικοί για να εκτελέσετε την εργασία σας με ασφάλεια. Θα λάβετε επίσης κάποια εξάσκηση ώστε να μάθετε να εφαρμόζετε τις σωστές ενέργειες. Ωστόσο, συμβαίνει συχνά να ξεχνάτε πράγματα με τον καιρό ή να αλλάζουν ορισμένοι κανόνες. Γι‘ αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να ανανεώνετε το πιστοποιητικό Κωδικός 95, ώστε να είστε ξανά πλήρως ενημερωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείτε περαιτέρω εκπαίδευση μία φορά κάθε 5 χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις τιμές για αυτό το μάθημα εδώ. Αφού ακολουθήσετε ένα τέτοιο μάθημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τους κανόνες και θα βγείτε στο δρόμο με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

κωδικός 95

Τι μπορείτε να περιμένετε κατά την ανανέωση του Κωδικού 95

Ένα μάθημα ανανέωσης θα εξετάσει τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κατακτήσετε για να διατηρήσετε τον Κώδικά σας 95. Δίνουμε προσοχή τόσο στη θεωρία που πρέπει να κατακτήσετε όσο και στο πρακτικό μέρος. Εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς και τα δύο, η πιστοποίηση Code 95 θα επεκταθεί και μπορείτε ακόμα να οδηγείτε το φορτηγό επαγγελματικά. Πρέπει να ολοκληρώσετε συνολικά 35 ώρες περαιτέρω εκπαίδευσης για να ανανεώσετε τον Κωδικό 95 σας. Τα πρακτικά μέρη του βασικού τίτλου σπουδών αποτελούνται από εξέταση οδήγησης και δοκιμή σε κλειστό χώρο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο εκπαιδευτής θα συζητήσει τη θεωρία με τους μαθητές για μερικές ώρες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στο πρακτικό μέρος.

Ακολουθήστε τον κωδικό περαιτέρω εκπαίδευσης 95

Το Euro Transport College είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει εσάς και τους υπαλλήλους σας να ανανεώσετε τον Κωδικό 95. Είμαστε πιστοποιημένοι για να σας καθοδηγήσουμε τόσο στην απόκτηση της άδειας οδήγησης φορτηγού όσο και στην ανανέωση του Κωδικού 95. Είστε εσείς ή οι υπάλληλοί σας μόνο στην αρχή; επαγγελματιας οδηγος? Παρέχουμε επίσης μαθήματα για την άδεια οδήγησης ρυμουλκούμενου (BE), την άδεια οδήγησης φορτηγού (C) και την άδεια οδήγησης ρυμουλκούμενου φορτηγού. Θα σε δούμε σύντομα;

Schreibe einen Kommentar