Πώς ελέγχετε τους βαθμούς ΚΩΔΙΚΟΣ 95 και πότε χρειάζεται ανανέωση;

1
Πώς ελέγχετε τους βαθμούς ΚΩΔΙΚΟΣ 95 και πότε χρειάζεται ανανέωση;

Ως επαγγελματίας οδηγός είστε υποχρεωμένοι να λάβετε τον κωδικό 95. Έχετε αποκτήσει το βασικό προσόν του κωδικού 95; Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε πόσους πόντους κωδικού 95 έχετε και πότε είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τον κωδικό 95. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε μόνοι σας τον κωδικό 95 πόντους σας. Αφού μάθετε πόσους βαθμούς έχετε για τον κωδικό 95, είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζετε τον ελάχιστο αριθμό πόντων που χρειάζεστε, ώστε ο κωδικός 95 να παραμείνει έγκυρος. Εάν ο κωδικός 95 έχει λήξει, πρέπει να τον ανανεώσετε, αλλά πότε πρέπει να ανανεώσετε τον κωδικό 95;

Ελέγξτε τον κωδικό 95 σημεία

Αναρωτιέστε πώς να ελέγξετε τον κωδικό 95 πόντους; Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω Για να δείτε πόσους πόντους έχετε, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με το DigiD σας Το CBR μου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στα αποτελέσματα και κάτω από την επικεφαλίδα «ημερομηνία λήξης του τρέχοντος κωδικού σας 95» θα υποδειχθεί πότε θα λήξει ο κωδικός 95. Επομένως, αναμένεται να ελέγχετε τακτικά αυτήν την επισκόπηση και να ανανεώνετε τον κωδικό 95 πριν από αυτήν την ημερομηνία λήξης.

Πώς λειτουργεί η προσθήκη κωδικού 95 πόντων;

Εάν έχετε ελέγξει τον κωδικό 95 πόντους μέσω του My CBR, θα γνωρίζετε επίσης πότε πρέπει να παρακολουθήσετε ένα μάθημα ανανέωσης 35 ωρών. Εάν έχετε ολοκληρώσει τις ώρες εκπαίδευσης, το CBR θα το μεταβιβάσει στο RDW. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια επιστολή από το RDW που θα αναφέρει ότι ο κωδικός μπορεί να εξαργυρωθεί για 95 ώρες. Μόλις πιστωθεί ο κωδικός 95 πόντοι, ο κωδικός 95 σας ισχύει ξανά για πέντε χρόνια.

επέκταση κωδικού 95

Πότε πρέπει να ανανεώσετε το πιστοποιητικό του κωδικού 95;

Σχεδόν πάντα πρέπει να ανανεώσετε το πιστοποιητικό κωδικού 95 μετά από πέντε χρόνια αφότου λάβατε τον αρχικό κωδικό 95. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει ένα περαιτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολύ πριν από την ημερομηνία λήξης του κωδικού 95. Οι χρόνοι αναμονής μπορεί να αυξηθούν σημαντικά λόγω της καθυστέρησης κατά την περίοδο του κορωνοϊού. Λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα, θα αποφύγετε την απαγόρευση οδήγησης φορτηγού επειδή ο κωδικός 95 έχει λήξει.

Συμβουλές για την ανανέωση των χαρτιών του κωδικού 95

Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανανέωση του κωδικού 95:

  • Δεν έχετε ολοκληρώσει το 35% της περαιτέρω εκπαίδευσης εντός πέντε ετών; Τότε ο Κωδικός σας 95 δεν ισχύει πλέον και δεν επιτρέπεται να οδηγείτε επαγγελματικά.
  • Ένας οδηγός είναι υπεύθυνος για την εγκυρότητα του κωδικού 95. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθείτε πότε λήγει ο κωδικός 95 και, ως εκ τούτου, πρέπει να επεκταθεί κάνοντας ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης.
  • Από τις 35 ώρες μετεκπαίδευσης, τουλάχιστον 7 ώρες πρέπει να είναι πρακτική εκπαίδευση και μέσα σε αυτές τις 7 ώρες ο οδηγός πρέπει να οδηγεί τουλάχιστον 2,5 ώρες.
  • Μέσω του My CBR, κάθε οδηγός μπορεί να ελέγξει μόνος του ποιες ώρες περαιτέρω εκπαίδευσης μετρούν για την απόκτηση του κωδικού 95

Επέκταση κωδικού 95 στο Euro transport college

Έχουν περάσει τα πέντε χρόνια και πρέπει να ανανεώσετε τον κωδικό σας 95; Κανένα πρόβλημα! Το Euro transport college προσφέρει περαιτέρω εκπαίδευση για τον κωδικό 95. Είναι ακόμη δυνατό να ολοκληρώσετε την περαιτέρω εκπαίδευσή σας σε 3,5 ημέρες. Για να ανανεώσετε τον κωδικό σας 95, πρέπει να ολοκληρώσετε 35 ώρες περαιτέρω εκπαίδευσης. Αυτό χωρίζεται σε μαθήματα αυτο-μελέτης και στην τάξη. Στη συνέχεια θα αρχίσουμε να βουρτσίζουμε τα θεωρητικά και πρακτικά μέρη. Εάν ολοκληρώσετε επιτυχώς την περαιτέρω εκπαίδευση, θα λάβετε πιστοποίηση για την άδεια οδήγησής σας και μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο χωρίς καμία ανησυχία. Θέλετε να μάθετε τι να κάνετε εάν ο Κωδικός σας 95 έχει λήξει; Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτήν τη σελίδα.

Schreibe einen Kommentar