Πώς η μόνη εμπορική αστική φάρμα του Άρλινγκτον μετατράπηκε σε «Γεωργία που υποστηρίζεται από την κοινότητα»

5
Πώς η μόνη εμπορική αστική φάρμα του Άρλινγκτον μετατράπηκε σε «Γεωργία που υποστηρίζεται από την κοινότητα»

Χάρη στις αλλαγές που επέφερε η πανδημία, οι κάτοικοι του Αρλινγκτον μπορούν πλέον να παραδίδουν προϊόντα από το αγρόκτημα στο τραπέζι απευθείας στην πόρτα τους.

Κρυμμένο σε ένα ανεπιτήδευτο strip mall στην εθνική οδό Lee, το Fresh Impact — το οποίο παρουσιάσαμε τον Οκτώβριο — είναι το μοναδικό εμπορικό αστικό αγρόκτημα της κομητείας. Χωρίς σήμανση ή αποκαλυπτόμενη διεύθυνση, η Fresh Impact καλλιεργεί ειδικά συστατικά όπως βρώσιμα λουλούδια και μικροπράσινα για σεφ στην τοπική βιομηχανία εστιατορίων για περισσότερα από τρία χρόνια.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον ιδρυτή Ryan Pierce, η φάρμα είχε τον πιο κερδοφόρο μήνα της. Αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα, καθώς ο COVID-19 άρχισε να εξαπλώνεται στην περιοχή του DC, κλείνοντας τελικά όλες τις υπηρεσίες του εστιατορίου για φαγητό, ο Pierce είπε ότι η Fresh Impact έχασε κάθε πελάτη.

«Ήμασταν αντιμέτωποι με μια επιλογή: να το κλείσουμε και να προσπαθήσουμε να το αποβάλουμε, κάτι που θα σήμαινε την απόλυση του προσωπικού μας ή μήπως προσπαθούμε να στραφούμε στην καταναλωτική αγορά;» είπε ο Πιρς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://www.arlnow.com/2020/06/08/how-arlingtons-only-commercial-urban-farm-shifted-to-community-supported-agriculture/

Schreibe einen Kommentar