Πώς το LeagueApps προστατεύει τα δεδομένα του παίκτη σας

8
Πώς το LeagueApps προστατεύει τα δεδομένα του παίκτη σας

Η κορυφαία προτεραιότητά σας ως διοργανωτής αθλητικών νέων είναι να προστατεύστε τα παιδιά από κάθε είδους κίνδυνο— είτε είναι τραυματισμοί, εκφοβισμός, ή τα δεδομένα τους σε κίνδυνο. Ως συνεργάτης σας σε όλα αυτά, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσουμε τα δεδομένα του παίκτη σας, ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε την τεχνολογία αλλαγής παιχνιδιού στην οποία βασίζεται ο οργανισμός σας για την εκτέλεση των προγραμμάτων σας.

Η τεχνολογία εγγραφής σας διευκολύνει να συλλέγετε, να αποθηκεύετε και να χρησιμοποιείτε τις προσωπικές πληροφορίες και τις πληροφορίες πληρωμής για χιλιάδες παιδιά, και εμείς δεν παίρνουμε αυτή την ευθύνη ελαφρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε σημαντικά στον χρόνο ασφάλειας των δεδομένων μας—για να σας παρέχουμε ήσυχο ότι τα δεδομένα του προγράμματος αναπαραγωγής σας δεν θα τεθούν ποτέ σε κίνδυνο.

Ακολουθεί λίγα λόγια για το πώς το LeagueApps διατηρεί τα δεδομένα του παίκτη σας ασφαλή και ασφαλή:

Πληρωμές συμβατές με PCI

Πολλά χρήματα και πληροφορίες πληρωμών ανταλλάσσουν χέρια ανάμεσα σε εσάς και τις οικογένειές σας μέσω του LeagueApps, επομένως συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη τεχνολογία για να το διατηρήσουμε ασφαλές. Όλες οι πληρωμές μας βασίζονται στο Stripe—την ίδια πλατφόρμα πληρωμών συμβατή με το Payment Card Industry (PCI) στην οποία βασίζονται η Amazon και η Uber για την επεξεργασία των πληρωμών τους. Το PCI Compliance είναι ένα πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών που χρησιμοποιείται για το χειρισμό πιστωτικών καρτών από μεγάλες μάρκες.

Δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα δεδομένα σας με διαφημιστές

Η πολιτική απορρήτου μας είναι απλή: είναι ο οργανισμός και τα δεδομένα σας. Εσείς καθορίζετε ποιος έχει πρόσβαση σε τι και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα πουλήσουμε ή δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ στοιχεία επικοινωνίας σε τρίτους ή δεν θα προβάλλουμε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Αυτό έχει δύο πλεονεκτήματα για τον πελάτη σας: τα δεδομένα τους είναι ασφαλή από τους διαφημιστές και η εμπειρία εγγραφής τους είναι χωρίς διαφημίσεις, επομένως δεν υπάρχουν διαφημίσεις που γεμίζουν την εφαρμογή και τον ιστότοπό σας, αποσπώντας την προσοχή των μελών σας από τις πληροφορίες που χρειάζονται. Νίκη νίκη.

Κρυπτογραφημένες πληροφορίες

Κάθε πληροφορία που ανεβάζεται στην πλατφόρμα μας—από ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις έως πληροφορίες πιστωτικών καρτών—είναι κρυπτογραφημένη για λόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και τα δεδομένα των πελατών σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Η κυβερνοασφάλεια είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος τομέας και είμαστε ένας συνεχώς εξελισσόμενος οργανισμός—που σημαίνει ότι μελετάμε και εφαρμόζουμε τις αναδυόμενες τάσεις και προσαρμόζουμε τις διαδικασίες ασφαλείας μας για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση με όλους τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς κανονισμούς. Από την κρυπτογράφηση έως τα τείχη προστασίας υπολογιστών cloud, έχουμε εσάς και την επιχείρησή σας καλυμμένοι από κάθε οπτική γωνία.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη πολιτική απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα των συνεργατών μας εδώ. Εάν εξακολουθείτε να είστε ασαφείς για κάτι, μη διστάσετε να το κάνετε απευθυνθείτε σε εμάς ώστε να μπορούμε να σας ησυχάσουμε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε όλα τα δεδομένα των παικτών μας.

Schreibe einen Kommentar