Πώς το Youth Lacrosse προσελκύει αθλητές πολλαπλών αθλημάτων

12
Πώς το Youth Lacrosse προσελκύει αθλητές πολλαπλών αθλημάτων

Η λίστα ελέγχου για έναν διευθυντή λέσχης λακρός νέων μπορεί να είναι εντελώς τρομακτική. Εξασφάλιση χώρου στο γήπεδο, διαπραγματεύσεις με εταιρείες ένδυσης, πρόσληψη και εκπαίδευση προπονητών, κρατήσεις διαιτητών και αθλητικών προπονητών—η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Οι πιο επιτυχημένοι στον κλάδο έχουν βασιστεί στην τεχνολογία για να εξορθολογίσουν την καθημερινότητά τους, αλλά αυτό μπορεί να σας οδηγήσει μόνο τόσο μακριά. Στο τέλος, οι αληθινοί παίχτες, που μπορούν να διαχειριστούν σωστά τον χρόνο και τους πόρους τους, ανεβαίνουν στην κορυφή. Η κυριότερη μεταξύ όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένας διοργανωτής αθλητικών νέων είναι η έλλειψη χρόνου, τελικά.

Η αλληλεπίδραση με τον ενθουσιώδη overachiever έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο για την ομάδα του LeagueApps, αλλά η Amanda Kammes μπορεί να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μέχρι σήμερα. Ο COO του Lakeshore Lacrosse ήταν απασχολημένη από τότε που τελείωσαν οι μέρες του παιχνιδιού της. Έπειτα από τέσσερα χρόνια ως πόιντ γκαρντ στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, η Καμμές μπλόκαρε την επαγγελματική της ζωή. Η λίστα επιτυχιών περιλαμβάνει πέντε χρόνια ως προπονητής μπάσκετ κολεγίου D-1, τέσσερα χρόνια ως προπονητής λακρός D-1, ολοκλήρωση πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Νοσηλευτική, τέσσερα χρόνια ως προπονητής λακρός γυμνασίου και μια θητεία ως Διευθυντής Πωλήσεις με το NXT Sports.

Ο Κάμμες έχει τώρα την αποστολή να φέρει το ίδιο επίπεδο επιτευγμάτων στο Lakeshore Lacrosse ενώ αναπτύσσει το παιχνίδι σε όλη τη Midwest. Τραβήξτε λοιπόν μια καρέκλα και απολαύστε όσα έχει να πει αυτή η σύγχρονη αναγεννησιακή γυναίκα για το μέλλον του νεανικού λακρός.

Προκλήσεις στην Επιτάχυνση του Λακρός Νέων

Νομίζω ότι από την άποψη του ενδιαφέροντος, το λακρός ανθεί εδώ στο Ιλινόις. Από την οπτική των «μπότες στο έδαφος» εδώ με το Lakeshore Lacrosse, έχω εντυπωσιαστεί από το πόσα ζητούν οι γονείς και πόσα θέλουν τα παιδιά, περισσότερη εκπαίδευση και περισσότερες ευκαιρίες να μάθουν για τα μπαστούνια/τον εξοπλισμό τους. Το επίπεδο ενδιαφέροντός τους είναι πραγματικά πολύπλευρο. Στην Ανατολή, βρήκα τα παιδιά να είναι κακομαθημένα. Υπάρχει ένα κατάστημα λακρός κάθε μίλι. Κυριολεκτικά, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, θα μπορούσα να οδηγήσω σε έναν δρόμο, και σε μια έκταση πέντε μιλίων, θα μπορούσα να χτυπήσω τρία καταστήματα λακρός. Εδώ δεν είναι έτσι. Υπάρχει ένα κατάστημα λακρός, και είναι πολύ ψηλά στην ακτή, επομένως δεν είναι βολικό για το 90% των παιδιών στην περιοχή του Σικάγο. Η έλλειψη έκθεσης μπορεί να φαίνεται μικρό πράγμα, αλλά μεγεθύνει πόσο νέο είναι το άθλημα εδώ έξω. Πιστεύω επίσης ότι ένας από τους περιοριστικούς παράγοντες και η μεγαλύτερη διαφορά από την Ανατολή, είναι ο αριθμός των ποιοτικών προπονητών. Αυτή τη στιγμή ο όγκος των προπονητών δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Η εύρεση καλών προπονητών που είτε έχουν παίξει είτε προπονήσει το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο για να εκπαιδεύσει αυτά τα παιδιά και να βεβαιωθεί ότι διδάσκονται σωστά, καταλήγει να είναι μια πραγματική πρόκληση. Και πάλι, είμαστε κακομαθημένοι από την Ανατολή, ακόμη και σε επίπεδο γονέων. Σίγουρα, οι γονείς είναι γονείς στο τέλος της ημέρας και μερικές φορές ξέρουν για τι μιλάνε και μερικές φορές όχι, αλλά πολλοί γονείς από την Ανατολή έπαιξαν το παιχνίδι με κάποια ιδιότητα. Αυτό απλά δεν συμβαίνει στα Midwest. Αυτό σημαίνει ότι καθώς το παιχνίδι μεγαλώνει, ανατροφοδοτεί τις τάξεις των προπονητών. Το νέο κύμα προπονητών είναι πρώην παίκτες συλλόγων και λυκείου της περιοχής. Έπειτα, έχετε παιδιά που επιστρέφουν από κολέγιο και αποφοίτους κολεγίων που έπαιξαν στα σχολεία μας Midwest, όπως η Marquette, η Notre Dame, το Northwestern και έμειναν εδώ μετά την αποφοίτησή τους. Τα συλλέγουμε για να διδάξουμε τα αρχάρια παιδιά μας και να γίνουν μέρος του κλαμπ, και να εκτελέσουμε μερικά από τα ελίτ προπονητικά προϊόντα. Αυτοί είναι οι τύποι προπονητών που χρειάζεστε, επομένως είναι πολύ δύσκολο να εκτελέσετε αυτά τα πράγματα όταν είναι λεπτή επιλογή για το ποιος είναι διαθέσιμος για να το εκτελέσει.

Ομοιότητες μεταξύ Νεανικού Λακρός και άλλων αθλημάτων

Το crossover σε ομοιότητες μεταξύ μπάσκετ και λακρός είναι τεράστιο. Από τα X και τα Os του, μέχρι τη ρευστή κίνηση του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλές επικαλύψεις. Διδάσκοντας τις βασικές έννοιες, τα θεμελιώδη, ακόμη και τα μηχανικά στοιχεία της σωστής βολής ή της απλής μηχανικής με ραβδί, είναι απλώς μια πολύ παρόμοια έννοια με αυτό που με δίδαξαν στο γήπεδο μπάσκετ. Το μπάσκετ λοιπόν είναι τεράστιο, και εκτός Ανατολής, νομίζω ότι πολλοί από τους καλύτερους παίκτες λακρός είναι επίσης πολύ καλοί μπασκετμπολίστες, και αυτό είναι το χειμερινό τους σπορ.

Το δεύτερο θα ήταν το ποδόσφαιρο. Το μέγεθος και το εύρος του πεδίου είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Έτσι, οι μεσαίοι και ο τύπος του παιδιού που παίζεις ποδόσφαιρο, τρέχοντας 100 γιάρδες σπριντ μπρος-πίσω, που πραγματικά προσφέρεται για τη θέση του μέσου στο λακρός. Επίσης, η χωρική επίγνωση και η κατανόηση του τρόπου μετακίνησης της μπάλας στο χώρο που τονίζει πραγματικά το ποδόσφαιρο είναι παρόμοια στο λακρός. Τα παιδιά του ποδοσφαίρου κάνουν πολλές ασκήσεις κατοχής και γρήγορες πινελιές, μετακινώντας την μπάλα με ένα άγγιγμα. Αυτοί οι τύποι εννοιών είναι πολύ σχετικοί στο λακρός. Ο τύπος αθλητή που βλέπουμε να παίζει γυναικείο λακρός τα επόμενα δέκα χρόνια θα καταλήξει να μοιάζει περισσότερο με το ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο λόγω του πόσο γρήγορος γίνεται το παιχνίδι.

Βλέπω επίσης πολλά παιδιά λακρός να παίζουν χόκεϊ ως το δεύτερο άθλημά τους εδώ στην περιοχή του Σικάγο. Αυτό ήταν πραγματικά ενδιαφέρον για μένα, διότι αυτή είναι σίγουρα μια περιφερειακή διαφορά. Δεν είχα ούτε έναν παίκτη χόκεϊ στη Φιλαδέλφεια, όλα τα παιδιά μου ήταν ποδοσφαιριστές ή μπάσκετ και το άλλο τους άθλημα ήταν το λακρός. Αλλά αν παρακολουθείτε χόκεϊ και το καταλαβαίνετε, ο τρόπος που τρέχουν γραμμές πάνω και έξω από τον πάγο προσφέρεται και πάλι στο γήπεδο λακρός. Πολλή άνεση στο να κρατάς ένα μπαστούνι χόκεϊ είναι προφανώς πολύ μεταφερόμενη στο γήπεδο λακρός. Τα παιδιά που θεωρούν τον εξοπλισμό ως προέκταση του σώματός τους, και όχι αφύσικο στοιχείο, μπαίνουν στο παιχνίδι του λακρός με το πόδι ψηλά.

Τεχνολογία και ανάπτυξη της νεολαίας Λακρός

Η τεχνολογία είναι τόσο σημαντική όταν πρόκειται για την καθημερινή λειτουργία αλλά και ως εργαλείο ανάπτυξης. Ο απλός λόγος για την αξία της τεχνολογίας είναι τα δεδομένα που μπορεί να παρέχει. Τα δεδομένα είναι τόσο σημαντικά σε αυτήν την επιχείρηση, η κατανόηση της πελατειακής βάσης σας και του τρόπου επικοινωνίας μαζί τους σχετικά με ορισμένα προγράμματα είναι ένα από τα νούμερο ένα μέλημά μου σε καθημερινή βάση.

Η χρήση του LeagueApps ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άρχιζα να αλλάζω ορισμένες από τις διαδικασίες και τις διαδικασίες μας στον οργανισμό στο Lakeshore. Μας παρέχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα σε οργανωτικό επίπεδο, από τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εγγραφής μας, την παροχή παραιτήσεων εκτός της ροής των εγγραφών μας, την παροχή σχεδίων πληρωμής και την αποθήκευση πληροφοριών πιστωτικών καρτών. Ακόμη και η απλότητα γύρω από την τιμολόγηση, ένα ζήτημα που ενδιαφέρει τους γονείς, όλα αυτά τα πράγματα εξορθολογίζονται χάρη στο LeagueApps. Τόσοι πολλοί από τους πονοκεφάλους στο back office αφαιρούνται από το πιάτο μου επειδή ξέρω ότι το LeagueApps το διαχειρίζεται αυτό για μένα.

Το άλλο εξαιρετικά πολύτιμο στοιχείο για τη χρήση του LeagueApps είναι ότι συνεχώς αναπτύσσουν το προϊόν. Η πλατφόρμα αλλάζει συνεχώς με βάση τις ανάγκες της πελατειακής της βάσης. Η απλοποίηση και ο εξορθολογισμός κάνει τελικά πιο ευτυχισμένους πελάτες. Οι ευχαριστημένοι πελάτες οδηγούν σε πιο χαρούμενους προπονητές και, στη συνέχεια, έχετε διατήρηση στον προγραμματισμό σας. Όλα ταιριάζουν μεταξύ τους και ενσωματώνουν τις διάφορες πτυχές του προγράμματος, κάτι που είναι κρίσιμο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά κινούμενα μέρη σε έναν επιτυχημένο αθλητικό οργανισμό. Για να το συνοψίσω, θα έλεγα ότι το LeagueApps είναι ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία αυτού που κάνουμε εδώ στο Lakeshore.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το LeagueApps μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε τα προγράμματα λακρός για τη νεολαία για να εξοικονομήσετε χρόνο, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar