Συμβουλές για τη φροντίδα του γκαζόν για τη Φλόριντα

11
Συμβουλές για τη φροντίδα του γκαζόν για τη Φλόριντα

Όταν ζείτε σε μια πολιτεία όπως η Φλόριντα, η ιδέα του καταπράσινου χλοοτάπητα μπορεί να φαίνεται σχεδόν γελοία. Έχουμε τόσο ακραία ζέστη το καλοκαίρι και ακόμη και μερικές φορές την άνοιξη που η φροντίδα του γκαζόν μπορεί συχνά να μοιάζει με μια δύσκολη μάχη που δεν κερδίζεις ποτέ. Αλλά όλη αυτή η πολυτέλεια μπορεί πραγματικά να γίνει πραγματικότητα για το γκαζόν σας με λίγη γνώση και προθυμία να είστε προληπτικοί.

Το κλειδί για όλα βρίσκεται πραγματικά στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε μερικές πολύ σημαντικές πτυχές της συντήρησης του γκαζόν: κούρεμα, άρδευση, αερισμός, λίπανση και βοτάνισμα. Εάν σχεδόν καθένα από αυτά τα τέσσερα πράγματα που αναφέρονται ακούγεται καινούργιο και σας έστειλε να κάνετε αναζήτηση στο Google, προφανώς χρειάζεστε βοήθεια. Ίσως με τη μορφή πρόσληψης μιας επαγγελματικής εταιρείας συντήρησης χλοοτάπητα όπως η Executive Landscaping, Inc.; Ακόμα και αν εσύ κάνω ξέρετε τι σημαίνει κάθε όρος, πρέπει ακόμα να τους εφαρμόσετε, καθώς ο καθένας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα θεμέλια για ένα όμορφο γκαζόν.

Κόρισμα

Όταν θέλετε ένα υγιές γρασίδι, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κόβετε συχνά με τη λεπίδα σηκωμένη σε υψηλότερη ρύθμιση. Βοηθά στην πρόληψη των ζιζανίων να εγκαθίστανται ευχάριστα στον χλοοτάπητά σας, βοηθά στην απομάκρυνση των παρασίτων και διασφαλίζει ότι το γρασίδι σας φαίνεται καλά συντηρημένο και περιποιημένο. Το κούρεμα του χόρτου μια φορά την εβδομάδα είναι σκόπιμο για να αποφευχθεί η υπερβολική ανάπτυξη.

Αρδευση

Όταν αλλάζουν οι εποχές, το ίδιο ισχύει και για τις ανάγκες άρδευσης του χόρτου σας, πράγμα που σημαίνει ότι τα μοτίβα ποτίσματος σας θα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης στη Φλόριντα, οι χλοοτάπητες χρειάζεται μόνο να ποτίζονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρούνται επαρκώς ενυδατωμένοι. Ακόμα κι έτσι, να προσέχετε την ποσότητα βροχόπτωσης που λαμβάνετε κάθε εβδομάδα και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα ποτίσματος σας σύμφωνα με αυτό, ώστε να μην έχετε ούτε ξηρό χλοοτάπητα, ούτε κατάφυτο γκαζόν.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

Αερισμός και Γονιμοποίηση

Καθώς το χώμα στεγνώνει – όπως συμβαίνει συχνά στη Φλόριντα – μπορεί συχνά να συμπιέζεται σταθερά. Το συμπιεσμένο χώμα καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για το γρασίδι να απορροφήσει την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και οποιεσδήποτε επεξεργασίες γκαζόν θα είναι βασικά αναποτελεσματικές. Εδώ παίζει ρόλο ο αερισμός, καθώς διασπά το χώμα με τη χρήση ακίδων ή αφαίρεσης βύσματος, με αποτέλεσμα χιλιάδες μικροσκοπικές τρύπες σε όλο το γρασίδι σας. Αυτές οι μικροσκοπικές τρύπες, με τη σειρά τους, επιτρέπουν στο νερό και τα θρεπτικά συστατικά μια άμεση γραμμή πρόσβασης στις ρίζες, καθιστώντας το απαραίτητο βήμα πριν από την εφαρμογή επεξεργασιών γκαζόν ή λιπασμάτων. Μόλις αεριστεί, το γκαζόν σας θα πρέπει να εφαρμόζεται εποχιακά με λίπασμα.

Βοτάνισμα

Ζιζάνια… Ο όλεθρος της ύπαρξης όλων των ιδιοκτητών σπιτιού. Η πρόληψη των ζιζανίων είναι δυνατή, αλλά για να την πετύχετε, είναι σημαντικό να θυμάστε να ποτίζετε το γκαζόν σας λιγότερο συχνά από ό,τι νομίζετε. Πολύ πιο σημαντική στη μάχη κατά των ζιζανίων, ωστόσο, είναι η μηνιαία εφαρμογή της επεξεργασίας του γκαζόν. Οι εξειδικευμένες θεραπείες βοηθούν στην εξόντωση τυχόν υπαρχόντων ζιζανίων και στην πρόληψη της ανάπτυξης νέων.

Καθώς η άνοιξη ζωντανεύει στη Φλόριντα, εμείς στην Executive Landscaping, Inc. είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι το γκαζόν σας είναι στα καλύτερά του και να σας δώσουμε το αριστούργημα που πάντα ονειρευόσασταν.

Καλέστε σήμερα την ομάδα των ειδικών της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμβουλές για την ανοιξιάτικη φροντίδα του γκαζόν για τη Φλόριντα και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Executive Masterpiece για εσάς!

Schreibe einen Kommentar