Συνταγή για πράσινα φασόλια νότιου στυλ

29
Συνταγή για πράσινα φασόλια νότιου στυλ

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών προς το Amazon. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική αποκάλυψης.

Το Southern Style Green Beans είναι ένα συνοδευτικό που είναι συχνά διαθέσιμο στα περισσότερα εστιατόρια στο νότο. Εδώ κάτω, όλα έχουν να κάνουν με τη γεύση όταν πρόκειται για καλά πράσινα φασόλια του Νότου.

Το μυστικό για τέλεια καρυκευμένα πράσινα φασόλια είναι το ζαμπόν. Αυτό είναι το νότιο μυστικό για νόστιμα, φρέσκα πράσινα φασόλια. Μπορείτε να βρείτε τσάντες ζαμπόν στο παντοπωλείο κοντά σε άλλα χοιρινά προϊόντα. Μερικές φορές θεραπεύονται ή καπνίζονται.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε τσάντες ζαμπόν στο τοπικό παντοπωλείο σας, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά υποκατάστατα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε παρόμοια γεύση με τα πράσινα φασόλια σας.

Συνταγή με νότια πράσινα φασόλια

Πράσινα φασόλια νότιου στυλ

Η εγχώρια ντίβα

Τα πράσινα φασόλια δεν είχαν ποτέ τόσο καλή γεύση. Χρησιμοποιώντας φρέσκα, κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα πράσινα φασόλια, αυτή η νότια συνταγή φέρνει τόσο πολλή γεύση στο τραπέζι που θα γίνει αμέσως μια αγαπημένη οικογένεια.

Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά

Ωρα μαγειρέματος 30 λεπτά

Σειρά μαθημάτων Συνοδευτικό

Κουζίνα Αμερικανός

 • 2 λίβρες Φρέσκα ή κατεψυγμένα πράσινα φασόλια σε κονσέρβα (αν χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​αφαιρέστε τις άκρες και κόψτε σε μπουκιές)
 • 1/2 μικρό κρεμμύδι Vidalia ή κίτρινο κρεμμύδι σε κύβους
 • 2 κ.σ βούτυρο
 • 1/4 κουτ μαύρο πιπέρι
 • 1 μικρό χοιρομέρι
 • αλάτι για γεύση
 • Εάν χρησιμοποιείτε φρέσκα πράσινα φασόλια, αφαιρέστε τις άκρες. Στη συνέχεια σπάστε κάθε φασόλι σε μικρότερα κομμάτια μεγέθους μπουκιάς. Εάν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα πράσινα φασόλια, αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο καθώς είναι ήδη ψιλοκομμένα για εσάς.

 • Τοποθετήστε το επιθυμητό είδος πράσινα φασόλια σε μια κατσαρόλα με μέτριο ζωμό μαζί με το κρεμμύδι, το βούτυρο, το μαύρο πιπέρι και το ζαμπόν.

 • Καλύψτε με νερό.

 • Ζεσταίνουμε στο μάτι μέχρι να αρχίσουν να βράζουν τα φασόλια.

 • Καλύψτε, μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή-μέτρια. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι τα φασόλια να αποκτήσουν την επιθυμητή τρυφερότητα.

 • Αφαιρέστε το ζαμπόν και πετάξτε το μετά το μαγείρεμα.

Υποκατάστατα Ham Hock: Τι να χρησιμοποιήσετε εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα Ham Hock;

 • Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε ένα ζαμπόν στο τοπικό παντοπωλείο σας, μια εναλλακτική που χρησιμοποιούμε εδώ στο Νότο είναι Συμπυκνωμένο καρύκευμα με γεύση ζαμπόν Goya. Αντί να προσθέσετε το ζαμπόν χοιρομέρι στα πράσινα φασόλια, ανακατέψτε σε ένα πακέτο καρυκεύματα με ζαμπόν Goya. Για πιο έντονο άρωμα ζαμπόν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο πακέτα Goya Ham Seasoning.
 • Μια καλύτερη εναλλακτική λύση στα πακέτα του Goya’s Ham Flavoring θα ήταν το Καλύτερη από τη βάση ζαμπόν Boullion. Λατρεύω τη βάση κοτόπουλου για σούπες, οπότε αυτό θα ήταν τέλειο και για πράσινα φασόλια νότιου στυλ. Θα ξεκινούσα με ένα κουταλάκι του γλυκού από τη βάση του ζαμπόν στη θέση του χοιρομέριου σε αυτή τη συνταγή. Η ποσότητα της βάσης ζαμπόν που χρησιμοποιείται μπορεί να χρειαστεί να ρυθμιστεί με βάση τις προσωπικές γευστικές προτιμήσεις. Δεν θα ξεπερνούσα τα 2 κουταλάκια του γλυκού Better Than Boullion Ham Base για 2 κιλά. από πράσινα φασόλια.
 • Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα χοιρομέρι, το Goya’s Ham Seasoning ή το Better Than Ham Base, μια άλλη εναλλακτική θα ήταν το μπέικον (προτιμάται σε χοντρή κοπή). Ψιλοκόψτε δύο ή τρία κομμάτια μπέικον. Μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την ίδια που θα φτιάξετε τα πράσινα φασόλια σας. Μόλις το μπέικον ψηθεί πλήρως, προσθέστε τα πράσινα φασόλια, το κρεμμύδι, το βούτυρο και την πιπεριά. Σκεπάζουμε με νερό και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

Συνταγή CTA

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε ένα χοιρομέρι. Ακόμα και να ζεις στο νότο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεις ένα χοιρομέρι όταν το χρειάζεσαι πραγματικά. Αυτό είναι όταν είναι σημαντικό να γνωρίζετε εναλλακτικές λύσεις για χρήση όταν είστε σε δύσκολη θέση.

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ζαμπόν;

Συμπυκνωμένο καρύκευμα με γεύση ζαμπόν Goya

Διατηρώ ένα κουτί συμπυκνωμένο καρύκευμα με γεύση Goya Ham στο ντουλάπι μου ανά πάσα στιγμή για καταστάσεις όπως αυτή. Ίσως ξέχασα να πάρω ένα ζαμπόν στο μαγαζί, δεν μπορούσα να βρω, ή απλώς έχω έναν προϋπολογισμό εκείνη την εβδομάδα. Το Goya’s Ham Flavoring προσθέτει μια καλή πλούσια γεύση ζαμπόν σε πιάτα όπως τα πράσινα φασόλια του νότου.

Να υποκαταστήσει Καρύκευμα με ζαμπόν Goya Σε αυτή τη συνταγή, ξεκινήστε προσθέτοντας 1 πακέτο καρυκεύματα στην κατσαρόλα με πράσινα φασόλια αντί για το ζαμπόν. Για πιο έντονο άρωμα ζαμπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα άλλο πακέτο Goya Ham Seasoning, αλλά μην υπερβείτε τα 2 πακέτα για 2 κιλά πράσινα φασόλια.

Καλύτερη από τη βάση ζαμπόν Boullion

Το Better Than Boullion είναι η αγαπημένη μου μάρκα όσον αφορά τα καρυκεύματα. Λατρεύω τις βάσεις τους για να φτιάχνω σούπα, σάλτσα και αλμυρά πιάτα με κρέας.

Να υποκαταστήσει Καλύτερη από τη βάση ζαμπόν Boullion για ένα ζαμπόν σε αυτή τη συνταγή, θα ξεκινούσα προσθέτοντας 1 κουταλάκι του γλυκού από τη βάση του ζαμπόν στην κατσαρόλα με τα άλλα υλικά. Για πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε άλλο ένα κουταλάκι του γλυκού Better Than Boullion Ham Base, αλλά δεν θα ξεπερνούσα τα 2 κουταλάκια του γλυκού βάση ζαμπόν για 2 κιλά. από πράσινα φασόλια.

Χοντρό κομμένο μπέικον

Τέλος, μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική για τη χρήση ενός ζαμπόν θα ήταν το μπέικον. Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω χοντρό μπέικον σε αυτή τη συνταγή, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όποιο είδος μπέικον θέλετε.

Για να αντικαταστήσετε το μπέικον με ένα ζαμπόν σε αυτή τη συνταγή: πάρτε δύο ή τρία κομμάτια μπέικον και μαγειρέψτε το στην ίδια κατσαρόλα που θα μαγειρέψετε τα πράσινα φασόλια. Μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Μόλις ψηθεί τελείως το μπέικον, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα. Μην στραγγίζετε το λίπος του μπέικον γιατί αυτό θα προσθέσει την υπέροχη γεύση ζαμπόν στα πράσινα φασόλια σας. Αφού προσθέσετε τα πράσινα φασόλια, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το βούτυρο στο μαγειρεμένο μπέικον σας σε μια μεγάλη κατσαρόλα, καλύψτε με νερό και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

Συνταγή για πράσινα φασόλια νότιου στυλ
Συνταγή για πράσινα φασόλια νότιου στυλ

Schreibe einen Kommentar