Τα γραφεία ευρέσεως εργασίας ABU διαχωρίζουν το ενοίκιο από τη σύμβαση εργασίας

15
Τα γραφεία ευρέσεως εργασίας ABU διαχωρίζουν το ενοίκιο από τη σύμβαση εργασίας

Μια εκπρόσωπος της ABU λέει ότι πολλά μέλη ήδη διαχωρίζουν το ενοίκιο και τη σύμβαση εργασίας. Ως εκ τούτου, θα ήταν κυρίως μια επισημοποίηση. Η ομάδα συμφερόντων με μέλη περίπου 520 γραφεία ευρέσεως εργασίας ανακοινώνει το βήμα ενόψει της συζήτησης στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την καλή ιδιοκτησία.

Δεν έχει εγγραφεί

Η ABU ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει περίπου το 65 τοις εκατό των ολλανδικών γραφείων απασχόλησης. Ο οργανισμός ανησυχεί ιδιαίτερα για τα γραφεία ευρέσεως εργασίας που δεν είναι εγγεγραμμένα στην ABU ή την ένωση βιομηχανίας NBBU.

Επιβολή από την Επιθεώρηση Εργασίας

Σε αυτό το τμήμα που λειτουργεί «υπό τα ραντάρ», οι περισσότερες καταχρήσεις με μετανάστες εργάτες θα γίνονταν, για παράδειγμα στον τομέα της εκμετάλλευσης ή των κακών συνθηκών διαβίωσης, λέει μια εκπρόσωπος της ABU. Ως εκ τούτου, η οργάνωση επιχειρηματολογεί για περισσότερη επιβολή από την Επιθεώρηση Εργασίας εδώ και αρκετό καιρό.

Υποχρεωτικό πιστοποιητικό

Τα μέλη της ABU τάσσονται επίσης υπέρ ενός υποχρεωτικού πιστοποιητικού που θα τους επιτραπεί να ξεκινήσουν ένα γραφείο απασχόλησης. Τώρα ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Ένα νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή των Αντιπροσώπων αυτή την άνοιξη θα πρέπει να το αλλάξει αυτό.

Schreibe einen Kommentar