Τελευταίες βελτιώσεις στην πανεπιστημιούπολη του Webb | Ινστιτούτο Webb

20
Τελευταίες βελτιώσεις στην πανεπιστημιούπολη του Webb |  Ινστιτούτο Webb

από τον John Ferrante

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ακαδημαϊκού έτους, το Τμήμα Εγκαταστάσεων ολοκλήρωσε την επανατοποθέτηση των τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας του Stevenson Taylor Hall σε 20 νέες αίθουσες κοιτώνων. Ανακαινίσαμε δύο μπάνια του Stevenson Taylor Hall στη δυτική πλευρά. δημιούργησε μια νέα αίθουσα αλληλογραφίας, πρόσθεσε ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα στο σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς Stevenson Taylor Hall. ανακαίνισε το πλακάκι της βεράντας? Τοποθέτησαν 435 εσωτερικά παράθυρα „θύελλας“. αντικατέστησε το χαλί σε επτά γραφεία στο κτήριο Luckenbach. Εγκατέστησε δύο σταθμούς φόρτισης EV. ολοκλήρωσε την ανακαίνιση στην προβλήτα και πρόσθεσε νέα περίφραξη και κάγκελα (πολλές ευχαριστίες στο MetalShark).

Επιπλέον, αντικαταστήσαμε επίσης τους δύο λέβητες ατμού στο Stevenson Taylor Hall μαζί με τις σχετικές σωληνώσεις, τη δεξαμενή παροχής και τα χειριστήρια, και προσθέσαμε μια επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα στην καμινάδα.

Επισκευάσαμε επίσης το στόκο και αδιαβροχοποιήσαμε το γυμναστήριο. Νέος φωτισμός εγκαταστάθηκε στο Cuneo Courtyard και στο φοιτητικό πάρκινγκ.

Η μελέτη για ανακαινίσεις στον δεύτερο όροφο του Robinson Model Basin έχει ολοκληρωθεί και τα σχέδια υποβλήθηκαν στο τοπικό τμήμα δόμησης για τις απαιτούμενες άδειες. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εννέα κοιτώνες στον δεύτερο όροφο που θα αλλάξουμε σε τρία διαμερίσματα. Ο σχεδιασμός έγινε από τον Kirk Lehman P’22.

Schreibe einen Kommentar