Τι είναι ο κωδικός 95; – Euro Transport College

3
Τι είναι ο κωδικός 95;  – Euro Transport College

Εάν οδηγείτε για τα προς το ζην, πιθανότατα γνωρίζετε ότι η κατοχή πιστοποιητικού Κωδικού 95 είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι μάλιστα υποχρεωτικό να το έχετε πριν βγείτε στο δρόμο. Ωστόσο, εάν είστε νέος στον τομέα, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει ο Κωδικός 95 και γιατί αυτή η πιστοποίηση είναι τόσο σημαντική. Παραθέτουμε τα πιο σημαντικά πράγματα παρακάτω.

Τι σημαίνει η ονομασία Κωδικός 95;

Ο κωδικός 95 είναι μια ονομασία που έχει κάθε οδηγός φορτηγού στην άδεια οδήγησής του. Αυτό δείχνει ότι συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή οδηγία για την επαγγελματική επάρκεια. Αυτή η κατευθυντήρια γραμμή θεσπίστηκε για να εγγυηθεί τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια των επαγγελματιών οδηγών. Δεν λαμβάνετε αυτή την πιστοποίηση μία φορά, αλλά μπορείτε να την επεκτείνετε ακολουθώντας περαιτέρω εκπαίδευση. Ένας από τους στόχους είναι οι οδηγοί φορτηγών να αναπτύσσουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Η απόκτηση και η διατήρηση της πιστοποίησης Κωδικός 95 είναι υποχρεωτική για τους επαγγελματίες οδηγούς που εργάζονται στην Ολλανδία. Χωρίς αυτό το μάθημα, οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να οδηγούν φορτηγά και κινδυνεύουν με πρόστιμα και άλλες κυρώσεις. Η μη κατοχή αυτής της πιστοποίησης μπορεί τελικά να σας εμποδίσει στην εργασία σας ή στην εύρεση εργασίας. Εάν έχετε κωδικό 95, έχετε πάντα ένα πλεονέκτημα έναντι των οδηγών που δεν έχουν.

επέκταση κωδικού 95

Τι μαθαίνετε κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος με κωδικό 95;

Για παράδειγμα, ως οδηγός πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα θέματα που θα καλύπτονται σε κάθε μάθημα:

  • Ασφάλεια και γνώση των κανόνων κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, συζητά πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τους ισχύοντες κανόνες κατά την οδήγηση. Το να διατηρείτε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας ασφαλές είναι κεντρικό στοιχείο
  • Τεχνική οδήγησης: συνδέεται με το εξάρτημα ασφαλείας. Για παράδειγμα, μαθαίνεις να ελίσσεσαι και να οδηγείς αμυντικά. Μαθαίνεις επίσης να οδηγείς περιβαλλοντικά συνειδητά
  • Φόρτωση του οχήματος και ασφάλιση του φορτίου
  • Εφαρμογή πρώτων βοηθειών

Πάρτε τον κωδικό 95 στο Euro Transport College

Ο κωδικός ισχύει για περίοδο 5 ετών. Μπορείτε να ανανεώνετε τον κωδικό μετά από κάθε 5 χρόνια. Για αυτό πρέπει να ακολουθήσετε περαιτέρω εκπαίδευση. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτή η περαιτέρω εκπαίδευση είναι σημαντική. Πρώτα απ ‚όλα, μπορεί να ξεχάσετε κανόνες ή πληροφορίες και οι κανόνες μπορούν πάντα να αλλάξουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εγκυρότητα του Κωδικού 95 εδώ.

Λήγει η ισχύς του Κωδικού 95 σας; Στη συνέχεια, παρακολουθήστε ένα επιπλέον εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Euro Transport College. Η περαιτέρω εκπαίδευση αποτελείται από πολλά μέρη που χρειάζονται συνολικά 35 ώρες και τα οποία πρέπει να ολοκληρώσετε για να ανανεώσετε τον Κωδικό 95 σας. Εάν το κάνετε σωστά, θα έχετε αυτό το πιστοποιητικό για άλλα λίγα χρόνια. Η περαιτέρω εκπαίδευση που προσφέρει το Euro Transport College αποτελείται από αυτοδιδασκαλία, όπου εργάζεστε με ένα διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης. Θα κάνετε επίσης μαθήματα στην τάξη και θα λάβετε πρακτικά μαθήματα. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες; Επικοινωνήστε μαζί μας ή δείτε την ατζέντα μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Schreibe einen Kommentar