Το κολέγιο Notre Dame έχει εγκριθεί για παροχές εκπαίδευσης, υπηρεσίες για βετεράνους

13
Το κολέγιο Notre Dame έχει εγκριθεί για παροχές εκπαίδευσης, υπηρεσίες για βετεράνους

Το κολέγιο Notre Dame έχει ονομαστεί α Στρατιωτικό Φιλικό® Σχολείο.

Αυτή η εθνική ονομασία τοποθετεί την Παναγία των Παρισίων μεταξύ των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είναι καλύτερα για τους βετεράνους και το ενεργό προσωπικό των ένοπλων υπηρεσιών που αναζητούν μάθηση. Η Παναγία των Παρισίων τιμά τα προνόμια των βετεράνων και παρέχει μοναδικές υπηρεσίες σε μη παραδοσιακούς φοιτητές σε όλα τα προγράμματα σπουδών που ξεπερνούν τα 30, διαδικτυακά καθώς και επιτόπου.

Η διάκριση, που απονεμήθηκε το 2022-2023, υποδηλώνει ότι η Παναγία των Παρισίων είναι ιδανική για πιθανούς στρατιωτικούς και βετεράνους. Η βαθμολογία βασίζεται στα ποσοστά διατήρησης, αποφοίτησης, τοποθέτησης εργασίας, αποπληρωμής, επιμονής και αθέτησης δανείων για όλους τους φοιτητές και, συγκεκριμένα, τους βετεράνους φοιτητές στο Κολλέγιο.

Οφέλη των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Παναγία των Παρισίων εξυπηρετεί όσους έχουν ή υπηρετούν τη χώρα τους με πολλά προνόμια, όπως δίδακτρα και αμοιβές, μηνιαίο επίδομα στέγασης και ετήσια επιδότηση για βιβλία και προμήθειες. Το ποσό της ενεργού υπηρεσίας καθορίζει το μέγιστο ποσοστό επιλεξιμότητας παροχών. Υποτροφίες είναι επίσης διαθέσιμες και η Notre Dame συμμετέχει στο Πρόγραμμα Yellow Ribbon, προσφέροντας εκπαιδευτικά οφέλη σε επιλέξιμους βετεράνους σε εθνικό επίπεδο, οι οποίοι παρακολουθούν πτυχία online ή επιτόπου στο Κολλέγιο.

Το Κολλέγιο παρέχει επίσης ατομικές συμβουλές, διδασκαλία και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης ειδικά για μη παραδοσιακούς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

Επιλογές πτυχίου άμυνας

Τα προπτυχιακά προγράμματα στο Notre Dame περιλαμβάνουν διαχείριση έκτακτης ανάγκης, ποινική δικαιοσύνη, μελέτες πληροφοριών, κοινωνική εργασία και νομικές ή προνομικές σπουδές. Πρόσφατα προστέθηκε ένας νέος κύριος τομέας κυβερνοασφάλειας με αίθουσα καταστάσεων υψηλής τεχνολογίας στην πανεπιστημιούπολη. Αυτά τα πτυχία προετοιμάζουν τους προπτυχιακούς φοιτητές για σταδιοδρομία στην επιβολή του νόμου, τις διορθώσεις και την εσωτερική ασφάλεια, καθώς και για την υπεράσπιση των θυμάτων και τις δικαστικές θέσεις.

Το Master of Arts του Κολλεγίου στις Σπουδές Εθνικής Ασφάλειας και Πληροφοριών εκπαιδεύει τρέχοντες και μελλοντικούς στρατηγικούς αναλυτές, διευθυντές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων για σταδιοδρομία στην ανάλυση πληροφοριών, τη διαχείριση έκτακτης ανάγκης και την εσωτερική ασφάλεια. Το πρόγραμμα προετοιμάζει δημόσιους και ιδιωτικούς επαγγελματίες που μεταβαίνουν από ρόλους τακτικής ηγεσίας σε πιο προηγμένες θέσεις.

Επιπλέον, η Notre Dame συνεργάστηκε με το Cuyahoga Community College Tri-C® για να επεκτείνει μεταξύ των πιο ολοκληρωμένων επιλογών εκπαίδευσης που προσφέρονται από ένα ενιαίο πρόγραμμα στο Οχάιο για τους μαθητές να γίνουν αστυνομικοί με πιστοποίηση Ohio Peace Officer Training Commission (OPOTC). Αυτή η Ακαδημία Βασικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Ειρήνης (POBT) Tri-C προσφέρει αυστηρή, πρακτική πρακτική εκπαίδευση, καθώς και εξοικείωση με τις τεχνικές αποκλιμάκωσης και τη διαδικαστική δικαιοσύνη.

Αυτή η πρωτοβουλία βοηθά τους εισερχόμενους ενεργούς και βετεράνους φοιτητές, όχι μόνο προετοιμάζοντάς τους για την καθημερινή εργασία αλλά και παρέχοντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση των θεμάτων αστυνόμευσης στον 21ο αιώνα. Οι απόφοιτοι θα είναι προτιμητέοι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας που αναζητούν και θα είναι επιλέξιμοι για θέσεις υψηλότερης αμοιβής.

Επαγγελματική Ανέλιξη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βιώσει μια αυξανόμενη ζήτηση για αναλυτές πληροφοριών μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Πολλές θέσεις εργασίας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και της ανάλυσης πληροφοριών αναμένεται να αυξηθούν ταχύτερα από τον μέσο όρο και να πληρώσουν έως και 100.000 δολάρια, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ.

Με την αποστολή της ατομικής προσοχής και της οικονομικής εκπαίδευσης, η Notre Dame προσφέρει ειδικές πιστώσεις μεταφοράς καθώς και εκπτώσεις σε δίδακτρα σε επιλέξιμο ενεργό και εφεδρικό στρατιωτικό προσωπικό που εγγράφεται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών εθνικής ασφάλειας και πληροφοριών, μαζί με άλλα προγράμματα σπουδών.

Τα οφέλη του λογαριασμού GI μετά την 9/11 μπορούν να εφαρμοστούν σε μαθήματα ή εκπαίδευση που ξεκινούν την 1η Αυγούστου 2009. Εν ενεργεία στρατιωτικοί και βετεράνοι που έχουν υπηρετήσει τουλάχιστον 90 ημέρες ενεργού υπηρεσίας μετά τις 10 Σεπτεμβρίου 2001 ή 30 συνεχείς ημέρες και απολύθηκαν λόγω σε αναπηρία που συνδέεται με την υπηρεσία, είναι επιλέξιμες.

Τα ιδρύματα που κέρδισαν τον χαρακτηρισμό των Military Friendly Schools Awards αξιολογήθηκαν χρησιμοποιώντας δημόσιες πηγές δεδομένων και απαντήσεις από μια ιδιόκτητη έρευνα. Η μεθοδολογία, τα κριτήρια και οι σταθμίσεις καθορίστηκαν από τη Viqtory, μια στρατιωτική εταιρεία μάρκετινγκ, με τη συμβολή του Military Friendly® Advisory Council των ανεξάρτητων ηγετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι τελικές αξιολογήσεις καθορίστηκαν συνδυάζοντας τις απαντήσεις της έρευνας του ιδρύματος και τις δημόσιες πηγές δεδομένων της κυβέρνησης και των φορέων σε μια αξιολόγηση βασισμένη στη λογική.

Φεβρουάριος 2023

Schreibe einen Kommentar