Το Πρόγραμμα PN του Nightingale College λαμβάνει διαπίστευση από την National League for Nursing Commission for Nursing Education Accreditation (NLN CNEA)

14
Το Πρόγραμμα PN του Nightingale College λαμβάνει διαπίστευση από την National League for Nursing Commission for Nursing Education Accreditation (NLN CNEA)

Το Πρόγραμμα PN του Nightingale College λαμβάνει διαπίστευση από την National League for Nursing Commission for Nursing Education Accreditation (NLN CNEA)

Το πρόγραμμα PN χορηγήθηκε διαπίστευση έως τον Μάρτιο του 2028

Ανακοινώθηκε σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2022, Το πρόγραμμα Practical Nursing (PN) που προσφέρεται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Nightingale College είναι διαπιστευμένο από την National League for Nursing Commission for Nursing Education Accreditation (NLN CNEA) που βρίσκεται στη διεύθυνση 2600 Virginia Avenue, NW, Washington, DC 20037. 202-909-2487.

Μετά από επιτόπια επίσκεψη τον Μάρτιο του 2022, το NLN CNEA χορήγησε διαπίστευση προγράμματος έως τις 31 Μαρτίου 2028. Η ομάδα επιτόπιας επίσκεψης σημείωσε ότι το Nightingale College πληρούσε και τα πέντε Πρότυπα Διαπίστευσης του NLN CNEA, απαραίτητα για την παροχή ενός εθνικού και παγκόσμιου πλαισίου διασφάλισης ποιότητας μέσω του οποίου τα νοσηλευτικά προγράμματα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μπορούν να δράσουν για την εφαρμογή και την επίτευξη αριστείας στη νοσηλευτική εκπαίδευση.

Το Πρόγραμμα PN προετοιμάζει τους μαθητές να υποβάλουν αίτηση για άδεια PN και να λάβουν μέρος στην εξέταση NCLEX-PN®. Το πρόγραμμα προετοιμάζει επίσης τους αποφοίτους για πρακτική νοσηλευτική πρακτική εισαγωγής σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας, κλινικές και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Το Nightingale College προσφέρει διάφορους τρόπους για την είσοδο και τη συνεχή εξέλιξη στο νοσηλευτικό επάγγελμα: ένα πρόγραμμα διπλώματος πρακτικής/επαγγελματικής νοσηλευτικής (PN), ένα γενικό πρόγραμμα Bachelor of Science in Nursing (BSN), προγράμματα γέφυρας για LPN-to-ASN και RN- σε μαθητές-BSN και τα κομμάτια Education (MSN Ed) και Family Nurse Practitioner (MSN FNP) στο πρόγραμμα Master of Science in Nursing (MSN).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nightingale College και τα προγράμματά του, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά με το Nightingale College

Με έδρα το Salt Lake City, το Nightingale College είναι πρωτοπόρος στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το Κολλέγιο προσφέρει προγράμματα νοσηλευτικής με την πλήρως διαπιστευμένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πρακτική νοσηλευτική, μια γέφυρα πτυχίου RN-to-baccalaureate και προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου. Προσφέρει επίσης ένα προδιαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών LPN-to-associate. Υποστηρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για νοσηλευτές και παρέχοντας στρατηγικές για την καταπολέμηση της έλλειψης νοσηλευτικών και για την κάλυψη των κενών ισότητας στον τομέα της υγείας, τα προγράμματα του Κολλεγίου εργάζονται για την ανάπτυξη και τη διατήρηση μιας σταθερής προσφοράς διαφορετικών νοσηλευτών, με τη βοήθεια τοπικών συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης. Το Nightingale College δίνει έμφαση στις μελλοντικές νοσοκόμες που θα αποφοιτήσουν, οι οποίοι είναι σίγουροι, ικανοί και συμπονετικοί. Από την ίδρυσή του το 2010, το Κολλέγιο έχει αποφοιτήσει περισσότερους από 2.500 νοσηλευτές και αυτή τη στιγμή εγγράφει μαθητές από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ προσφέρει εποπτευόμενες επιτόπιες εμπειρίες σε Αλάσκα, Κολοράντο, Φλόριντα, Αϊντάχο, Αϊόβα, Κάνσας, Μέριλαντ, Μινεσότα, Νεβάδα , Βόρεια Ντακότα, Οχάιο, Οκλαχόμα, Πενσυλβάνια, Νότια Ντακότα, Γιούτα και Ουαϊόμινγκ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Nightingale College και την αποστολή και τα προγράμματά του, επισκεφθείτε αηδόνι.edu.

Schreibe einen Kommentar