Το σαλόνι μας ανανεώνεται με οικονομικά ευρήματα

8
Το σαλόνι μας ανανεώνεται με οικονομικά ευρήματα

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και ένιωθα τη φαγούρα να προσθέσω λίγο χρώμα και νέες υφές στο χώρο παιχνιδιού/καθιστικού μας.

Προκάλεσα τον εαυτό μου να βρει μερικά νέα κομμάτια για να ανανεώσω αυτόν τον χώρο χωρίς να σπάσω τα χρήματα. Τα Χριστούγεννα δεν ήταν πολύ καιρό πριν και ξέρω ότι ορισμένοι από εμάς εξακολουθούν να έχουν τα κορδόνια του πορτοφολιού σφιγμένα.

Καρέκλες Accent

Το πρώτο πράγμα που ήξερα ότι ήθελα ήταν μερικά καθίσματα σε αυτόν τον χώρο τώρα που τα παιδιά μεγαλώνουν. Δημιούργησα ένα άνετο καθιστικό με αυτές τις οικονομικές, μοντέρνες πολυθρόνες. Ήταν εξαιρετικά απλά στη συναρμολόγηση και εξαιρετικά άνετα και ευρύχωρα.

Πουφ δαπέδου

Έχετε παρατηρήσει πόσο ακριβά μπορεί να είναι τα πουφ δαπέδου;; Βρήκα ένα σετ από καφέ δερμάτινα «αγεμισμένα» οθωμανικά στο Amazon. Όχι μόνο ήταν καταπληκτική η τιμή, αλλά διπλασιάζονται ως αποθηκευτικός χώρος! Τα οθωμανικά έρχονται με ένα φουσκωτό ένθετο Ή μπορείτε να γεμίσετε με βελούδινα παιχνίδια, εποχιακές κουβέρτες ή μαξιλάρια. Αυτοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λειτουργία και διακόσμηση.

Χαλί περιοχής που πλένεται

Στη συνέχεια πρόσθεσα ζεστασιά και χρώμα στο δωμάτιο με ένα όμορφο (και πλενόμενο) χαλί περιοχής. Αυτό το χαλί περιοχής δεν είναι μόνο μαλακό, αλλά τόσο όμορφο – ακόμα περισσότερο από κοντά!

Schreibe einen Kommentar