Το American International College υπογράφει το Τέταρτο Διεθνές Σύμφωνο – Ειδήσεις

8
Το American International College υπογράφει το Τέταρτο Διεθνές Σύμφωνο – Ειδήσεις

Πανεπιστήμιο Badr στο Κάιρο, Αίγυπτος

Το Κολλέγιο εισέρχεται σε νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Badr στο Κάιρο της Αιγύπτου

Το American International College (AIC) συνεχίζει να επεκτείνει τη διεθνή του εμβέλεια υπογράφοντας μια νέα συμφωνία συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Badr (BUC) στο Κάιρο της Αιγύπτου. Η συμφωνία υπεγράφη από τον Πρόεδρο Hubert Benitez, DDS, PhD, και Chief Operating Officer Nicolle Cestero εκ μέρους της AIC, και από τον Πρόεδρο Dr. Hassan El-Kalla και τον Πρόεδρο καθηγητή Dawzy Torkey, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Badr.

Η υπογραφή σηματοδοτεί την τέταρτη διεθνή συμφωνία εταιρικής σχέσης για την AIC από τον Οκτώβριο του 2022. Εκείνη την περίοδο, το Κολλέγιο έχει υπογράψει παρόμοια συμβόλαια με Πανεπιστήμιο Andres Bello Santiago de Chile (UNAB), το οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία πενήντα ακαδημαϊκά ιδρύματα στη Λατινική Αμερική, Καθολικό Πανεπιστήμιο του Ελ Σαλβαδόρ (Μοναδικό), και Πανεπιστήμιο St. Paul στις Φιλιππίνες (SPUP).

Αυτές οι συνεργασίες αντιπροσωπεύουν τη συνεχή δέσμευση του Κολλεγίου να αυξήσει τη διεθνή του παρουσία και να δημιουργήσει ευκαιρίες για ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών και κινητικότητα φοιτητών. «Η AIC είναι στην ευχάριστη θέση να συνάψει αυτή τη συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Badr στο Κάιρο», δήλωσε ο Πρόεδρος Benitez. «Καθώς το Κολλέγιο βασίζεται στη στρατηγική του πρωτοβουλία για τη συνέχιση της διεθνοποίησης της πανεπιστημιούπολης AIC, χαιρετίζει την ευκαιρία να διερευνήσει καινοτόμες προσεγγίσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση και να επεκτείνει τις ακαδημαϊκές προσφορές του ιδρύματος, να μοιραστεί την τεχνογνωσία του διδακτικού προσωπικού, να συμμετάσχει σε συνεργατική έρευνα, να δημιουργήσει ευκαιρίες για καθηγητές και ανταλλαγή φοιτητών, και πολύ σημαντικό, για τη συνέχιση της κατανόησης και της εκτίμησης των πολιτιστικών και προσωπικών αξιών από διαφορετικές κοινότητες».

Ο πρόεδρος της BUC El-Kalla είναι εξίσου ενθουσιασμένος με τις ευκαιρίες της συνεργασίας. «Η συνεργασία μεταξύ του AIC και του Πανεπιστημίου Badr στο Κάιρο της Αιγύπτου, φέρνει φοιτητές, μελετητές, ακαδημαϊκούς ηγέτες και επαγγελματίες πανεπιστημίου κοντά στα σύνορα για να δημιουργήσουν γόνιμες και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες με εκτεταμένες επιπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης». Η El Kalla πρόσθεσε, «Αποτελεί έναν μοναδικό και πολλά υποσχόμενο χώρο για τις κοινότητες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς περιλαμβάνει δύο χώρες με διαφορετικές ιστορίες, εκπαιδευτικά συστήματα και πολιτισμικές ποικιλίες. Αυτή η συνεργασία θα εξυπηρετήσει τις κοινότητες των δύο εθνών για περισσότερη κατανόηση και σεβασμό της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και εκτίμηση για την ανθρωπότητα και την ειρήνη, η οποία ευθυγραμμίζεται με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών».

Το BUC ιδρύθηκε το 2014 ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Αίγυπτο. Το πανεπιστήμιο περιλαμβάνει δεκαέξι σχολές, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και των οικονομικών, της οδοντιατρικής, της μηχανικής και τεχνολογίας, της ιατρικής και των πολιτικών επιστημών. Επιπλέον, στεγάζει την Ακαδημία Επιστημών, ένα διεπιστημονικό επιστημονικό ερευνητικό κέντρο που ιδρύθηκε για να παρέχει λύσεις σε παγκόσμιες προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία, την επιστήμη και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Schreibe einen Kommentar