Το MasterClass κηπουρικής του Ron Finley θα σας διδάξει πώς να καλλιεργείτε φαγητό και να αλλάζετε τη ζωή σας

14
Το MasterClass κηπουρικής του Ron Finley θα σας διδάξει πώς να καλλιεργείτε φαγητό και να αλλάζετε τη ζωή σας

MasterClass.com

Αν θέλετε να μάθετε να καλλιεργείτε τη δική σας τροφή, δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από τον Ρον Φίνλεϊ. Ευτυχώς για εσάς, προσφέρει τώρα ένα MasterClass στην κηπουρική — και μοιράστηκε μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Ενώ η Καλιφόρνια είναι ένας από τους ηγέτες του έθνους στη γεωργική παραγωγή, το Λος Άντζελες με νέφος αιθαλομίχλης και επικάλυψη από σκυρόδεμα θεωρείται σχεδόν αντιπροσωπευτικό της καταπράσινης φύσης του Golden State. Αλλά μην το πείτε αυτό στον Ρον Φίνλεϋ, ντόπιο του South Central LA, ο οποίος το 2010 ξεκίνησε ένα αντάρτικο έργο κηπουρικής καλλιεργώντας φαγητό στην ταπεινή λωρίδα χώματος που κάθεται δίπλα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι του. Παρά τις αντιρρήσεις από τις τοπικές αρχές, ο Finley επέμενε στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του και γεννήθηκε ο θρύλος του Gangsta Gardener.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΗΠΟΥ ΤΩΡΑ: https://www.masterclass.com/classes/ron-finley-teaches-gardening?utm_source=Paid&utm_medium=Affiliate&utm_term=Aq-Prospecting&sscid=61k4_2zswy

Schreibe einen Kommentar