Το Notre Dame College συνεχίζει τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας με Εικονική Παρουσίαση

16
Το Notre Dame College συνεχίζει τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας με Εικονική Παρουσίαση

Το Notre Dame College παρέχει μια δωρεάν, εικονική παρουσίαση σε πάνελ ως μέρος του συνεχούς εορτασμού του Μήνα της Μαύρης Ιστορίας όλο τον Φεβρουάριο.

Το Τμήμα Στρατηγικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων σε συνεργασία με το Γραφείο Διαφορετικότητας, Ισότητας & Ένταξης φιλοξενεί τη συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος του επαγγελματία της στρατηγικής επικοινωνίας στην πολυπολιτισμική αγορά» την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 4 μ.μ. Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την εκδήλωση είναι η Marsha Buchanan, υπεύθυνη σχέσεων με τα μέσα στο HCA Houston Health Care και η Jocelyn Givens, επικεφαλής επικοινωνίας στο Αμερικανικό Δίκτυο Αιμοστάσεως και Θρόμβωσης (ATHN).

Αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό, αλλά απαιτείται εγγραφή. Ένας σύνδεσμος Zoom για την παρουσίαση θα αποσταλεί σε όσους απαντήσουν στο Διαδίκτυο https://forms.office.com/r/qsfuPsN6ER

Μάρσα Μπιουκάναν

Η Buchanan είναι πιστοποιημένη στο πολυπολιτισμικό μάρκετινγκ από το Florida State University, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό στο ολοκληρωμένο μάρκετινγκ και διαχείριση. Έχει δραστηριοποιηθεί με την Ισπανική Επικοινωνία Μάρκετινγκ, την Πολυπολιτισμική Ένωση Φοιτητών Μάρκετινγκ και την Ένωση Μαύρων Μεταπτυχιακών Φοιτητών. Απέκτησε πτυχίο στην εκπομπή από το Florida A&M University, ένα δημόσιο και ιστορικό πανεπιστήμιο μαύρων.

Ο Buchanan είναι γνωστός για την οικοδόμηση σχέσεων με το προσωπικό των μέσων ενημέρωσης, την εξασφάλιση της διεθνούς προσοχής για πρωτοβουλίες επωνυμίας και την εκτέλεση εθνικών έργων επωνυμίας. Η HCA Houston Healthcare διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερες από 40 εγκαταστάσεις και είναι κορυφαίος πάροχος ιατρικής περίθαλψης στην περιοχή του Χιούστον. Το κέντρο εξυπηρετεί σχεδόν ένα εκατομμύριο ασθενείς κάθε χρόνο και παρέχει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπική φροντίδα ετησίως.

Έχει συνεργαστεί με ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης και γραφεία δημοσίων σχέσεων στη Φλόριντα καθώς και στο Τέξας.

Jocelyn Givens

Η Givens έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην καθοδήγηση και εκτέλεση εκστρατειών δημοσίων σχέσεων και ολοκληρωμένων επικοινωνιών μάρκετινγκ στον δημόσιο τομέα, τον ιδιωτικό τομέα και με ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης. Το ATHN, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αντιμετωπίζει τις ανάγκες όσων επηρεάζονται από διαταραχές αιμορραγίας και πήξης. Η εταιρεία είναι γνωστή για τη χρήση της τεχνολογίας για την ασφάλεια δεδομένων, την προώθηση της φροντίδας μετασχηματισμού γνώσης. Η ATHN συνεργάζεται με θυγατρικές, βιομηχανία και κρατικούς φορείς, μεταξύ άλλων.

Έχει συνεργαστεί με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ρευματολογίας στην Ατλάντα και στο Tallahassee, Fla., Memorial Health Care. Ο Givens απέκτησε μεταπτυχιακό στις ολοκληρωμένες επικοινωνίες μάρκετινγκ και πτυχίο στις σπουδές μέσων μαζικής ενημέρωσης, και τα δύο από το State University της Φλόριντα

PR

Το πτυχίο στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Notre Dame προετοιμάζει τα άτομα να εργαστούν ως δημιουργικοί, κριτικοί και ηθικοί επικοινωνιολόγοι σε προσωπικά ή επαγγελματικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα σπουδών είναι σε συνεργασία με επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά προγράμματα στο Κολλέγιο.

ΑΠΟ

Το γραφείο της DEI και η επιτροπή καθηγητών, προσωπικού και φοιτητών καθοδηγούνται από την Αποστολή του NDC για να διασφαλίσει ότι τα μέλη της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης, οι απόφοιτοι και οι ενδιαφερόμενοι είναι γνώστες, ενήμεροι και ικανοί σε ένα κοινό όραμα δημιουργίας ενός δίκαιου και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλοντος που εμπλουτίζει την ποικιλομορφία του Κολλεγίου.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πάνελ συζήτησης για τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, επικοινωνήστε με τη Neleen Leslie-Piper, Ph.D., επίκουρη καθηγήτρια στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Κολλέγιο, στη διεύθυνση [email protected] ή στο 216.373.6473.

Φεβρουάριος 2023

Schreibe einen Kommentar